Всичко от света на
модата
» » Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

8-10-2014, 14:41
1079
0
Аромат на прясно домашно приготвени сладкиши, безгранична любов и топлота на комуникация - всичко това се свързва у нас с баба си. Тя от самото ни детство охраняем и се грижеше за нас. Защото много често нашите родители са били заети от факта, че изчезна по цял ден на работа, а в това време баба ми беше до нас и винаги може да помогне на дельным съвет във всяка ситуация.
За повечето от нас най-приятни спомени за детството са свързани с баба си, защото тя винаги се опитва да поглезят своите внуци, отколкото на нещо много вкусно. Дори като възрастни, ние все още се радваме като деца, когато, идвайки на гости при любимата баба ни, тя изведнъж от нищото поставя на масата някакво лакомство.
Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

Баба обичаме се още и за това, че тя никога не наказывала нас и, обратното, се опита да скрие всички от нашите малки шеги. Тя винаги е на наша страна. В края на краищата се обажда на баба си - просто обичам внуците си. След това и двамата родители трябва още и да се образоват нас, а без наказание, това е много трудно да се направи.
По тази причина ни в детството понякога ми се струваше, че баба ни обича повече, отколкото родителите. Това, разбира се, не е така. Просто имаше повече възможности да посвети цялата себе си на своите любими внуци.
И сега, когато сме станали вече доста възрастни, ние искаме да ни бабулю теми същата доброта, нежност и любов. Най-добрият начин е да направите колкото се може по-често я посещават, дори и без специален повод: просто така заехать на полчасика или да се обадите, за да разберете как тя днес се чувства. Но има дни, когато иска да направи за баба нещо специално.
Един от тези празници - Рожден Ден. И изведнъж се сблъсквате с това, че не знаеш какво може да зарадва любимата си бабулю? В края на краищата, изглежда, че тя нищо не е необходимо, освен на вашето внимание, но все пак искам да я изненада с нещо много приятно. И така, какво може да даде на баба си за рождения си Ден?

Избираме правилно


Най-важното при избора на подарък - това се вземат предвид няколко фактора.

 • Първо, много голяма роля играе възрастта си бабули. Защото бабите са абсолютно различни възрасти. Тя може да бъде още доста млада жена или дама в напреднала възраст. И подарък трябва да изберете в зависимост от нейните нужди.

 • На второ място, при избора на подарък трябва да се вземат предвид състоянието на здраве на баба си, тъй като настояще, където тя ще трябва да се движат много, а тя боли крака, разбира се, няма да доведе до възторг от вашата бабули.

 • На трето място, трябва да се вземат предвид, какъв начин на живот води баба ти? Може би тя все още е доста активна жена, която ходи на работа, много комуникира с други хора, тя маса на интереси и любими занимания. И баба може да се пенсионира, и през цялото време да прекарва у дома, като домакинската работа. А това означава, подарък, трябва да съответства на неговата жизнена позиция.


 • Да разгледаме различни варианти


  Ние ви предлагаме няколко варианта, сред които със сигурност ще намерите подходящия подарък.
  Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

  Така че, ако вашата баба - жена на средна възраст или малко по-големи, която се грижи за себе си и води активен начин на живот, а след това тя може да се угоди на следните подаръци:

 • набор от качествена козметика, благодарение на която тя ще изглежда по-млада от годините си;

 • сертификат за предоставяне на различни услуги в салона за красота;

 • платен курс на лечебни масажи;

 • скъпи парфюми ;

 • красиви бижута, може дори и от полускъпоценни камъни;

 • различни аксесоари: чадъри, чанти , копринени шалове;

 • билети за театър или на концерт, я на любимия си изпълнител (задължително се уверете, че тя е компания, тъй като самостоятелно посещение на данни събитието не е много хубаво);

 • ваучер за почивка в чужбина или в санаториум.


 • За баба, която постоянно си седи вкъщи, може да предложи следните подаръци:

 • топло одеяло;

 • хубав халат за баня / ;

 • чехли от овча вълна;

 • различни възли пелерини и подобни


 • Също така можете да направите практични подаръци, които ще помогнат поне малко да облекчи живота на баба. Това е:

 • Пералната машина. Много е важно да изберете модел с един прост списък с характеристики, за да се баба успя бързо да овладее принципите на нейното управление.

 • Прахосмукачка. Най-добре да изберете такъв модел, с помощта на която, баба не би трябвало да се наведе и да носят тежестта.

 • Миялна машина. Тя ще си бабулю от този ежедневен ритуал - измиване на съдове.

 • Хлебопечка. Ако вашата баба много обича да се пече хляб себе си, то това нещо ще се превърне за нея в незаменим помощник.

 • Добър духов шкаф, за да е вашата баба възможно най-често се отдадете на любимите си внуци, пресни ароматни сладкиши.

 • Електрическа кана.

 • Мобилен телефон с големи бутони и добър високоговорител.


 • Най-важното е да си баба по-рано не е било на някой от тези теми, защото тя едва ли ще се радваме на нов модел на втория электрочайника, и вашият подарък просто ще събира прах някъде в килера.

  Както и същи интереси?


  Освен така, при избора на подарък и трябва да се вземат предвид интересите на вашата бабули. Ако тя харесва ръкоделие, това може да даде един добър набор от разноцветни конци за плетене на една или бродерия. Също така можете да дадете на книга за рукоделию с много и различни схеми за бродиране.
  Ако баба ми обича да готви, а тя със сигурност ще се радвате на нова кулинарната книга. А любительнице цветове трябва да се угоди на книга за градинарство. Ако баба обожава да чете, а тя точно се оценява като подарък колекция от книги нейният любим автор.
  Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

  Но ако знаете, че баба постоянно боледува, в никакъв случай не трябва даване на лекарства. Можете да ги купя просто ей така във всеки друг ден. Но в деня на раждането може да даде на уреди, които ще помогнат поне малко да облекчи тежък живот на баба си. Например, такива медицински апарати, като електронен тонометр , электрогрелка, глюкометр, различни масажисти и др
  Също така абсолютно всяка баба ще оценят грижите си за него, ако ви дам един добър ортопедичен матрак, възглавница или добро топло одеяло.

  Направете сами


  Но колко години не беше любимата си бабули, и каквото и начин на живот тя не се е водело, в никакъв случай тя ще бъде много хубаво, ако искате да направите подарък със собствените си ръце. Защото тогава ще потъвам в него, е не само пари и желанието му се моля, но и цялата си любов и душа. Повярвайте ми за нея е много по-скъпо от най-скъпите и луксозни подаръци на светлината.
  Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

  Най-приятна изненада, която можете да направите собственоръчно е фотоколлаж или слайд-шоу, в което могат да се използват по-стари бабини снимки: там, където тя е още съвсем малко; снимка на родителите си; снимки на младостта си; сватбени снимки, както и снимки на деца и внуци.
  Добре, че в днешно време има много начини да се възстановят дори най-затертое изображение. Също така може да се направи актуализиран албум с всички тези снимки, за да при баба винаги е била способността си спомня миналото.
  Още един начин, за да представи оригинален подарък - да го направя календар със снимки на всички скъпи за бабули хора.
  И баба ще е много хубаво да се получи от внучка на всеки подарък, направен със собствените си ръце. Това може да бъде рамка за снимки украсен с различни камъни или други декоративни детайли. Вътре в нея може да сложите любима снимка бабули.
  Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

  Все още може да даде собственоръчно вышитую покривки за маси или салфетки, свързани с кука. Или да моля баба вкусна торта, че самите вие сте печени.
  Варианти много, най-важното - да знаят, че се хареса на вашата бабули.

  Кръг дата


  Но сред всички празници, годишнини специално място заемат и подарък в този случай е необходим подходящ. Това е от особено голямо събитие за нашите любими баби. В края на краищата, те вече са живели достатъчно дълъг живот, и много неща, повидали в моя живот. Така че колкото повече години, толкова по торжественней този празник. И така, какво може да даде на баба си годишнина?
  Кръгли дати са различни, но най-съществените за всяка жена рождени дни, когато голяма част от живота е зад гърба ни. Така че юбилей 75 години най-често се празнува много пищно, но най-важното нещо в кръга на семейството. И в този ден искам подарък на баба си нещо специално, незабравимо.
  Какво да се даде на любимата си на баба си за рождения Ден?

  Много добър подарък е икона, на бродирани мъниста. Ако нямате възможност да бродира себе си, а след това може да я купите от всеки магазин бродерия.
  Също така баба ми със сигурност ще оценят нов голям телевизор, особено ако тя е фен на сериали. Освен това можете да закупите люлеещ се стол или, ако има възможност, добро масажен стол. Също така на годишнина може да даде различни предмети от интериора: картини, вази, лампи и т.н. Важното е да те вписались в обстановка на жилището. Между другото, може да даде на баба ремонт, ако я настаняване отдавна се нуждае от актуализация.
  На юбилей на 85 години най-добрият подарък за баби ще бъде, когато цялата я многобройната семейството се съберат заедно. И вие можете да помогнете това да се организира. Нека в този ден за една празнична маса ще присъстват всички поколения на семейството си. До тази възраст при баба със сигурност са се появили не само внуците, но и правнуки.
  Също така може да се направи родословно дърво и вклеить снимки на всички членове на семейството, както и снимка на баба поставите в най-корените, за да тя е в състояние да опита от първа ръка видите какъв голям род е дал живот.
  Освен това в този паметен ден може да даде на баба филм за живота си. За създаването му може да се използва бабини снимки, и любимите си музика. Също така може да добавите в този филм пожелания от всички роднини. Повярвайте ми, този подарък ще докосне вашата баба до дълбочината на душата си.
  Модерна баба ни, ако тя ви позволява здравето, много се хареса на ваучер в санаториум, особено ако там ще бъде възможно да се правят различни уелнес процедури.
  Но във всяка възраст, баба все още си остава жена, така че на рожден ден задължително трябва да дари и цветя.

  Запомнете, че за баби все още най-добрите подаръци - не материалните, а направени от сърце. За тях най-важното е вниманието! Затова по-често се обадете на любимата си баба, елате към нея на гости, и никога за нея не забравяйте!