Всичко от света на
модата
» » Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

8-10-2014, 14:41
2718
0
Нова година е световен празник, макар и в различно време, отбелязват във всяка точка на земното кълбо, където има своите особености и традиции, но всички те се обединяват в един момент - това е наистина вълнуващо и прекрасно събитие.
В нашата страна, както и в повечето европейски страни, Нова година празнуват през зимата, а именно на 31 декември срещу 1 януари. Тази нощ е позволено още да яде и да пие шампанско до зори, не се дава спи силна музика и весели викове съседите, които, най-вероятно и самите те не спят.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Всяка Нова година е свързана с нещо ново: начинаниями, мечти, желания, в тази нощ всичко изглежда по-лесно и беззаботнее, но за да е празник наистина премина с гръм и трясък, е необходимо предварително и внимателно да се подготвим за него.
Сняг, цветни гирлянди, мирис на борови иглички, мандарин и портокали, домакиня, готви млечице и се пече патица, подготвени купички с оливие , но на телевизора вече е създадена на "Синята светлина" - ето ги и основните моменти очаквания празник, които обикновено се повтарят от година на година.
Благодарение на източния календар, все пак, всяка Нова година е малко по-различен от предишния, все нещо - в поредното символът, който носи своите изисквания и нововъведения в стандартно празник.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

През 2015 г. в своите притежания влиза синя или зелена дървена овца (коза), малка, добродушное и много чистоплотное животно. За да придума новата любовница на предстоящите 365 дни, трябва да се знае точно, как прекара нова 2015 година правилно. Ако получим благоразположението и да се харесат на синята овечку, а след това ви очаква щастие, благоденствие и късмет през Новата година, с какво да започнем?

Главней само за времето в дом!


Започнете подготовката за този празник трябва, естествено, с собствения си дом. Овца, като и коза - животното е невинно, хор и светло, по същество, тя няма специални предпочитания по отношение на това как трябва да украсяват собственото си жилище, но едно е сигурно: овце не обича мръсотия и бъркотия.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Именно затова, в навечерието на Нова година, трябва задължително добре се осмелиш сериозна почистване, при което, не просто го вакуум пол и избършете праха, а позаглядывать в най-отдалечените кътчета на апартаменти, изпират щори, измиване на всички первази и местенца.
Не забравяйте да погледнете в къщата всичко е редовно, ако някъде нещо пада, скърца или не работи, не забравяйте да замените или да изпратите в починку. През Новата година всичко трябва да е чист и спретнат - чисти, спретнати и исправное, този факт синя коза точно и уют.

По-нататък възниква въпросът, как да декорирате апартамент, за да и главната стюардеса година хареса, и е хубаво? Както се досещате, че основен цвят, който ще надделее в тази година, син, той е останал непроменен, тъй като, между другото, и материал - дърво.
Но това не означава, че тя трябва да бъде в излишък, достатъчно някаква ярки детайли, като например покривката, парцал салфетки или сърма. Във всичко трябва да преобладават сдържаност и финес, след като украсите помещението, трябва да се появи усещане за домашен уют, а не уличен панаир.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Доста съответните елементи на украса тази година ще станат дървени фигурки, пухкава играчка, изделия от дърво и смърчови клони, както и коледни венци, направени със собствените си ръце.
През 2015 г. агне особено жалует рукодельниц, толкова повече ще се направи със собствените си ръце, толкова по-добре, са добре дошли нитяные топки, а също и други занаяти, изработени от вълна.
Специално внимание може да се обърне, популярен в чужбина, мил вълнен носкам за подаръци, да ги привешивают на камина или на друго видно място.
Погрижете се за това, за да имате в дома си задължително да е форма от кози или овце, по-добре е дървена, но не чак толкова как да стане. В коледна нощ тя трябва да сложи на масата до малък дървен салатником, пълна с пресни билки.
Не забравяйте, че овцете - пугливые животни, така че прекалено голямо количество от гирлянди и ярките светлини може да се изплаши си късмета, толкова самостоятелно, като прекалено силна музика.

А като цяло знайте, че козата не се обръща внимание на това, как ще бъде украсена с вашето жилище, важното е, че в него е запазено, уют и ред, а за интериор и декорация - вече на делото на ръцете си фантазии и желания. А ето, че козата не е все още, така че това е нещо, с кого ще празнуват Нова година.
Ако си спомняте, тогава овце и кози - животни компанейские, те винаги се събират в забавна орляк, така и вие - опитайте се да събира около себе си голяма компания, истината е, че хората в нея трябва да бъде за вас изключително близки и скъпи, защото стопанката на тази година няма да толерира от зддс.

Каква екипировка да изберете в коледна нощ?


Всеки представител на нежния пол, естествено, се чудех, какво трябва да нося в коледна нощ, защото е много важно не само жилището е извършена правилно, но и външния вид на мачове.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Тук мнението на астролозите различават: едни смятат, че тъй като годината на синя или зелена кози, значи и трябва да се обличат в смесването на тези цветове, а именно: син, зелен, тюркоаз, изумруд, салатовый, синьо, лилаво и така нататък.
Допълни начин трябва дървени бусами, влязат с украшения-гривни, висулки, подходящи са златни и сребърни накити. Като цяло, те трябва да бъдат малко, така да се каже, строго и с вкус.
Друго мнение астролози следното: дрехите трябва да бъдат ярки и положителни, се допускат киселина и необичайни цветове. Нюанси може да бъде абсолютно всички, важното е, че се оказа смели и запомнящ: червен, оранжев, розов, салатовый и така нататък.
Между другото, дълги вечерни рокли - остават до следващите години, в коледна нощ 2015 актуални къси и дързост рокли, костюми, цветни вратовръзки, хавайски ризи и шалове, между другото, много добре ще се впишат в концепцията за празнуване на Нова година в хавайски стил.

Какво да сложите на празничната трапеза?


Още един провокативен въпрос, който вълнува всяка стюардеса - че се готви за празничната трапеза ? Важно е да запомните, че собственикът на следващата година - животното е добро и травоядное, така че с месни ястия трябва да си ограничи.
Много важно, че този път си маса буквално ломился от пресни плодове и зеленчуци, също така не забравяйте за млечни продукти и сирена, които са доста близо до това на животното.

Идеален вариант за новогодишната нощ 2015 - това е на всички видове салати, както и, ако ви още, и успява да се използва в тях единствено по-горе продукти, а след това сте напълно угодите добродушной овечке.
Как най-добре да прекара нова 2015 година овце?

Никой не казва, че от месото трябва да се откаже напълно, този път може да поглезите себе си месо на фурна, както и морски дарове, малко на брой пилета в салати - също не боли. Интересна украса за вашата маса може да се превърне в ястие, выложенное на поднос във формата на овце, също така не забравяйте, наличие на зеленина и дървени съдове.