Всичко от света на
модата
» » Какво да се даде на 23 февруари своя възлюбен съпруг?

Какво да се даде на 23 февруари своя възлюбен съпруг?

8-10-2014, 14:55
881
0
Съвсем скоро най-истински мъжки празник - Ден на защитника на Отечеството. Въпреки че родината защитава далеч не е всичко, но ви чест на тази дата е приета от всички, без изключение, представители на силната половина на човечеството. Да и нечестно е това, ако е женски ден ще бъде, а мъжкото не. Така че всички момичета са по-скоро трябва да замине за подаръци. Но за начало си струва да се знае, че е по-добре да дари.
Какво да се даде на 23 февруари своя възлюбен съпруг?

Как да изберете подарък?


Изборът на подарък е нещо доста отговорно, тъй като с негова помощ може не само да повиши настроението на получателя, но и да се създаде впечатление за себе си и дори да изразят своите чувства и емоции. Някои изненади може да засегне толкова много, че просто си нямате представа. Но е изключително важно да изберете нещо, което да се хареса на мъжете. Ето какво трябва да обърне внимание при покупката на подарък:

 • Кого трябва на човек? Добре ли го познавате? Например, на приятел или стария доброто приятел е напълно възможно да се представи нещо готино, забавно, той трябва да направи оценка на това (въпреки че не е факт, помисли характер). Ако един човек за вас е една загадка, тогава по-добре да дадат му нещо отвлечено и официално (например, добра тетрадка или на събранието). А на мъжа може да се направи изненада, преподнеся нещо лично или много романтично. Освен това, правото ing също трябва между другото.

 • Възраст. Това също трябва да се вземат предвид. Ако човек 20-25 години, лесно ще младежки хумор и ще се радвам какъв нещо ново приспособление (дори ако той не е необходим), а зрял мъж предпочита нещо по-сериозно.

 • Професия. Понякога род дейности могат да обучават на верния път. Така, програмистът може да се наложи нещо за вашия компютър. В крайна сметка, разгледайте професия и мисли, че може да бъде полезен.

 • Хоби. Страст - това е нещо, което отнема определена част от живота и дава истинско удоволствие. Например, запален рибар със сигурност ще се радвам набиране на блесен или куки. А колекционер и уют нов съд, който ще влезе в колекцията му с ваша помощ (но тук трябва да бъдат -- информиран турист).

 • Лични предпочитания. Дори и такива малки детайли като любим актьор филми или цвят може да играе важна роля в избора. Тематична малко нещо може да дарите на маса емоции на получателя. Така, ако един млад човек може да стотен път да направи преоценка на някакъв филм, а след това дайте му нещо, свързано с този филм.


 • И така, какво да даде?


  Какъв подарък да купя? В края на краищата, остава толкова малко време Всичките ви идеи са изчерпани? Тогава ето някои мисли по този повод.

  Подарък за жена или млад човек


  Какво да даде на любимия съпруг на 23 февруари? Това е може би най-актуалния въпрос сред омъжените дами. Ето варианти:

 • Вие знаете вашия благоверен най-добре от всички. Спомнете си времето, за което той отдавна мечтае. Вероятно, той спи, и вижда в колата си на чисто нова авторегистратор с пълен набор от функции. Или той мечтае да се измъкнем, баня с приятели. Организирайте му такава среща, той със сигурност ще оценят!

 • Ако всички материал ви е чужд, тогава проявете въображение и направете нещо необичайно. Например, може да даде на втората половина на буркан с името "100 причини, поради които обичам те". Съответно, поставете в купа сто сгънати статии от написването на всяка от тях по една причина своята неизмерима любов. Както може да даде на сертификат на 10 (2030 или 100 както ви харесва) желания или действия. Така, да влиза там може такива "услуги", като една романтична вечер, масаж , шик вечеря и така нататък. Между другото, подарък, направен със собствените си ръце - това е много хубаво и запомнящо се.


 • Подаръци колеги


  Какво да се даде на служителите си? Ако ги много, да купи нещо на всеки отделен подарък едва ли ще стане. В такъв случай може да се поднесе на всички чаши (автоматична писалка, бележник или други атрибути) с логото на дружеството или с името на всеки мъж. Банално, но оптимално и в този случай.
  Какво да се даде на 23 февруари своя възлюбен съпруг?

  Ако екипът на приятелски и весел, след това поставете своя залог на смешни изненади. Така, може да отделите време и да отидете в магазина вицове за смешни статуэтками. Бране на своите асоциации нещо за всеки човек, което се представя на всички настроение и подчеркнете индивидуалност.
  Със сигурност ще бъдат оценени приспособления. Любителите късно вручите "убегающие" будилник. За ценителите на горещо кафе дайте стойки за чаши с подгряване. Ще се зарадват много и чехли за баня под формата на танкове и самолети, защото това е изненада за защитниците). А ако представители на мъжката част от екипа обичат целия състав присъстват на баня, а след това да предам на всички абсорбатори, халби за бира или нещо друго.

  Подарък на папата


  Папата трябва да дари нещо специално, като се има предвид предпочитанията си и възраст. Така, ако татко е млад и оценява добър алкохол, вручите му бутилка скъп коняк, той ще оцени.
  Можете да дадат някой полезен подарък за дома, например, хубава рокля . Ако татко е на възраст, тогава погрижете се за здравето му и закупете някаква полезна и необходима нещо ( тонометр или нещо подобно). Но за баща си не се чувствах безпомощен, непременно приложете нещо отвлечено: тоалетна вода, комплект за бръснене и душ гел. И не забравяйте, че най-важното за татко " - това е внимание на своите деца!

  Какво да се даде на сина си?


  Ако синът е малък, то той със сигурност ще се радва на нова играчка. Момче с удоволствие ще си играе с радиоуправляемым хеликоптер или кола. Родителите най-добре знаят какво е нужно на детето, защото децата винаги изразяват своите желания.
  За един тийнейджър-добрият ще бъде някакво електронно устройство или приспособление. Това може да бъде диск с компютърна игра, безжична компютърна мишка, слушалки, музикален плейър.
  Възрастен на сина си по-добре даване на нещо точното. Това може да бъде аксесоар в колата, органайзер, чаша топъл. Семеен човек оценява нещо, полезно за дома: метеорологична станция, alarm clock. А ето за бакалавър е по-добре да изберете това, което ще улесни живота си без жена: електрическа кана, кафе-машина, сушилня за обувки.

  Какво дари не си струва?


  Че не може да даде един мъж? Ако вярвате в поличби, тогава точно не е необходимо даване на ножове и часовници. В подробности навлизам не си струва, можете да ги научите на приятелка, но в действителност да вярват в суеверия или не - това е лична работа на всеки. А признаци може да се измисли по отношение на всички неща.
  Какво да се даде на 23 февруари своя възлюбен съпруг?

  А ако избягате от мистични нотки, тогава не си струва да предложим тези неща-подаръци, които човек трябва да вземе сам. Например, с дрехи е трудно да се отгатне. Тоалетна вода също може да не се обърне. Да, и вратовръзка на получателя може да не се хареса.
  Чорапи и гащи - също не е добър вариант, дори ако вие ги подарявате съпруг. Всичко това можете да закупите във всеки случай, а е празник - повод за по-романтични и оригинални подаръци.
  Не си струва да предложим на цветя и картички, това е чисто женски "неща", защитниците на този точно не ще оценят. По същата причина не се препоръчва да се купуват плюшени играчки, ароматни свещи и всичко останало от това освобождаване от отговорност.

  Полезни съвети


  Някои полезни съвети за избор на подарък за мъже:

 • Опитайте се да научите какво иска един мъж. Ако е баща, консултирайте се с брат, сестра или майка. От съпруг може да се опита всичко, за да разобличи случайно. Достатъчно е просто да бъде съпруга на близката си приятелка, и той всичко сам ще кажа. Просто вникайте, запоминайте, разсъждавайте логично.

 • Изберете подаръци с душа, дори ако сте ги малознакомым на хората. Мъж, непременно ще го оценявам, ще му бъде приятно. А емоции - това е най-важното.

 • Идете да пазарувате без определена цел. Побеждавайки няколко точки и разглеждането на асортимент, вие със сигурност нещо, вземете само един на всеки, който трябва да получи от вас подарък.


 • Нека всички мъже ще останат доволни от вашите подаръци на 23 февруари!