Всичко от света на
модата
» » Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

8-10-2014, 15:03
1813
0
на 14-ти февруари е не просто празник, това е ден, който може с лекота, за укрепване на връзката ви, да се внесат в тях един вид частица романтика и трогательности. Как да не го режа, а в безумна криза дни, ние често забравяме, че за нас е важно и ценно.
Романтичните отношения, дори на много силни и сериозни, отодвигаются на втори план, защото повечето свободно място заемат всекидневни проблеми и тревоги: работа, деца, живот.
Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

Ден на Влюбените може да се превърне в чудесен повод, за да обръщам внимание на всички ежедневни притеснения на десети план, след което напълно и безвъзвратно да се потопите в атмосферата на вашата любов, топлина и романтика.
Но след като започват да осъзнават, че на носа на " Свети Валентин", веднага идва тежестта на разбирането, че ти си абсолютно не знаеш, какво да даде своята половина .
Особено често този проблем възниква у тези, които вече са от доста време заедно, колкото и да си добър не познаваше човека, винаги идва граница фантазия, всички изненади са изчерпани, а нали не искате да се повтори!
Ние ще се опитаме да ти помогнем в толкова труден за управление на истината и да предложи няколко оригинални варианта, които бързо ти, какво да се даде на съпруг или на човек, на Ден Св. Валентин.
Преди да замине да купуват подаръци, нека си припомним малко за историята на този романтичен празник. Оказва се, че началото на пътя този "влюбен" на годишното събитие се крие още в далечното 269 г.: редовни римски император сметнал за ненужно нещо от римски воини за пореден път да се омъжи, и служете на този процес.
Той реши, че бракове - това са основните врагове на римската армия, тъй като войни се грижат повече за своето семейство, отколкото за благото на империята. Но няма нищо чудно в това, че войни се влюбя не са спрели, а на тяхно щастие, се извъди безстрашен свещеник на име Валентин - той в тайна на административния любящи сърца.
Скоро императорът научил за това и заповядал на свети Валентин убият. Факт е, че свещеникът е бил влюбен в дъщерята на тъмничаря си, и пред самата смърт, я е написал любовно послание. За съжаление, прочетена то е само след екзекуцията му.
Кой знае, може оттогава и отиде традиция изпращат любовни картички, свети валентин, в които влюбените разкриват сърцето си. Отдайте почит към традицията, зарадвайте вашия любим човек с красив и пылким послание, нека той да го намери сутринта на възглавница или ще получат в електронната си поща.
Разбира се, това няма да е основната изненада, но романтична нагласа и повишено настроение на вашата половина вече ще бъде гарантирана. Най-важното е да попълните пощенска картичка със своите лични думи и откровения, които не могат да бъдат копирани от интернет или друг източник.

Какво за подарък на любимия човек?


Колкото и да е странно, но най-добрият подарък за любим съпруг в " Свети Валентин " може да точно ти! Прикупи еротично бельо, доведи в салон за красота, обнови имиджа и предстань пред любимия си мъж в такова приказно личността.
Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

Ако имате деца, по-добре е да ги изпратите вечерта с роднини и посвяти цялото си внимание и доброта само на него единия, нека, ще имате място за полет на фантазията. Ако писнало да прекарват време у дома, свалете си за любимия си стая в хотел с всички удобства, поглезете себе си и го внеочередным на почивката си.
Много често, когато хората дълго време са в брак или в отношенията, те някак си започват да забравят за своите мечтите и въображението. Спомнете си, за какво мечтае вашият съпруг, той може да бъде силно копнеели за придобиване на някаква книга или музикален инструмент или редовен лосиони за любимия си компютър.
Не забравяйте и за играчки, интимен план, тук толкова на самия празник, заповяда и да зададе посока на предмета. Посетете специализиран магазин, със сигурност там ще намерите много интересни фигури, които ще ви помогнат да изненадате вашия любим, особено, ако си до него, че нищо не са придобили.
При избора на подарък, нито за минута не забравяйте, че се готвят за най-романтичному и "влюбленному" ден в годината, така че подарък не е задължително трябва да бъде практичен: той може да зарадва вас в рамките само на една вечер или ден, но ще се помни дълги години.

Например, организиране на пътуването си за своите половинки в друг град, прекарайте този ден в необичайно място, посетете тези места, където преди това никога не сте били. Разбира се, най-ярък вариант е да лети в друга страна в продължение на една седмица, романтичен град в света е винаги готов да ви приеме в обятията си, но ако такава възможност в момента, а след това дори пътуване извън град може да се превърне в незабравима и много романтична.
Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

Ние не ще се умори да повтаря, че на 14 февруари - това е вашият специален празник, така че е интересен подарък за един човек може да закупи най-необичайни форми. Например, да научите трикове еротични масажи, запишете се в специализирани курсове или прегледайте наличните видео-уроци в интернет. Ако се научите да се направи такова тяло с висока степен на професионализъм, а след това повярвайте, вашият мъж ще бъде безмилостно благодаря ви за тази изненада и поиска да проведе извънредна сесия.
Между другото, ако се вземат няколко урока еротични танци или стриптийз, след което изпълнете своя солов номер в спалнята си, а след това този подарък ще се превърне в доста оригинална и екстравагантна изненада.

Какво да зарадваме любимия човек?


Винаги подаръци, направени със собствените си ръце, носят особена енергия, те се вземат с особен трепет и, често, се съхранява дълги години. Във всяка връзка винаги има място за творчество, например, в последно време е много популярно домашно производство на сапун - създаване за на мъжете е много специален аромат.
Между другото, ако съвсем нямате представа, как се прави сапун със собствените си ръце, то сега има специализирани магазини, в които може да закупите "на живо" на сапун, неговата направени под формата на всякакви фигури, които имат ясно изразена и е много хармоничен вкус.
Какво да даде на мъжа си или на човек за Свети Валентин?

Другият вариант е да се направи красива свещ със собствените си ръце, можете да я украсите, въз основа на вашите вкусови предпочитания, представят основно това, което ще бъде за вас означава нещо специално.
Пече се на красива и вкусна торта - друг вариант за добър подарък за Свети Валентин". Придайте му форма на сърце, украсете с фигурки или символи на празника, опитайте се за слава и вашият мъж еднозначно ще оцени вашите усилия.
Изобразително и приложно изкуство и никой не е отменен: направете колаж от общи снимки може да се подготви необичайна рамка за него със собствените си ръце.

Че по-добре не давайте на своя любим съпруг?


Разбира се, вкусовете са различни и това, което е приемливо за една двойка, абсолютно не се побира в разбирането на друга. Въпреки това, дай на този романтичен празник, че точно с него не се припокриват (например, чехли или опаковка на чорапи), като нещо, което не е твърде добре.
Това не е празник, когато трябва да се даде различни сапунени аксесоари (душ гелове, пяна за бръснене, дезодоранти), за това все още остават 23 февруари. Не забравяйте, че вашия подарък да бъде завързана с вашата любов и грижи, само в този случай, той наистина ще бъде подходящо и ще зарадва и двамата.