Всичко от света на
модата
» » Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

8-10-2014, 15:04
4069
0
Нова година е празник, който се харесва и на възрастните и на децата си, посочват във всички институции и организации, във всеки апартамент и във всяка къща с нетърпение очакват бой място за звънене часовника и на първата минута на Новата година.
Вярно е, че традиционните тържества с купата на оливие , на планината, на мандарина, селедкой под шуба, доста подвыпившими приятели, песни и тежки сутринта вече някак поднадоели.
Защото в живота трябва да се опита много неща, а защо не и да направите коледна нощ наистина специални, непозната и обещаваща? Възможно е, че сте толкова увлечетесь по подобен начин на честване, че влизате в неговата, като основна, вземане на проби и експериментира върху нови области?
Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Всъщност, на нова година - това не е само коледната елха, играчки и сърма, това, първо, добро настроение и желание да го празнуват забавно и незабравимо, но за това, разбира се, ще трябва да опитаме. Вие, със сигурност, да се чудя и да започнете да се чудите, какво е тематична коледна парти и какъв може да бъде сценарий за такъв празник, защото освен на Дядо Коледа и мандарина в главата малко, че идва.
Наистина, към този празник е нужен специален подход и подготовка, да оставите нещата на случайността не успеят, ще трябва да пот не само над тематика, но и над всичко, че от нея се променя - външен вид, празник, декор помещения и оцветяване вечерта. Но, повярвайте ми, си струва.
Разбира се, ако искате да е съвсем уникален и неповторим празник, тематика, провеждане и сценарий е по-добре да излезе от себе си, така че вие определено не съжалявам с новост и свежест идеи.
Но тези, които нямат достатъчно е фантазия, а повярвайте, това е много лесно, ние можем да предложим интересни възможности поданици на новогодишните партита , които вече са изпробвани от не една фирма и удостовери върху успеха на целия случай.
Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Може би, вие не очаквате, но варианти има голямо множество, сега най-важното е да изберете подходящия за вашия кръг на общуване, за всички беше интересно чувство за хумор е подходящо, а музиката и конкурси остави всички в приятно настроение и състояние на духа.
Ще отговаря настроение и тематични може от някъде, например, в последно време е много модерно и популярно посока - добави лятото в зимата, а след това има празнувайте Нова година в бански или цветни шорти. Става въпрос не за някакви екзотични страни, по-точно за тях, но за да отида никъде не трябва да е точно.
Ние говорим за всички любимата и популярна тема " Хавай ", която лесно ще ви отведе в света на топлина, ярки цветове, вкусни коктейли и ритмична музика.
И ако това е всичко, за да съвпадне с честването на Нова година, тогава може да се направи много необичайно и интересно действие. Разбира се, идеални за провеждане на такова парти някъде около басейна, обличаш се пази новогодишните играчки, обвесить прозорци сърма, нека се зад прозореца сняг, а имате горещо и празнично!
Ако такова място не се намери, не се отчайвайте - всичко е реално и в домашни условия, просто се грижи за декора на: ярки цветове, подходящи покривки и плакати с морски тематиками, рибарски мрежи на врати отвори.
Но, разбира се, най-важното - това е аромат на самото парти, уведомете приятелите се яви в дрес кода, ами или да го носите със себе си, подгответе ритмична музика тропически острови, а също и да се грижи за правилното лека закуска и гуляй.

Но далеч не всички са привлечени от бански костюми в коледна нощ, и не е беда, напълно възможно е, че ще ви допадне коледна парти в стил венециански карнавал, може някой да копнеят за съветския колориту, или душата на народни посока, вариантите са много, това все още далеч не е всичко!

Венециански карнавал


Може би едно от най-прекрасните и красиви поданици на коледните партита, която е в състояние да се потопите в атмосферата на загадочности, средновековна свобода, романтика и слободия.
Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Специална перчинки вашия празник ще добави блистательные карнавалните костюми, които лесно да се сдобият с всеки карнавал работилница и тайнствени маски, под които може да се цяла вечер скрие лицето си. А ако искате съвсем да оставя самоличността си в тайна, като добавите перука, която може да бъде украсен с златист или сребрист цвят включвания, пера, камъни, може да бъде в състояние да остане момиче-загадка.
Разбира се, най-доброто място за провеждане на този вечерта може да се превърне в италиански или френски ресторант, който трябва да бъде украсена с под ерата на грандиозните шествия, факиров, богатство и лукс.

Самата тема на вечерта не приема смущаващо конкурси или дълги сценок, танци, музика и, разбира се, красиви чаши за вино със скъпо вино или шампанско. Единственото нещо, може да се въведе конкурс за вечерта на крал и кралица на партито, за които трябва да гласуват всички присъстващи. Естествено определящ фактор трябва да стане най-хубав костюм или маска.

Съветският Нова година


Някой спомня, някой през това време само роден, а някой вече и не намерих, но много периодично се безпокойте носталгия по миналото, съветско време - това е специална страница от историята на нашия народ.
Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Организира Нова година в такъв стил - прости, достатъчно, за да се сдобият с тъкани покривки и ги затвори клеенкой, за да не се пачкались, сложи на масата една купа на оливие, няколко килограм мандарини, сандвичи с шпротами, херинга под шуба, компот и бутилка на съветския шампанско, помислете, вие сте попаднали там, където иска.
Разбира се, може да добавите цветна музика от това време, помислете за забавления, защото в онова време не е имало компютри и "Мафия", а в любими развлечения са ходили песни под китара, танци под популярна музика, а за любителите на спокойния отдих - тото, домино, шах и карти!

Как да организирате парти за Нова Година в народен стил?


Тук, вероятно, и да се обясни на нищо не трябва да: всички любимите Дядо Коледа със снежанка maiden, Солохи, руски момичета и червено браво трябва да се превърне в задължителен гост на такова парти.
Над костюми дълго да се мисли, не трябва да по - светли sundresses кокошники или венци, мъниста, оренбургские шалове и ботуши. Идеалното място за срещи, ресторант родния руската или украинската кухня, но и в домашни условия, е реалистично да прекарат толкова интересна и динамична страна.
Тематична коледна парти: най-добър сценарий на празника

Раздобудьте самовар, декорирайте коледно дърво, сладки изкушения и плодове, като Нова година е подходящ, като възрастен човек от населението, така и на най-малките членове на семейството, всичко ще бъде забавно и интересно.
Погрижете се за музиката, може да се направи нарезок от старите съветски филми и ес, да разгледат различни тематични конкурси и забавления, и тогава, повярвайте, вашият празник ще остави най-колоритните и невероятни снимки за вашия албум!
Както виждате, за да направи нещо необичайно, нещо, трябва просто малко да се постараем и да си мечтаеш, си спомнят детството и миналото. Тези идеи, които са влезли в нашата статия - далеч не са единствените - някой харесва пижамные купоните за Нова година, както някой луд от гангстерските поданици или партита стиляг.
Но не забравяйте, че винаги най-важното нещо-добри костюми и декор, а правилното настроение и универсален сплотеността на общата кауза!