Всичко от света на
модата
» » Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

8-10-2014, 15:04
1151
0
Дори и на Нова година все още не се издига своята сърма и суетата в най-близката седмица, да се грижи за подаръци на своите деца, трябва предварително, защото това е много важен и вълнуващ момент, както за родителите, така и за самите деца.
Това е единственият празник, който буквално чрез завързана с нишки магия и чудеса, тази дългоочаквана и много весел ден с нетърпение чакат всички - от малък до голям.
Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

Ето защо задачата на родителите си - не рушить онази приказка и мистерията на празника, който е съставен от богати и невероятни фантазии момчета, а напротив, подкрепя и засилва вярата в чудеса.
Опитайте се да запълни този ден нещо необичайно и действително, в края на краищата, точно тези празници допринасят за укрепване на семейните окови, членовете на семейството се разкриват един пред друг и стават по-близо.
Не забравяйте, че не колко е важен самият подарък, а по-скоро това, как сте го преподнесете, искам да възторг от изненада продължи, колкото се може по-дълго, и согревал малко сърце на вашето бебе все още не една студена зимна вечер.

Разбира се, първото нещо от теб, най-вероятно, озадачитесь, това, което можете да дадете на Нова година на детето? В края на краищата, изборът на подаръци и различни украшения е огромен, но като знам, че от това разнообразие ще доведе детето си в пълна наслада.
Това, между другото, е лесно да се определи, опитайте да въведете традиция на писане на коледните писма на Дядо Коледа, нека си дете потренируется в умения за излагат собствените си мисли, освен това в този бизнес можете да се отдадете на сътрудничество, което обединява с вашите чедо.
Не се опитвайте само да разубедят дете в съществуването на Дядо Коледа, нека, колкото е възможно, той ще бъде искрено вярваме, че именно дядо с брада и в червено палто ще му донесе подарък.

Безспорен плюс на такава идея е, че най-вероятно винаги точно ще знаете, какво през тази година вашето дете си мечтае. Ако не сте напълно решили да изпълни поръчка на потомство, а след това не забравяйте да го поучавам, че такива подаръци Дядо Коледа дава само на онези деца, които през цялата година чувстват добре заповядай, се подчиняват и са били добри деца.

Как правилно да изберете подарък?


Важното е, че това е истински изненада, скъпа, не трябва дори да подозира, че го чакат добри подаръци . Така че не тащите го със себе си на пазар, за да може той избра, което той иска, това вече съвсем не е нещо, освен на децата винаги е трудно да се спре своето мнение за нещо едно, а opredelivshis, най-накрая, той все пак ще съжалявам, че "е взел дизайнер, а не на ето тази машина".
Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

Така че по-добре ще бъде, ако дар ще придобиете себе си, а когато това се случи, добре скриване, за да му дете го не случайно открих, унищожавайки всичко магия и магията на новогодишната нощ.

Как правилно да даде коледен подарък на детето си?


В действителност, отколкото На млади деца, толкова ги зарадва право пропорционално се увеличава с нарастването на броя на подаръци. Така че, ако не можете да определите с едно нещо, то можете да направите произведено изненада: накупите сладкиши и плодове, няколко прости, но интересни играчки, може би някакви неща и още няколко по-малки бонуси.
Важно увийте всеки изненада поотделно, за да се детето пред очите му произхожда от "планина" подарък, който може да бъде дълго разглобяват, за да разгънете, да се радват и да помисли.

А така просто не даде подаръци, както мислят на цяла серия от конкурси , през която трябва да премине през вашето дете, преди да се стигне до очакваните подаръци. Начертайте карта, оставя улики, се разстилат изненади за целия апартамент и главата заедно с вашия чедо пътуване за подаръци!
Може да се забавлявате участък, един подарък оставите традиционно под рибена кост новогодишен сутринта, а малко по-други представи в процеса на тържеството, а може вече и на следващия ден.
Ако детето ви вече е доста добре адаптиран към появата на непознати хора, това може да му организира среща със самия Дядо Коледа и неговата внучка снежанка maiden, които, между другото, повеселят вашето дете ще научи го, че е Нова година, а също и за повишаване на настроението и самите родители.
Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

Друг важен момент е това внимание към детето си и след връчване на подарък, особено ако тя предполага някаква развивающую игра или играта "на вырост".
Това е напълно възможно, че тя все още не му е трудно, дете едва ли ще бъде в състояние да се оправи, бързо забросит подарък в далечния ъгъл, а настроението ще се развали, защото изненада трябва да се моля тук и сега, а не след година, когато детето дорастет до него.
Ако е конструктор, а след това съберете заедно къщичка за любимата кукла или с гараж за машини, заедно прочетете инструкциите, обяснете на детето си, че и като може да трябва нещо да се присъедините или направи, не мине, това е важен момент, както за родители, така и за самото дете.

Идеи за подаръци за деца


Ако детето ви все още е доста малък, например, той няма още и година, то това съвсем не говори за това, че трябва да напусне, без да се изненада. Разбира се, той още малко, че разбира, но затова пък добре се възприема добра и весела сряда около него.
Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

В този период от живота на бебе, което все още лесно може да даде такива подаръци, които ще бъдат ценени от практична гледна точка: нови дрехи, ако такъв има нужда от нова бутилка или някаква развитие на играчка, фитболл за спорт на майка и дете, дискове с класическа музика, които сте включили на детето преди лягане.
А за това, че и този Нова година остана при вас и вашето дете в паметта, може да се направи необичаен коледен костюм, който, разбира се, веднага малко дете не воспримется, но ще остане на снимките, които могат да ще му покаже след няколко години.
Ако детето ви вече от година до три години, то това е прекрасен период на живот, който включва неузнаваемое любопитство и интерес към всичко около нас, и, между другото, тази играчка може да се превърне в основен подарък за този празник.
Разбира се, най-добрият вариант, това е разработка на игри: играчка-чрез шнурове, говорещи книги, дизайнер (с надпис, съответстваща на вашата възраст), на кубчета, "вълшебна торбичка", изпълнен с различни фигурки. Вариантите са много, да, разбира се, по-лесно да се определи, че вашето мъгла се хареса най-много.
За творческите личности са били доста по възраст цветни моливи, връхчета, триножник, дъска за рисуване мелками и сами пастели, разукрашки, албуми.
Което може да дарите на Нова година на малкото дете?

Децата от пет години, че е време за даване на настолни игри, които, разбира се, ще се нуждаят от вашата намеса и помощ, за детето е успял да се оправи в правилата.
Деца по-възрастни вече спокойно може да се раздават играчки, които допринасят за подвижному начин на живот, например, футболна топка, колела, велосипеди, кънки, бадминтон, момчетата са малко по-възрастен е възможно, че е годен да даде боксова круша и ръкавици.
Момичета, винаги ще се радваме различни набори за кукли, комплекти за бижута и детска козметика. Разбира се, когато фантазия няма значение какво липсва, нещо винаги остава модерна техника и нейните компоненти, които сега са на върха на популярността сред деца и тийнейджъри: персонални компютри, плейъри, слушалки, дискове с игри или музика, игрови конзоли или мобилни телефони.