Всичко от света на
модата
» » Лесни и интересни коледни гадаене за всички

Лесни и интересни коледни гадаене за всички

8-10-2014, 15:04
1084
0
Ами, какъв е Нова година без коледни елхи, подаръци, мандарини и чинии оливие? Правилно, няма. Същото се отнася за коледа и нова година предсказания, които с удоволствие прекарват момичета и жени, надявайки се да научите своето бъдеще бъдещето, се опитват да решат амурных дела и си намислете желание.
За някой такава процедура - само изпръсквам развлечения в бурното празнуване и веселие, а някой наистина и сериозно да възприемат всичко, което наобещают му за гадаене.

Така или иначе, но това е забавно и за нищо не задължава, но, така или иначе, и в деня, когато Слънцето завършва своя нов годишен кръг около нашата планета, се изпълва с някаква мистична енергия и невероятна сила, която е в състояние да повлияе на всички опити да се предскаже бъдещето или да си пожелая друго желание.
Смята се, че най - подходящ и "истински", всъщност, пълни с някаква особена сила, са коледни гадаене а именно, от 7 до 19 януари, т.е. до Богоявление.
Лесни и интересни коледни гадаене за всички

Именно затова, до като тези в самия Нова година се отнасят в по-голяма степен, като към шуточным и выдуманным, а не сериозни и пророчащим истинска съдба. А ето и напразно, коледни гадаене доста имат право се счита за сериозни и истински, нека, те и преминават под формата на comic и за нищо не задължителни конкурси.
И все пак, така или иначе, във всяка шега се крие важна истина, която ние понякога не ги виждаме. Но все пак за тези, които силно разстроен по всеки повод, а най-вече заради неуспешен поличби, по-добре да не развали празника и да оставите тези забавление до следващия път.
Интересно, но нашите предци са били дълбоко вярващите хора, и всички ритуали, гадаене на съдбата, на суженного или в прибирането на реколтата, са били любими традиции в период на смяна на година.
В по-стари времена се опитвали да намерят "нечисти" места за тези цели, например, в обора, в изоставена къща, в таванско помещение, или дори, в гробището. Смятало се е по-важно в този момент, да бъдат чисти от всякакви религиозни обекти, например, за премахване на себе си кръстчета или премахване на икони, което правят и сега тези хора, които сериозно подхождам към този въпрос.
Ние, разбира се, да не се задълбочи в такива подробности, а ще представим на вашето внимание прости и интересни коледни предсказания, които вече развеселят вас, отколкото да ви принуди да се потопите в атмосферата на тайнството и мистиката. В края на краищата, така или иначе, а на Нова година - това е на първо място шум и веселие, радост и блясък, който не ми натовари на сериозни моменти мистични предсказания.

Лесни и забавни за гадаене на Нова година


Гадаене по брызгам шампанско


Не само това, че тази напитка е незаменим атрибут на нова година почивка, той все още е в състояние да предскаже на всички около вас, коя година ги очаква напред. За това трябва внимателно да се следи за това, как тази бутилка шампанско ще отворят.
Лесни и интересни коледни гадаене за всички

Ако тапата изскочи силно и високо, събра край след себе си куп спрей и разлитого напитка, а след една година обещава да бъде сложен, бурлящим и пълен събития. Но ако тя се отдръпна от бутилки лесно и безплатно, не оставяйки след себе си не е единна капчици и пръски, а след една година ще бъде уравновесен, спокоен и напълно уместен. Ако тапата изведнъж изскочи със силен взрив, но шампанско не се проля, след това следващата година ще бъде измерена и спокоен, но не и без драстични събития и промени в живота.

Бисквити с изненада


Със сигурност много хора са чували такъв интересен вариант на предсказания, но никога не сте опитвали да донесе в живота. За тази цел ще трябва да похарчите малко свободно време: да се пече бисквити, и вътре се постави малка втулки с пожелания за следващата година.
"Бисквитките " може да бъде най-често, на него специално и внимание, не ще забележат, защото на всеки ще бъде интересно, какво обещава вътрешен изненада.

За това за да не се разстрои, по-добре да не пиша за трудностите и неуспехите, все пак, тъй като на нова година встречаешь, така го и проедешь, затова е правилно, ако всички гости ще бъдат в приповдигнато състояние на духа. На основанията могат да пишат мъдрите думи на някое от известните философи и писатели, които не само приоткроют завесата на следващата година, но и ще ви накарат да се мисли.

Запрограммируй късмета си!


Много хора се съмняват, дали да вярвам новогодишен гаданиям, защото повечето от тях - това е измислица на майстори красив думи, не повече. Разбира се, всеки човек може да остане с мнението му, но ние ще можем уверено да заявим, че вярата в успеха на делото - това е вече половината от резултата, затова ние ви предлагаме да програмирате своите стремежи и желания в шуточной форма, която, колкото и да е странно, често помага.
За тази цел ни е необходим плътен лист хартия, в центъра на който трябва да сложите ваша снимка или снимка на семейството си. Около нея през цялото празно пространство попълнете изрезки от списание тези неща, които си искат в скоро време да придобива или да се постигне.
Например, поставили снимка на красива машина, ако искате да си купите тази година колата, и подписываем под него - "Искам през новата година си купи нова кола!". Така постъпваме с всеки изминал желание, след което се придържа плакат на стената, колкото се може по-често, поглядываем на него.
Лесни и интересни коледни гадаене за всички

Приблизително същото значение има ритуал с загадыванием желание в битката за място за звънене часовника: запис на всичко, което искаме през следващата година върху парче хартия, е добре да се направи предварително, за да се разгледа внимателно всички свои мисли и желания.
В битката за място за звънене часовника парче хартия с желанията трябва да подпалят и, ако той успял да изгори до края на бойно поле място за звънене часовника, нещо, считайте че вашето желание е вече на половината път към реализацията. В противен случай вашите желания не обещават се сбъдне, във всеки случай, в близко година.
Може и да усложни задачата, трябва да изгори парче хартия, а пепелта се изсипва в чаша с шампанско и под битка място за звънене часовника глътка питие съдържанието на чаша вино. В такъв случай всички желания на обещават да се сбъдне, възможно най-скоро.
Вицове, вицове, но някой доста се интересува, а как да се познае по Нова година, в края на краищата, със сигурност има някакви правила и норми, които позволяват максимално приближа до сбъдване на вашите желания или автентично бъде описан предстоящата година.
Ние така да се каже, най-важното - това е вярата в доброто и позитивно настроение, защото, както казват, мисли физически, така или иначе.

А всички рамки и правила оставете за тези, които се занимават с такива неща "професионално", защото рискувате да се натъквам на доста неприятни неща, които може и да не се сбъднат, но подпортят настроението ви в дългосрочен план.
С други думи, прости и лесни за гадаене - това е най-добрият вариант за Нова година, които ще подкрепят атмосферата на вълшебство и загадочности в този прекрасен ден. Е, ако искате сериозно какво да правите гаданиями, то за това по-добре изберете някоя тиха вечер коледната седмица.