Всичко от света на
модата
» » Как могат да се забавляват, рождения си ден?

Как могат да се забавляват, рождения си ден?

8-10-2014, 15:06
604
0
Специален празник за рожден ден винаги искате да прекарате незабравимо, защото той е само веднъж в годината, и често сценарий празник не е особено разнообразен. В крайна сметка идва момент, когато ясно осъзнаете, че "друг" домашен празник вече съвсем не е желателно, а фантазията на създаване на нещо ново, особено не е достатъчно, а и вечно влезе в игра някакви обстоятелства или финансови затруднения, които осъществяват периодично на всеки човек.
Как могат да се забавляват, рождения си ден?

Домашни празници, разбира се, е прекрасно, на традицията на честването на деня на раждане у дома е възникнал вече доста отдавна, защото по същество това е триумф носи минимални материални загуби, ти специално можеш нито под които не се съобразяват, да, и се чувстваш комфортно, но все пак къщата има къща.
Естествено, и в домашна обстановка може да се организира доста добър празник: вкусна храна, музика и близки приятели, какво още трябва? Но нека се опитаме да видим в този ден е малко по-различен ъгъл, ще добавим, както се казва новост в установените традиции.

Как могат да се забавляват, рождения си ден?


Ако четете тази статия, най-вероятно - вие сте бъдещето рожден ден момче или именничка, в края на краищата, точно този човек повече от другите е важно, че този ден е минал с особен шик.
И това е похвално, ако най-накрая са решили да опитате нещо ново, са готови дори може да извърши нещо леко луд и несвойственное ви, като знаят, но за това малко по-късно. Нека, за начало, ще обсъдим по-традиционните начини на празнуване на годишния празник.

Домашни рождени дни


Най-нормално и често срещано - е, разбира се, глобалното яде екстри, салатиков, сладкиши, попивание и слаби алкохолни напитки, това вече, както се казва, кой какво.
Ако вие ясно разбирате, че в твоя случай е приемливо чисто "домашен" вариант, не е тъжно, всичко може да се направи много необичайно. Най-често в последно време начин - тематични партита. Вие сте фен на Хари Потър? А може да е луд от Франция в епохата на Мария-Антоанета с любов към всичко красиво място и вкусному?
Как могат да се забавляват, рождения си ден?

Така подредете костюмиран вечер, нека дамите и рицарите идват в буйни рокли и костюми, необичайни прически, вентилатора и вкусни торти! Тоалети може да се намери в близко салон на карнавалните костюми и в костюмерной, а може някой проявит уменията шивачка?
Ако не пробвайте специални чувства към производството на филми, може да се обърнете към стандартните и разпространени варианти на тематични партита - рожден ден в хавайски стил, ретро парти, а може да ви хареса период стиляг?
Хавайски парти разбира се, най-добре е организовывается на брега на морето или на брега на друг язовир, но и в домашни условия е съвсем реална. Да, разбира се, работят над декорации, се снабдяват с живи или изкуствени цветя, които са съставна част на светлата хавайски парти, погрижете се за тематична храна и пъстри коктейли, както и спазвайте дрес-код.
Повярвайте ми, дори и да не вдъхнови да се спазват всички правила за подобен празник, все пак ще получите много удоволствия и незабравими емоции! А ето, например, парти в стил стиляг се забравя, ярки рокли, възможност да копаят в бабушкиных сандъците някаква рядкост, който точно ще е пирон на програмата! И най-важното, това е музика, тя, естествено, трябва напълно да съответстват на избраната от вас тема.

Рождени Дни в кафене или клуб


Ако ви е все още силно се нарежда на въпрос как ще прекарате своя рожден ден така, да се запомни дълго, отговорът е прост - закатите парти!
У Дома все още силно не разгуляешься, наоколо съседи, музика тихи направи, успокой твърде голосистого гост, а в края на цялата гулянки - планина немытой съдове за готвене, както и очакваната общото убора дома. Ето така дар рожденият ден!
Как могат да се забавляват, рождения си ден?

В този случай, разбира се, най - добрият вариант-това е честване на рожден ден в кафе или в ресторанта, а за любителите на активната почивка и забързан - провеждане на празник в нощен клуб, това е мястото, където точно и накричаться, натанцеваться под силна музика и на теб със сигурност никой нищо няма да кажа. А след това с чиста съвест за чиста апартамент, няма да ти мороки! Разбира се, този вариант ще изисква допълнителни материални инвестиции, но тя точно това заслужава.
Вариант кафене или клуб трябва да се избират в зависимост от собствените си предпочитания, сега има различни тематични заведения, много необикновени и интересни неща, които може да се превърне в кулминацията на вашия празник. За да не попаднат в капана, организовывайте всичко предварително, се появяват в положенном място малко по-рано, за да удовлетвориться в това, че всичко е готово и се очаква вашите гости.

Рождени Дни на вилата или на природата


Още една, просто страхотна идея, това е бягство от градския шум някъде по-близо до чист въздух и дърветата, ако живеете на брега на морето, е организиране на екскурзия до него, точно там, човек си почива не само физически, но и духовно.
Как могат да се забавляват, рождения си ден?

Далеч от шумните улици, а и като цяло от цивилизацията, може да се разрежда клада, заедно готви туристически салати, да походный масичка и забавно отпуснете се, поне до сутринта, в полза тук вие сами на себе си господари - няма зли съседи или закрывающихся кафене в определен период от време.
Между другото, в природата също много се организират тематични вечери, помислете конкурси, цялата програма, не забравяйте и за наличието на фотоапарат, във вашия албум ясно ще се появи от една дузина нови и най-различни снимки.
Но не забравяйте, че това честване е сложно в един само момент - транспортирование гости и всички необходими продукти. Не забравяйте за това, че в природата едва ли има удобни магазини, така че закупуването на всичко с един магазин, а след това да не бягат из околностите в търсене на нещо важно. Помислете за транспортирането на гости, ако там не се движи обществен транспорт, тогава може би ще трябва да се грижи за наемане на кола или автобус.

Детски рождени дни


Ако трябва да се провежда на рождения ден на детето, то тук възможностите са толкова много, най-лесно е, разбира се, у дома, но са възможни и други варианти.
Не забравяйте първо за това, че най-вероятно ще ви поканени малки приятели на вашето дете, за тях вие сте отговорни пред своите родители, така че варианти с природата или на плажа ще изчезне, там трудно усмотреть за малки непоседами.

Можете да се обадите на всички в бебешко кафе, обикновено там работи аниматор, който ще ви помогне в организирането на детския празник.
Начало детски празник се проведе не е толкова трудно, просто включете въображението си. Ще ви дойдат на помощ любимите герои на вашето дете, можете да се обличаш на децата в герои на ес, както може да се организира тематични конкурси, за които те могат да получат малки награди.
Как могат да се забавляват, рождения си ден?

Можете да поканите вкъщи клоун или аниматор в костюм на любимия детски герой, който да поздравя вашето дете в присъствието на всички негови приятели и ще връчи му дългоочаквания подарък. Екстри, торта със свещи, ярки мъниста и забавна детска музика - основен детайл на всеки детски празник.