Всичко от света на
модата
» » Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

8-10-2014, 15:55
1853
0
Работа - това е част от живота ни, без която очевидно, това е тежко да съществуват, като по никакъв начин там се печелят пари. За някой време, прекарано зад бюрото си в офиса, да ви носи само удоволствие, а за други - всеки ден се равнява на непоносими мъчения. Скучните работни дни са в състояние да разнообразят само събота и неделя и на празници. Точно зад ъгъла е най-важният женски празник и на работата на всички, които чакат с нетърпение. Защото наближава време поздравления и подаръци. Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март, ние ще се реши в нашата статия.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Вече отдавна отминали тежки времена, когато всички смятаха, че мястото на всички жени в къщата на кухненска печка. В съвременния живот на жените работят наравно, а понякога и повече от мъжете. Така че колеги от женски пол, никого не можеш да удивиш. Освен това има фирми, в които по-голямата повечето от служителите са жени. Началник от мъжки пол в този екип не е завидно работа, защото скоро 8 Март и той ще трябва да се страхотно смачка главата си, решавайки какъв подарък да направите на колегите си.
Обаче не само шефовете трябва да се притесняват от презентов до 8 Март. Всеки служител от мъжки пол трябва да плащат доста пари за добри подаръци, защото всяка жена в този ден трябва да получат поне малко знак на внимание.

Как да поздравя жени сотрудниц на работа


И така, празникът започва. Една жена, която на 8 Март се пада да отида на работа изпитва двоякие чувства. От една страна, в такъв ден не искам да ходя никъде и да работят, а от друга - не искате да се пренебрегва възможността да се получи допълнителни писма. Така че като работно място, на всяко момиче иска да се потопите в прекрасна атмосфера.

Мъжете могат да поздравя сотрудниц от самото начало на деня. За това е достатъчно на всеки работен плот колеги - жени постави дар.

А още може да предишната вечер на всички работни плотове компютри инсталирате поздравителна лента за глава. Съгласете се, приятно е да включите компютъра и да види там, вместо обичайните ми коте, красива картина от числото осем.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Не забравяйте да украсите офис живи цветове, плакати и въздушни топки. Цветя не е задължително да купувате скъпи, лалета в малки купи ще създадат прекрасна атмосфера. Плакати начертайте предварително, предварително разделяне между мъже, който ще действа в ролята на художник, а кой ще отговаря за закупуване на материали и идеи. Можете да се ограничи стихове и цветя. Но още по-добре нарисувайте малки хумор, карикатури, за всяко момиче намери себе си. Добро настроение на всички обеспеченно.
Можете също така през деня е задължително да комуникира с всички колеги от женски пол, и дори с тези, които не може да се нарече най-добрата си приятелка. Казвайте комплименти, поддържайте усмивката на лицата на жените, на майтап и кой знае, може на много сотрудниц, можете да погледнете по различен начин.

Какъв подарък да даде колегите си на работното място


Освен доброто настроение, което просто трябва да дарят колеги момичета и жени, не е лошо все пак да ги направите и малки подарочки. Предлагаме ви да се запознаете с някои идеи.
Като опция можете да получите стандартни бонбони. Само проявете творческо писане, сложете бонбоните в една торба, в която ще бъде сложена осмица, цветя и вашите писма. Този пакет ви ще бъде в състояние да отпечатате всяка печатница, струва той ще бъде евтино, но как той ще се превърне житен бонбони.
Така най-красивата част на вашия екип може да даде на по чаша сладко. Но отново, обикновен спомен може да се превърне в много специален подарък. Отдавна вече има такава услуга като поставянето на печат на чаша. Вашата задача е да напиша хубаво стихотворение за деца на всяка една дама и да го върху предмета на съдове. Непременно добавете към стиху цветя или снимка.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

По време На работа сантиментални жени често се поставят снимки на близките си хора. Изразявам своята загриженост и дайте на всяка сотруднице в рамка за снимки. Ако вашата компания е добре дошла за писане и вие много обичате своите дами, а след това направете за тях рамки за снимки със собствените си ръце . Това ще отнеме време, но и на емоциите ще доведе до огромно количество.
Естествено не трябва да забравяме за цветовете. Можете да си купите по един луксозния цвете, но по-добре е да изберете малък букетик или живи цветя. Между другото цветенце в саксия може да се превърне в стръмни подарък, ако вие давате на жените не са същите цветя, както всяка нейния любим. Съответната информация трябва да започне да събира в продължение на няколко месеца до 8 Март.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Какъв колективен подарък може да представи


В основата на колективен подарък е необходимо да се подготви тогава, когато в екип е много повече жени и обратното брой на мъжете. Няма нищо лошо в такъв вариант за подарък.
Можете да всички дами в екип, за да дарят един полезен подарък. Например, това може да бъде красива масичка с огледало и голям брой полочек. Или нова машина, а още по-добре на стола за масаж.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Също така е възможно да се организира дами банкет. Купете си хубаво вино, сладки, тортики и се покрива с красива маса. Само имайте предвид, че почистване след корпоративна трябва мъжете. А още по-добре поканете жени на вечеря в ресторант. Това разбира се, не е евтино, но хубаво.

Какво да начальнице на празника на пролетта


Преди празниците при мъжете възниква сериозна задача, какво да дарят начальнице на 8 март. Банално спомен начальницу не може да не впечатли, но и дори се обиди. А в края на краищата, 8 март е чудесен начин да изкарват добра репутация.
Какво може да даде на начальнице и колеги на 8 Март

Така че начальнице трябва да дарят сериозен подарък. Това може да бъде рядка книга или коллекционный списание. А още може да се представи начальнице някаква рядка малко нещо. Това може да бъде статуетка, снимка или поставка за документи. Важното е, нещо трябва да има стил и да изглеждат скъпи.

За начальницы може да се приготви необичайно сладко сладко. Това е може би любимата си торта или бонбони. Само те трябва да бъдат изработени по поръчка, а не закупени от магазина. Задължително наличието на красива опаковка и голям букет в обувката.

Също така не трябва да забравяме за полезни презентах, например на 8-ми Март, не е зле да дарят качеството на дневник или добра писалка. А като цяло начальнице трябва да даде подарък, в случай, ако вие не изпитвате страх пред тази жена. В противен случай всеки подарък ще бъде неуспешен.
Като подарък за 8 Март на своите колеги, не забравяйте за своята майка и любимата жена .