Всичко от света на
модата
» » Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

8-10-2014, 16:01
1285
0
Нова година и Коледа отдавна вече са престанали да бъдат традиционните празници, на които човек може само много яде и да се напие различни екстри. Тези празници са се превърнали в нещо по-голямо, те са се превърнали за нас отправна точка за началото на нов етап в живота. При модерните хора търпение няма, те искат да знаят, какво ги очаква в бъдеще, така че те всячески търсят улики навсякъде, където е възможно. Ние вярваме в коледни и поличби, тъй като те помагат на определяне на бъдещите събития. Вярвам в поличби или не, човек има право да реши сам за себе си. В никакъв случай да ги знаете, ще е полезно на всеки от нас.
Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

Дори и най-дълбоките скептиците се радват, когато им в нещо като късмет. Така че защо не опитате да отговарят на определени ритуали и привлече към себе си богатство, щастие и любов. Дори ако не сте 100% сигурни, че това ще бъде така, то си струва, защото е, поне е забавно.
На коледа и нова дни у нас и за кратко се появява възможност да спрете и да се насладите на всяка секунда почивка. В такива моменти от живота може да се види, че нищо не се случва просто така. Съдбата често ни изпраща знаци, само че сега нямаме време да ги четат. Така че поне на Нова година 2013 и Коледа обърнете внимание на това, което се случва около вас. Ще се изненадате, колко точни могат да бъдат празнични поличби.

Популярни коледни поличби и обичаи през 2013 г.


Много хора знаят за зз, съгласно която до нова година трябва да върне всички дългове, да прости всички обиди и да се завърши делото. Не можете да вземете отрицателно в бъдещето, затова положи всички усилия, за да преди двубоя място за звънене часовника съвестта е чиста пред себе си и пред света.
В коледна нощ трябва да облича нови, красиви неща. Благодарение на това през следващата година ще се наложи да изчакате ярки и цветни събития в живота.
Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

На същия принцип трябва да слагам масата, да се готви храна и декорация на дома. Колкото по-богати, толкова прибыльнее за вас ще бъде следващата година.
Загаданные за 12 удара на място за звънене часовника желания се сбъднат със сигурност. Само не веднага, а в продължение на една година. Може би и да забравя за тях, но чудото все пак се случи и вие ще получите това, за което сте мечтали.
Човек, на когото вие първи дайте си целувка след мача с място за звънене часовника, ще бъде до вас през следващата година. Връзката ви ще е близо както никога.
Следващата година ще бъде пълен с доброта и късмет, ако в празничната нощ вие попаднете на добра куче или котка. Само не забравяйте да покормите им нещо вкусно.
Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

В никакъв случай не може да спите битка място за звънене часовника. На първо място, това, което ще измислят, може да се сбъдне, а човек, докато не се научил да контролира своите мечти. И второ, вие не само не можете да си пожелая желанието, но и да пропуснете всичко това е забавно.
В коледна нощ е желателно нищо да не се счупи и не се цепи. Можете, разбира се, да се каже, че е разочарован от чаша ще бъде на щастието, но това е само извинение. Искате да прекарате следващата година, без материални загуби - бъдете внимателни.
Не бива да се изхвърлят боклука преди срещата на нова година. В противен случай ще трябва през следващата година да се справят с мръсни дела. По-добре скриване го пази.
Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

Може да вземете един назаем от приятел интересна признаци при италианците. В навечерието на Нова година се събират в торба целия боклуци, с които вие отдавна искате да се раздели. Когато се стъмни, разожгите голям огън и да изгори своето минало. Огънят пречиства, и ще можете да започнете живота си на чисто.
Ако искате през следващата година да има материални богатство, тогава поставете себе си в джоба на големи пари. Нека те заедно с вас ще влязат в новата година.
Колкото по-силно вие ще празнуват Нова година, толкова повече привличаш към себе си положителна енергия.
В празничната криза не забравяйте да "нахрани сладки", защото той също е спечелил празник. Така той ще ви бъде благодарен и ще осигури надеждна защита на вашия жилища.
Задължително постелите бяла покривка на масата. Тя ще символизира чистота и откритост към новите събития и впечатления.
Новогодишните поличби и обичаи през 2013 г.

Преди Нова година подстригване на косата и вземете душ. По този начин ще оставите всичко лошо е в миналото.
След празник не бива да се изхвърлят продукти. Дай им на домашен любимец, ако е така няма да загубите печалба.
По време на всички празници, които имате на масата трябва да остане храни: плодове, напитки и сладкиши. Празна маса символизира бедността.
На нова година ще се вземе както виждате доста. Във всяка от тях има своя смисъл. Вярвате само в доброто и да не се придържа носа си от неприятности. Във всеки случай може да се намери нещо положително, още повече, когато на улицата, идва Нова година.