Всичко от света на
модата
» » Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

8-10-2014, 16:09
1502
0
Какво да Нова година 2013 : човек, колега, на приятелите и на родителите си? Близки хора много и нарани никого не е желателно. Все по-често да направите луксозни подаръци за всички на които ние искаме, пречи на нашето финансово положение. Въпреки това за Нова година трябва да се опитаме да направим щастливи колкото се може повече души. Как да стане това? Дайте на хората подаръци от сърце.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Естествено купи подаръци за Нова 2013 година е по-добре предварително. Вие, разбира се, да 31 декември скочи до магазина и да купи някоя дрънкулка, но такъв подарък не се моля на никого. Още повече, че в последните дни преди празника продавачите значително увеличаване на цените на всички категории стоки. Така че, ако не искате да коледни подаръци значително опустошен портфейла си, тогава започвате да ги изкупуване за няколко седмици преди Нова година.
Даване на подаръци - хубаво, и ако имате това предизвиква негативни емоции, тогава по-добре изобщо да остави всички без презентов и ограничи често срещано явление поздравления на думи. Ако ви е интересно да научите какви подаръци ще се радваме да получим вашите близки и познати, тогава прочетете тази статия по-нататък.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Нова година е празник, който всички празнуват. Не забравяйте, че всеки човек хубаво, за да получите индивидуален подарък. Затова трябва да се обърне внимание на всеки човек.

Какво да даде на любимия човек за Нова година 2013


На вашия любим човек да прави подаръци двойно удоволствие. Вие със сигурност ще знаете, кой ще бъде символ на следващата 2013 година. За тези, които не знаят ще напиша - Черната змия. Така че като вариант за любим човек може да се представи забавна тениска, на която ще бъдат изготвени забавна змия. Още повече, че в тениска можете да напишете лично поздравление. Едва ли в такава дреха, той ще ходи в офис, но и дом в такава тениска човек ще бъде истинска звезда.
За Нова година може да се сбъдне всичко съкровените желания на човека. Така че защо да не играе в ролята на волшебницы. Вие най-вероятно знаете за какво мечтае вашият благоверный. Дайте му това е в Коледна нощ. Ако той страстно желае мотоциклет, а не разполагате с пари за него, подарете му пътуване из града на мотора. И нищо че той ще наети, важното е, че положителните емоции, които вие давате на любимия човек.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Нова година - това е зимен празник, така че е подходящ ще е подарък, който ще позволи на човек да бъде здрав. Това може да бъде шал, ръкавици или топъл пуловер. Чорапи дари не си струва, в тях няма и намек за елемент на празника.
Печеливш вариант за подарък е свързан с любимия въпрос на един млад човек. Ако сте фотограф, тогава тръгнете с него за фотосесия в красивия зимен парк. Само си представете полунощ на Нова година, да сте с любимия, шампанско и малка снежна топка. Това ще бъде най-добрата работа на живота си.

Какво да даде на родителите


Тъй като на нова година - това е традиционен семеен празник, непременно трябва да дарят подаръци на най-близките си хора на тази планета. Майка и татко на нова 2013 година може да даде не само красиви, но и полезни неща. Например, определени за домашни спа - процедури или топли халати за дома.
Ако родителите отдавна са искали да имат домашен любимец, в такъв случай няма по-прекрасен подарък за Нова година, отколкото космати котенце. Само не забравяйте, преди да го даде, поставете ми коте малка коледна шапка, така че той да стане още милее.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Добър подарък ще се превърне в книга или набор от скъпи съдове и прибори. А още по-добре да даде някакъв уред, например един параход. Много е важно родителите да са здрави.
И на нова година родителите могат да дарят на две красиви и топли пледа. Препоръчително е да на тях са изобразени символи на зимата: снежинки, звездички, сняг.

Какво да дам на приятели на Нова година 2013


Приятели - това са хора, които могат да дарят най-различни подаръци. Отличен вариант ще смешни сувенири. Момичета може да даде на новогодишна украса, например, гривни във формата на змии. Също подружке се хареса на козметика или продукти за грижа за косата.
Не е лошо новогодишен подарък ще коледа играчки. Между другото, можете да направите коледни играчки със собствените си ръце . От това стойността му само се увеличи.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Не забравяйте на всеки приятел, за да направите малка коледна картичка и не забравяйте да напишете добро пожелание.
Друг може да даде набор от настолни игри, само не забравяйте да го облицовам в коледна опаковка . Интересен подарък ще подложка за мишка, на която ще бъде изготвен снежен човек.
Ако спътник е на колата, тогава може да го представи ключодържател във формата на елхички или дядо коледа.
Както е възможно за всички приятели да се направи един общ подарък - екскурзия до банята. Това е чудесен коледен подарък, който ще ви позволи да всички заедно да се забавляват.
Какво да даде на Новата 2013 година: човек, на приятелите и на родителите

Сега вече знаете какво да даде на родния хората на Новата 2013 година. Не забравяйте, че играе роля не е нещо, което вие давате, а след това и с каква нагласа и желанието да го направи. Подарявате взаимно приказка, особено в коледна нощ.