Всичко от света на
модата
» » Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

8-10-2014, 16:12
990
0
Новата 2013 година ще се проведе под патронажа на мъдра Змия. За това, че нова година е празник, на добра магия, вълшебство и всеобщата радост, всички знаем от детството. Въпреки факта, че ние сме отгледани и вече не вярват в епидемиологията на Дядо Коледа и елфите, сме все още с нетърпение очакваме настъпването на 31 декември.
Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

Най-вероятно това се случва, защото всеки възрастен човек мечтае поне за миг да забравите за проблемите и да се върнете отново в детството. За да можете, както и преди се радват на снега, отидете с приятели на пързалки, извайвам снежен човек и просто да вярват в чудото.
Взрослея, ние губим способността да забележите приятни неща около нас. И само в коледна нощ, под битка място за звънене часовника, ние загадываем желания и вярваме, че те непременно ще се осъществят. Да вярваш в чудото на човек трябва винаги, иначе не смисъл да съществува. Вие трябва да бъдат уверени в всичко на сто процента, че в коледна нощ се извършват на всички, дори и най-съкровените си желания.
Така че вашите мечти да станат реалност е важно правилно да се срещнат нова година змии. Всяка година в света се управлява от определено същество, през 2013 година на кормилото на властта приема мъдра змия.

2013 година каква Змия?


В китайския хороскоп е сложно. Според него, планетата управляват не просто животни, както и многоцветни. Оказва се при нас, че следващата година ще се произнесе водната черна змия.
Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

Не е трудно да се досетите, че 2013 година ще се подчиняват на водната стихия, а това означава, че ни очакват динамични събития и активен живот. Тъй като Змия обича младежа, поведение тя изисква подходящо.
За празник премина забавно и душевно трябва да се подготвят за него в продължение на няколко месеца. Близо отговорно към всички неща и след това до нова година нощта ще бъде приятно да посрещнат гостите.

Къде и как да се срещне с


Въпреки факта, че змията не обича външен човек шум и викове, това все още не означава, че трябва почивка се срещат в тишина и уединение. Ако бюджетът ви позволява, може изобщо да отидете в някоя екзотична страна. Важното не е това, където ще бъде момент на бойно поле място за звънене часовника, важно е кой ще бъде до вас.
За да задоволи капризните Сума, Нова година трябва да се срещнат в кръг от хора, които ви на пътя, и в които сте сигурни. Никакви непознати приятели и далечни роднини. Идеалната компания - това е семейство и приятели. Нова година е полезно да се срещнат с приятели, защото това допринася за единение и хармония.
Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

За да направите вашите желания са се изпълнили трябва да бъде максимално позитивен, спокоен и спокойствие. Никаква суета, в този ден!
До нова година нощта е най-добре да се носят ново вечерна рокля . За да сте доволни Сума, рокля трябва да бъде черен, син или зелен цвят. Само тъмните тонове са актуални, за да отговарят на Новата 2013 година.
Рокля трябва облегать тялото си, да повторят всичките му завои, като втора кожа. Така че, преди празника няколко месеца посещавайте фитнес залата. Въпреки факта, че идва годината на Змията, не може да се носят рокли с змеиным принтом. Това е само подразни стюардеса година.
От бижута да изберем най-добрите и скъпи. Те трябва да изглеждат луксозно и хвърлят заклинание на околните. Красив грим и стайлинг ще допълнят вашия имидж. Подготовка на всички детайли образ предварително, за да е празник, не се наложи да се изнервят.
Важно е също така красива украса на дома, в който ще празнуват Нова година . Специално внимание отделете сервировке на масата, покривката, салфетки и кухненски съдове и прибори трябва да бъдат в една цветова гама змии, това са черни, сини или зелени.
В празнични дни в дома си трябва да бъде атмосфера, затова не икономисвайте от елементи на декора, а още по-добре правете ги със собствените си ръце.

Какви ястия се приготвят 2013 годината на змията


Змията обожава луксозен живот, така че масата ви трябва да бъде подходящо. Просто ще е прекрасно, ако за посрещане на Нова година сте избрали необичайни и екзотични ястия.
Нова година 2013 Змии: как да посрещнат празника

Можете да експериментирате и да приготвите всички ястия една кухня, като испанската. Разбира се, ще трябва да работят с тяхната подготовка, но Новата година ви ще бъде запомнен с необичайни вкусове.
За среща на най-важния празник в годината купете си добра от алкохол. Змията обича скъпи напитки, така че да се поглезите бутилка коллекционного вино.
Ако сте решили да подготви традиционни коледни ястия, след това украсете и подайте ги необичайно. Проявете въображение и покрийте с royal маса.
Нова година - това не е просто празник, това е доклад на време и възможност да вярваш в чудо. Вярваш в приказките, и тя непременно ще се случи в живота си.