Всичко от света на
модата
» » Че приятно подарък на колега за рожден ден?

Че приятно подарък на колега за рожден ден?

8-10-2014, 16:12
2378
0
Какво да колега на рожден ден за да не изглежда подлизой или обратното жадиной? Близки на хората да избират подаръци по-лесно, защото ние знаем техните вкусове и желания, ами как да се процедира с един колега, в тази ситуация, знаят далеч не е всичко. В тази статия ще ви разкажем за всички тънкости за избор на подаръци за колеги, а също и как ще се държи, представяйки изненада началник.
Че приятно подарък на колега за рожден ден?

Подарък на колега за рожден ден може да бъде много неща. Избора на подарък, трябва да се вземат предвид няколко важни фактора. Струва си да започнем с отношението ви към рожденият ден. Ако вие сте, меко казано "тракащ", не си струва за даване на прекалено скъп подарък, иначе просто ще се мъча съвестта. Но, в същото време, не заслужава да бъде спасен и да само че да. Трябва да покажем, че въпреки цялата си неприязън към него, имате на разположение чувство за собствена достойнство и елементарно възпитание.
Рожден ден е специален празник и абсолютно всичко е хубаво в този ден да приемат поздравления. Разбира се, винаги можем да покажем своето безразличие и ограничи банална фраза "честит рожден ден". Като поздравиха, но и от друга страна нищо приятно не са направили.
Така че винаги давате подаръци на своите колеги. Дори ако сте в екип не е взето правя, и се страхувате, че вас ще натрапник - все пак правете подаръци на хората. Все по-настояще винаги може да се поднесе с очите, така че другите в офиса не научават за това.
Традицията да правят един на друг подаръци обединява екип. Признай си, защото със сигурност щеше да е хубаво, на себе си да получите подарък за рожден ден. Направете първата стъпка за себе си и тогава другите ще последват вашия пример. Преглед на основните възможности за подаръци.

Какво да колега на мъж


Мъжете - това все пак са представители на силния пол, така че плюшени мечета им по-добре да не даваме. Хубав подарък ще бъде скъпо (или прилично выглядевшая) дръжка. Дори колеги вече са ги броя 10 излишната му не боли. Дръжки винаги са собственост някъде безвъзвратно загубени.
Че приятно подарък на колега за рожден ден?

Бележник още един вариант. За бизнес човек е важно да водят всички записи. И въпреки изобилието от съвременни джаджи, бележник е най-надежден. Така че не се страхувайте, че вашият подарък ще бъде рожденият ден не е добре.
Може да даде на един мъж визитницу. Между другото, момчета обичат да ги променят, точно както и жените калъфи за телефон. Колкото повече визитниц, толкова по-добре. Ако юбиляра кръгла дата, могат да изпълняват върху него надпис с поздравления.
На рождения ден на един мъж може да даде картина. Ако имате роден талант на художник, да нарисува я със собствените си ръце. Ами, или просто да си купите в галерията. Такива подаръци винаги са били търсени и полезни. Със сигурност ще бъде хубаво, ако вашата снимка ще красят кабинета на колеги.
Ако знаете за хобита колеги - добре. Например, рожден ден момче обича футбол, затова дайте му билети за следващия мач. Или купете комплект за риболов, тъй като все още можете да го изпрати на разходка или на кино.

Добър подарък за мъже ще се превърне в запалка или скъп пепелник. Само изглежда, че трябва солидна.

Добър чадър също така е полезна за всеки човек. Това презентом се изразявам своята загриженост за здравето му.
Стандартен, но, въпреки това, печеливш вариант, това е бутилка добро алкохолна напитка. Според статистиката дори абсолютно не пиещите хора рожден ден, напитки и дори се напиват до загуба на съзнание, така че вашият подарък със сигурност дойде по-удобно.

Какво да колега жена


С дамите все по-лесно. За тях букета и топли думи е достатъчно, за да свети през целия ден. Но, вие можете да покажете своята креативност и да не е само цветя и бонбони.
Жената се радвате на оригиналната чаша. Можете да напишете на нея е лично желание и колкото се може повече комплименти. В никакъв случай не намекайте на възраст колеги.
Че приятно подарък на колега за рожден ден?

Дайте на момичето - колега за рожден ден, фирмен шал. Жените обичат аксесоари и със сигурност ще намерят му прилагане.
Добър подарък ще се превърне абонамент за посещение на масаж или козметик. Такива подаръци винаги получи хубаво.
Ако един колега обича да чете, дайте й книга. Само не забравяйте да я подпише на свой ред, за да памет е останала.
Тъй като жените са емоционални същества, дайте я успокояващ малък фонтан. Може дори и музикален.
Жените обожават музиканти, така че отличен подарък за колеги ще бъде на cd нейният любим певец или група. Сега вие знаете какво да колега за жена за рожден ден .

Как е правилно да се правят подаръци колеги  • Преди всичко, трябва да знаете, когато някой рожден ден. За да научите дата може да видите в социалните мрежи или да научите в процеса на разговор. Напишете в отделна чиния всички дати на раждане и периодично преразглеждане си.


  • Че приятно подарък на колега за рожден ден?


  • Намерете добри поздравления в стихове. Само не поздравляйте различни колеги същото стишком, иначе целият офис ще бъде с вас се смеят.

  • Не се страхувайте да предложи на колегите си да направят колективен поздрав. Винаги можете да изхвърлен на подарък, а след това всички заедно да пие чай.

  • Подарявате подарък от чисто сърце, и не се безпокойте, че няма да угодите юбиляру.

  • Подарък трябва да бъде добър, и за предпочитане е красиво опаковани. Дайте го уверено, без мямлите и не краснейте.

  • Подарък за колега, рожден ден забравя, че е необходимо. Така че ако направите всичко правилно, топла атмосфера в колектива ви е осигурена.