• (31-08-2015, 13:53)   
 •   0   
 •  1593 
Шарън Стоун — биография

Биография на Шарън Стоун е една интересна история за това как от скромна, спокойна момичета, тяготевшей до химически науки, е нараснал с очарователна жена, талантлива актриса и модел. Днес Шарън напусна модела подиума, но все още вдигната във филми и действа в ролята на продуцент.

Като Шарън Стоун се превърна в акстрисой


Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г. в Мидвилле, през 1975 г. завършила экстерном училище. Момичето беше много сообразительной, начитанной, но атрактивен външен вид не се различава. Въпреки това, бъдещето на модел и актриса, страстно любившая кино, в продължение на няколко години упорито вървеше към образа на красива и известна жена. Съдбата на вознаградила си усърдие зашеметяващи успехи. Но не веднага. След училище Шарън пристигна в Пенсильванский университет, на клон на художествената литература и изобразителното изкуство, но така и не е завършил му — по време на обучение момиче спечели в конкурса за красота, сключили договор с модельным агенция и напуснах родния си град покори Париж и Милано.
Като актриса Шарън прави своя дебют във филма на Уди Алън "Спомени от звезден прах", но популярност към него дойде по – късно-след излизането на филма "първичен инстинкт".

Личен живот Шарън Стоун


Звезда е била омъжена два пъти и има 3 деца:

 • първият съпруг през 1984 г. става сценарист и продуцент Майкъл Гринбург;

 • вторият — вицепрезидент и главен редактор на един вестник в Сан Франциско Фил Бронштейн. Двойката е прието Roanne Джоузеф Бронштейн, превърнал се в първо дете модели;

 • след развода Шарън Стоун прие още две деца — Лэрда Вонна и Куинна Кели Стоун.


 • Шарън претърпя няколко спонтанни аборта преди да осинови първото момче. За съжаление, знаменитост, така и не успя да роди детето си, но осиновени деца Шарън Стоун благодарни за нея поради топлите майчински чувства и загриженост.
  Стил Шарън Стоун, въпреки възрастта си, остава младежки, елегантна и женствена. Тя може да си позволи мини поли откровени бикини, секси рокли, кожени панталони. Параметри Шарън Стоун могат да бъдат обект на завист от много жени — звезда активно се занимава със спорт, ходи много пеша, се отказа от асансьора. Тайната на красотата на Шарън Стоун е проста — тя е пълна с живот, освен това, актрисата няма да има остър и мазни, пие билкови чайове, не употребява алкохол — всичко това го прави кожата еластична, а на фигурата — добра.
  Прочетете също
 • Биография Греты Гарбо
 • Биография Деми Мур
 • Оксана Марченко – биография

 • Между другото, Шарън Стоун не са запознати пластична операция — оперативна намеса тя се смята за вредно и неестествено.
  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография

  Шарън Стоун — биография
  Заедно с"Шарън Стоун — биография" също четат: