• (31-08-2015, 13:53)   
 •   0   
 •  1295 
Биография Бионсе

Биография На Бионсе — това е история за това как едно момиче от средностатистическо семейство, благодарение на своето трудолюбие и вяра в победата, може да се постигне по-голяма височина в звездното света. Днес Бионсе е известна като певица, актриса, продуцент, танцьорка, моден дизайнер.

Биография Бионсе Ноулс


Бионсе ноулс на Жизел Ноулс е родена на 4 септември 1981 г. в Хюстън. Момиче нараства срамежлив и скромен, занимавала с танци, пее в църковен хор. Хореограф е убеден родители Бионсе и нея самата в това, че талантливи ученице просто трябва да се опита ръката си на артистическом поприще. С 7 години момиче започна да участват в различни конкурси — за една година тя спечели повече от 30 от тях.
Вдъхновен от успеха на дъщеря си, бащата на Бионсе реши да се превърне в организатор на група, в която влезе Бионсе, сестра й Кели Роуланд, Латоя Лакетт и Латавия Робъртсън. Творчески екип е бил обявен за "Girls Tyme".
През 1998 г., женски квартет дебютира с албум "Destiny' s Child". Име брилянтен албум по-късно попада и към групата. Тази плоча се превърна в първата стъпка, за да тръгнат към олимп славата на известния женски R ' n ' B-група — песен-бързо опитът популярност, те зазвучали в класациите на Великобритания и САЩ.
История на Бионсе, въпреки че първият огромен успех, складывалась лесно:

 • през 1999 г. излиза вторият албум на групата "The Writing's On The Wall", но след една година екипът на напускане две участнички;

 • през пролетта на 2001 г. групата е албум, "Survivor";

 • през октомври момичета зарадва феновете си коледен албум "8 Days of Christmas", но след това участниците на колектива да вземе решение да преустанови дейността на групата.


 • Личен живот Бионсе


  Когато страстите след разпадането на групата "Destiny' s Child" утихна, Бионсе призна, че дължи на депресия я хвърли един млад човек, с когото тя се запознава 7 години.
  Бионсе силно преживява, не искаше да общува с роднини и приятели, спрях и да излизам на улицата. За нея беше много трудно не само от раздялата с приятеля си, Бионсе изглеждаше, че я сольная кариера е неуспешен. Освен това, едно момиче се страхува, че никога няма да срещне любимия човек и любящ човек.
  Майка ми помогнаха я излезе от депресията и вселила вяра в себе си. През 2002 година започва историята на любовта на Бионсе и Джей Зи — те не само работят, но и се е събирала. Въпреки слуховете за близки отношения, двойката не на тях не отговаряше. Влюбени се ожениха на 4 април 2008 г. в Ню Йорк, както призна за това обществото само 22 април.
  Прочетете също
 • Ръст Бионсе
 • Съпругът на Бионсе
 • Съпругът на Бионсе

 • Личен живот в биографията на Бионсе заема важно място — тя е много щастлива от семейния си живот, заедно със съпруга си те носят на прекрасна дъщеря Блу Айви Картър.
  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Биография Бионсе

  Звезди: Джей Зи , Бионсе .
  Заедно с"Биография Бионсе" също четат: