• (31-08-2015, 13:54)   
 •   0   
 •  2126 
Одри Хепбърн – биография

Бъдещето на известната актриса е родена на 4 май 1929 г. в Белгия, в семейството на банкер и баронессы. Биография на актрисата Одри Хепбърн е лесна, защото, живеейки в годините на Втората световна война, е трудно да изгради кариерата си и личния живот. Но тя успя, освен това, Одри беше хуманитарните деец, отдавала своите такси на нуждаещите се и на благотворителност, сътрудничество с международни организации, за което получава Медал на Свободата, а скоро се превърна в Посланик на добра воля УНИЦЕФ.

Кариера Одри Хепбърн


Първата роля, която изигра Одри, е във филма "Холандски седем урока". От 1948 до 1951 година момиче често участвал в театрални сцени и малюбюджетных филми. Първата си голяма роля Одри е получил през 1951 г. във филма "The Secret "Пийпъл". След няколко години тя предложи участва вече в холивудски филм, наречен "Римска ваканция". Нейният партньор – Грегъри Пек, дори и тогава говори, че Одри заслужава "Оскар". Така и се случи, през 1954 г. на нея е предаден на наградата за най-добра женска роля. След това, талант момичето отвори целия свят. Един от най-ярките американски образи, ХХ век е ролята на Холи Голайтли във филма "Закуска в Тифани". На снимките тя е много стилно одевалась, нейната "малка черна рокля" от Givenchy се превърна в истинска знаменитост. Само тя е в състояние да участва в 31 филма. Последната главна роля е в комедията "Всички те се смееха", а рядко – във филма на На Стивън Спилбърг, "Винаги".
Заедно с актерскими способности, Одри известен със своите зашеметяващ външен вид, чувство за стил и дълго време е била муза Юбера de Givenchy ! Той я нарича въплъщение именно на жената, за която е създал модели на дрехи.

Одри Хепбърн – личен живот


По време На снимките На филма "Сабрина" Одри се запознава с Уилям Холденом. Красив, галантен, успешен – посланици за нея трайно впечатление. Тя се влюбва, и при тях влезе роман. Уилям е бил женен, но в семейството му са били взети свободни отношения, без угризения на съвестта той използва за своите любовници, а на жена си – любовници. Те имаха двама сина, и за да се предпази от случайни връзки и случайни деца, актьорът е направил вазектомию. Одри Хепбърн, междувременно, искаше семейство и много деца, но след като научава за претърпели им процедурата, веднага го изостави.
Вторият роман – актьор и режисьор Мел Ферер, който има зад гърба си три брака и пет деца, но все пак успя да покори разбито сърце Одри Хепбърн. В 1954 година двамата се ожениха. Съвсем скоро се родил син, когото наричат Шон. Живял 14 години заедно, бракът им се разпадна по неизвестна причина.
Одри дълго остава сама, тя повстречала млад мъж, съвсем не прилича на предишния си пассий. Това е Андреа Dotti – психиатър от Италия, по-млада жена на 10 години. Техните бракосочетание се проведе в Швейцария. През 1970 г. е роден син на Люк. За съжаление, разбирането на тази двойка бързо е изчезнал, известен психоаналитик става все по-често да променя Одри. Тя знаеше това, всички сили се опита да запази семейството си, но нейното търпение е достатъчно само на 11 години.
Съпрузите Одри Хепбърн явно са били недостойни за нея, но скоро жената се случи да срещнеш истинската любов, макар и на 50 години. Този мъж – Робърт Уолдерс. Тя е млада я е на 25 години, а след смъртта тя му е оставила в наследство вила и два милиона долара. Одри и Робърт се запознал на дружеском вечеря, си поприказва, и да се харесат един на друг. Скоро, често сме се виждали в Ню Йорк. Мъж постоянно подкрепяше и помагаше на своята избраннице. В такава приятелска почвата и са се появили техните романтични взаимоотношения. Само се женят, те не щяха им и така е добре заедно. Изведнъж, здраве Одри се е влошило, тя постоянно се е почувствала болка в корема. Робърт повез си в Лос Анджелис, и там лекарите са открили тумор в дебелото черво. 1992 г. злокачественное образование изтрили, но туморните клетки са се разпространили към съседните тъкани. Хепбърн остава да живее само няколко месеца. Според нея несъмнено, най-щастливо последна Коледа тя е прекарала с децата си и Уолдерсом.
Прочетете също
 • Децата Одри Хепбърн
 • Ръст, тегло и други външни данни Одри Хепбърн
 • Биография Кристина Адамс

 • 20 януари 1993 г. актрисата е починала. В този момент присъстваха синовете си Шон и Люк, любим Робърт и Hubert de Givenchy. Дизайнер две години напуска родния си Модна къща и уединился на своята вила. Одри Хепбърн той остана верен завинаги.
  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Одри Хепбърн – биография

  Звезди: Одри Хепбърн .
  Заедно с"Одри Хепбърн – биография" също четат: