• (31-08-2015, 13:54)   
 •   0   
 •  1384 
Биография на певицата Риана

Биография на певицата Риана е пълен с щастливи случайности и неочаквани изпитания, че язвата на главата звезди. И, въпреки това, тя е призната като една от най-ярките исполнительниц на съвременната сцена, както и иконата на стил и най-добрият артист на цифровата ера 2000 години (последните титла присуждалось списание Billboard.

Риана – начало на кариера


Историята на Риана (истинско име: Robyn Rihanna Fenty) е започнало, когато певицата е едва на 16 години. Първо тя е подписала договор с Def Jam Recordings, чийто директор по това време е известният рапърът и певица Jay-Z. Забележително е, че за първи път болницата демо запис исполнительницы, той бил подозрителен към по-млад на певицата доста скептични, тъй като я дебютная песента "Pon De Reply" изглеждаше му твърде ярък и запомнящ се, такава, че на неговия фон всеки един старт на певицата ще изчезнат. Въпреки това, се срещна с Рианной лично, той променил драстично мнението си и веднага вечер за срещи, подписа договор за сътрудничество. Първият диск на Риана "Music Of The Sun", излезе през 2005 г., а "Pon De Reply" стана му водещи-сингъл.
Сега на сметката си певицата има седем успешни албуми, а единични периодично водещи в световните музикални класации. Прославено тя също така сътрудничество с други звезди (един от последните успешни опити – дует с Шакирой "Can' t Remember To Forget You"), както и смел подход към избора на материал за изпълнение и снимане на клипове (последният сингъл на песента "Bitch Better Have My Money" вече предизвика вълна от негодований и протести).

Личен живот на Риана


Мнозина смятат, че биографията на Риана в част от личния си живот не е твърде щастлив. В детството на момичето голямо влияние оказва пристрастяването на баща си към различни наркотици. Въпреки това семейството на Риана пазила с него е доста тясно общуване. Както през 2009 г. целият свят е впечатлен от новината, че известната певица е била бита на тогавашния си приятел, рапър Крис Браун. В мрежата дори пропускам и активно се обсъжда снимки избитой на Риана. Крис е бил осъден за това престъпление е условно и през 2012 г., след като краткосрочни романи с Мат Кемпом и Джей Ар Смит, както и слухове за роман с Ашер, Риана се върна към Браун и двойката е била заедно около година.
През 2015 година упорито започнаха да се разпространяват слухове за романа на певицата, с актьора Леонардо Ди Каприо, който преди това е била предпочитана изключително длинноногих блондинки модели. Въпреки това, певицата и актьорът неуморно твърди, че между тях няма нищо освен приятелство. А след това стана известно, че Риана е станала да се срещам с друг Лъв – собственик на клуба Ричи Акивом. Обаче и този роман не се е превърнал в нещо по-голямо.
Прочетете също
 • Роман Риана и Леонардо Ди Каприо – истина или измислица?
 • Роман Риана и Леонардо Ди Каприо – истина или измислица?
 • История на отношенията между Риана и Крис Браун

 • Сега Риана начало на връзката с един състезател Люис Хамилтън.
  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Биография на певицата Риана

  Звезди: Риана , Леонардо Ди Каприо .
  Заедно с"Биография на певицата Риана" също четат: