• (31-08-2015, 13:57)   
  •   0   
  •  2265 
href="/sites/default/files/ksenia_tr/donatella_versache_do_i_posle.jpeg">
Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче – наследница на световноизвестната модна къща. Тя стана да го управляват след това, както умря брат си Джани. Джани Версаче беше невероятно талантлив човек, а защото след смъртта му критици смятат, че това е едновременно и смъртта на най-модерния дом, който не може да оцелее без Джани. Но Донатела успя да изненада всички, като юздите на царуването си в свои ръце и се дава не по-малък успех, отколкото на брат си. Колекция Донателлы Версаче почти винаги заслужават да спечелят одобрението на критиката и, разбира се, любовта на публиката. Единственото нещо, което е много объркващо, така че това е нещо, което е направил със себе си и самата Донатела с помощта на пластичните операции. Вероятно една жена не иска да остарее, но вместо това за малко да се подмлади кожата, Донатела очарован и сотворила от своята и така не особено привлекателен външен вид, че нещо е странно. Нека по-подробно помислете какъв е Донатела Версаче, преди и след, и какво е "опция" е най-добрият.

Някои факти от живота на Донателлы Версаче
Много хора не знаят за Донателле нищо, освен това, че тя е владелицей модна къща. Но, вероятно, за да разберем по-добре тази жена, трябва и малко по-добре да го разберете. Възраст Донателлы Версаче вече значително – 59 години. Тя е родена през 1955 г. в малък италиански градчето. За славата на Донатела, за разлика от брат си Джани, не е мечтал. И тъй, когато брат основава своя модна къща, тя дори не мислеше за него да се присъединят и постъпва в университет в катедрата по италианска литература. Но по-късно тя все пак се присъедини към бизнеса на брат си и в крайна сметка се превърна в PR мениджър на компанията. А след смъртта на Джани Версаче, Донатела се превърна в управление на модерен дом и отново да могат да го повдигнат. За тези, които се интересуват, растеж Донателлы Версаче е 164 см, а на тегло – 46 кг.

Донатела Версаче, преди пластика на


Преди да започне да си прави пластични операции, Донатела Версаче изглеждаше дори е много хубаво. Във външния вид на жената никога не е било особена красота, но и в лицето е била нещо като "кора", която прави доста привлекателен. Донателлу винаги е разграничени доста голям нос, да, дори и с гърбица, както и масивна брадичка. Тези две части не са отдавали лицето на женственост, а напротив блокираха способността си за това. Но при това, благодарение на природното обаянию, млада Донатела Версаче винаги се открои от тълпата. Освен това, прекрасно достойнство жена има изразителни очи, наситени карего цвят, поглед от който не може да остави никого безразличен. Като цяло, липсва един поглед на снимката Донателлы Версаче в младостта си, за да разбере, че пред вас е човек интелигентен и творчески, защото само такива хора могат да бъдат обворожительными, дори ако майка-природа излъгани своята красота.
Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след


Донатела Версаче след пластика на


Законодательница на модата и е един от най-популярните дизайнери на нашето време е достатъчно експериментира върху себе си с помощта на пластичната хирургия. Отдавна Донатела успя да получи "титлата" жертва на пластичната хирургия. Именно тази жена е една от първите идва на ум, когато се говори за напълно неуспешни операции. Донатела Версаче, разбира се, направи си инжекция ботокс . Но това е най – малка и най-малка част от нея преображений. Освен това, ботокс отдавна стана това средство, които се ползват едва ли не всички известни личности, след като го забележите на лицето си бръчки. Освен това Донатела прибегала към ринопластика, опитвайки се да променяте формата на носа. Това тя успя, въпреки че не може да се каже, че носът се е променило към по-добро. Също и глава на модна къща " правеше себе си увеличивающую маммопластику, което също не е нещо необичайно развиващи се сред звездите на шоу-бизнеса. И последния елемент в списъка операция Донателлы Версаче – това е промяна на формата на устните. Може би най-най-лошата си от пластмаса, защото на устните при Донателлы от природата са красиви, а това, което тя е направила на себе си с помощта на операция, изглежда не особено привлекателно. Но, въпреки това, че Донатела Версаче, преди операция изглежда много по-привлекателно, отколкото е сега, а и възрастта все пак вземе, тази жена остава популярен по целия свят благодарение на своя талант и обаянию, които е просто невъзможно да се отрече.
Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след

Донатела Версаче - преди и след
Заедно с"Донатела Версаче - преди и след" също четат: