• (31-08-2015, 13:57)   
  •   0   
  •  1482 
Бременните звезди

Тези, които са имали щастието да бъдат бременни и радостта на майчинството, знаят това магическо усещане за чудо, което с всеки изминал ден расте в корема ти, тези емоции, свързани с вынашиванием бебе и сериозна училище на живота, приобретаемую с появата на детето в живота. Може да се каже, че една жена е прероден отново, това е свързано не само с физиологични особености на бременността, но и с емоционален компонент, когато в организма, всички са подчинени на функциониране хормони.
Бременност винаги привлича много внимание на околните да се отнасят към такава жена с особен трепет, всичко наоколо сякаш се приспособява към неговото настроение, за да се неволно да не огорчиш бременна. И, разбира се, когато известни личности вземат решение да станат родители, а след това се превръща в най-дискутираната тема на всички уважающих себе си издания. Тази статия е посветена на този прекрасен период и да се говори за бременни звездите 2014 година.

Бременните звезди на Холивуд 2014


Мила Кунис. Популярната американска актриса Мила Кунис през есента за първи път ще стане майка. Докато 30-годишната звезда, не се притеснява позицията си, ходи по улиците в подчеркивающей корема дрехи и преминава през всички моменти, свързани с бременността. На любимия си Аштън Къчър, с удоволствие ще споделя интересен Сладък, и двойка вече е измислил име на бъдещото бебе. Докато че пола на детето се пази в тайна, но мнозина смятат, че в светлината ще се появи момиче. Е, ще изчакаме още малко и сами знаем, на кого ще прилича звезден дете Сладки и Аштън.
Бременните звезди


href="/sites/default/files/ksenia_tr/beremennye_zvezdy_2104_2.jpeg">
Бременните звезди

Бременните звезди


Дрю Баримор. През 2014 г., още една бременна знаменитост се превърна в холивудската актриса Дрю Баримор. Имайте предвид, че това е втора бременност Дрю и нейният съпруг Уил Копелмана, първо момиче, наречена " Olive. 22 април 2014 г. и в светлината се появи втората дъщеря на съпрузите, тя е дал името на Франки. Позицията на актрисата не е скрита, като се появява на червения килим в шикозни рокли, светещо от щастие. Кой знае, може в близко бъдеще светът отново порадуется за звездни родители.
Бременните звезди

Бременните звезди

Бременните звезди


Скарлет Йохансон. Известен 29-годишната актриса Скарлет Йохансон е на път да стане щастлива майка. Това е първата бременност на актрисата и нейния любим Роман Дориака, който не се отдалечава от момичета една стъпка, тествай и подкрепа навсякъде и във всичко. Наскоро Скарлет се появи на червения килим в ослепительном червена рокля, която не може да бъде по-добре подчерта я округлившиеся форма. Бременност актриса ясно да се изправи. Макар и снимки на Скарлет в интересна позиция, не е особено много, но ние ще очакваме с нетърпение това вече е красиво дете.
Бременните звезди

Бременните звезди

Бременните звезди


Бременните руски звезди 2014


2014 година за руските звезди не е по "ползотворна" на бременност, тъй като в Холивуд. Най-резонансната събитие 2014 година се превърна в новина за четвърта бременност световно известен модел Наталия Водяновой . На своите 32 години Наталия успя да направи не само умопомрачительную кариера и да се прослави по целия свят, но и да стане прекрасна майка ми вече 4 дете. 1 май Наталия и нейният любим Антоан Арно станаха родители на момче Максим. Браво, Наташа!
Бременните звезди

Бременните звезди

Бременните звезди


Бившата възлюбена на Павел Воля, телевизионна и дизайнер Мария Кравцова пополнила списък на бременни звезди на Русия през 2014 година. Дълго време Марика е скрита никаква информация за личния си живот, и раждането общо с бизнесмен Сергей бебето също не оглашалось в МЕДИИТЕ. Само след раждането), Мария сама ги изсипа няколко снимки в интересна позиция на страницата в социалната мрежа. Можем само да се каже, че всеки има правото да защитава семейството си от любопитството на обществеността по свой начин.
Бременните звезди

Бременните звезди

Бременните звезди


Надяваме се, че всички известни наши мамочек и техните деца разработила най-добрия начин, а ние ще чакаме новини за следните статии на тема: "Бременни звезди 2014-2015".
Заедно с"Бременните звезди" също четат: