Всичко от света на
модата
» » Възможно завинаги да се отървете от занудства?

Възможно завинаги да се отървете от занудства?

8-10-2014, 11:58
806
0
Със сигурност много от нас се срещнаха хора, на които може да се нарече откровен занудами: не е така, всичко е наред, всичко трябва да бъде точно така, както говори този човек, с такива хора откровено тъп, за пореден път просто не се изгубиха от очи, за да не "влипнуть" в следващата част поучений.
А ако занудство стана да се прояви и във вас? Ако на всеки шест месеца, нарекли това скучно, не се притеснявайте да си струва, но ако чуете такава препоръка в свой адрес непрекъснато, то е крайно време спешно да се вземат мерки, защото такива хора не обичат никъде.
Възможно завинаги да се отървете от занудства?

Кои са зануды? Точно определяне на такова понятие няма, но ви дава точно това ще кажат, че това са хора, които твърде много лекция и разказват на всички около вас, как да живеят, не само това, те все още и през целия си живот са в състояние да каже, до най-малките детайли и проблеми.
Даунър никога не дава на хората да изразят своето мнение, тя винаги има за всеки чрез своите аргументи и факти, които, най-вероятно никой не е наистина необходимо, но той дори не забелязва. Помислете сами: ще ви е интересно да слушате всички проблеми и трудности живот на някой своя приятел? Вероятно, далеч не винаги.
На такива хора е много трудно, за да получите другата половина, а дори и най-верните и близки приятели, в един момент не издържат и започват да избягват, да се избягва по всякакъв начин да ограничи възможни срещи. В крайна сметка, самотата се превръща в постоянен спътник зануд.
Не искам, не е ли вярно? Но, как да се отървете от занудства, защото в действителност това не е толкова просто, дори и ако много искате. Особено трудно да се справят със случаи, така да се каже, "вродени" занудства, когато човек расте и закреплялся, като си в такава среда, по-голяма роля тук играе родителски възпитание и обзавеждане на дома.
Но, най-често, тези качества започват да се появяват с напредване на възрастта, човек, на първо време не се забелязва никаква промяна в поведението му, а когато го вече десет пъти, наречена "това скучно", става късно. Но не всичко е загубено, ако сте осъзнали, че отрицателните качества на такива черти на характера са се превърнали се преодолее и вас и са готови да се борят с нея, тогава шансовете да се поправи все още има.

Откъдето тя идва?


Ако питат какво е това, повече или по-малко ясно е, откъде е и се приема и защо, да разберат много по-трудно. Всеки човек, поне понякога, се случва занудным, спомни си, вие никога не сте били обсебени от идеята за нещо или някого?
Възможно завинаги да се отървете от занудства?

Ние всички, в някаква степен, ставаме занудами, когато влюбляемся, в края на краищата не ни интересува нищо друго наоколо, освен обекта на своето обожание, ние сме готови с часове да го обсъждат, мусолить всяко негово действие и постъпка, се характеризира с поведение, след дълго пребиваване в това състояние, дори и най-силни приятели не могат да издържат.
Но, за щастие, тези периоди обикновено кратковременно, хората са или вързани на здрави отношения, или се разделят, че изчерпва дискусия по определена тема, човек се връща към обичайния ритъм на живот.
От гледна точка на психологията занудство се корени в комплекси и страхове, особено тук попада известен на много хора, страх от промяна, човек се формира и е насочена към конкретен ред на нещата, и ако нещо не върви по план, той започва да бурчать, бубнить и да остане недоволен от всяка ситуация, а не на подходяща под ритъма на живота му.
Което е най-тъжно, това скучно може да стане почти всеки от нас, особено с течение на възрастта. След 20 години на централната нервна система спира активно да се развива, а, следователно, намалява нашата активност на нервните процеси се забавят.
Резултат - нещо, което може да се обясни и предаде две изречения, човек излива в цялото стихотворение, разбира се, не веднага, всичко става постепенно, с напредване на възрастта.
Още една интересна гледна точка: занудство винаги има място в отношенията между мъж и жена, ако двойката се карат, а след това всеки може да изглежда, че опонентът му са скучни, макар че, в действителност, това може и да не е така, просто всеки казва, на "техния език".

Много момичета се оплакват, че техните значими други истинска скучни, той нищо не разбира и мисли плоска структура, и това нещо е, че красивата половина от нашето общество, в по-голяма степен живее емоции, а мъжете по-фокусиран върху логика и реални факти. Поради тази връзка, често, се провали, изключение правят тези двойки, които се научат понякога да излизат извън рамките на обичайното.

Как да се отървем?


Даунър - винаги човек е скучен, без фантазия, трудно растормошить и да направи нещо несвойственное за него, например, да отидем да живеем в палатки на брега на морето, а не в луксозен хотел.

Ако се хвана, как се проявява вашето занудство, опитайте се да възпират поривите на вятъра и често оригинальничать, например, вместо на обичайното гледане на сериала пред телевизора, предложи на приятелката си да се разходят или да отиде на кино.
Опитайте се да си отиде от обичайното, защото, за да не бъде това скучно, трябва да бъде активен, свободен, понякога непредсказуемо и позитивен човек!

Между другото, за положителна. Опитайте се винаги да търси именно на тази вълна, всички проблеми и неуспехи много по-лесно переживаются от весели хора, способни подходящо и интересно да се шегува. Хората, които винаги са отворени за околните, да се усмихват и намират, че е добро да се каже на всеки, винаги се радват, към него се проточи, защото така искам да се къпе в блясъка на този слънцето гали.
Възможно завинаги да се отървете от занудства?

Такива позитивни хора никога не ще занудами, вярно е, че тук е важно да се спазва баланс, за да не се превърне в клоун, който безсмислено тя се засмя с всяка ситуация и фрази. Научете се да се отнася по-лесно към околните и техните действия, понякога е по-добре да се мълчи, отколкото да прочете поредната стихотворение нравоучений.
При зануд има още една, много неприятна черта: те много обичат всички да се поправя и да се коригира, когато от тях съвсем не им пука, важно е това или не не е много в дадена ситуация.
Не забравяйте, че никой не обича, когато го поправят или упорито се ровя носа си в грешка, особено ако сте в голяма компания или в околностите на непознати хора.

По-добре късно, когато остана насаме, тихо и тактично намекват за грешка, а в някои случаи и въобще, трябва да се мълчи и да се преструвам, че нищо не е било. Не забравяйте най-важното в общуването с други хора - да спазват и да чуе за познат, само тогава ще обърка добри и приятни разговори, без примеси занудства.