Всичко от света на
модата
» » Как да спечелите сърцето и ума на един човек на овен?

Как да спечелите сърцето и ума на един човек на овен?

8-10-2014, 12:04
2239
0
Намери своята сродна душа - не е толкова просто, да е точно този човек, който ще се превърне цялата любов на живота си, добър приятел и грижовен баща на бъдещите си деца, много е трудно.
И въпросът изобщо не е в това, че такива хора са много малко, по-скоро, основният проблем е в несъвместимост на характери, в края на краищата всички хора са различни, мъжете и с жените - това не са същества от различни планети, които мислят и постъпват в живота по съвсем различен начин.
Как да спечелите сърцето и ума на един човек на овен?

Интересуват приглянувшегося млад мъж, може и да не е толкова сложно, но и напълно да спечели сърцето си - това вече е сериозно занимание, което изисква сръчност и дори понякога предварителна подготовка!
Не се изненадвайте, всяка истинска жена трябва да знаете как точно да се държат в дадена ситуация, или, в краен случай, да бъдем в състояние да красиво сымпровизировать. Зодия може много да разкаже за своя обладателе, понякога, за да се хареса на определен човек, е достатъчно само да отговарят на неговите особености на характера, които, до голяма степен, и са заложени в неговата месец на раждане.
Мъжът овен ще се различава от мъжете лъв както и от всеки друг знак, то трябва да се вземат предвид, ако наистина и сериозно намерението ви очарова някакъв конкретен интересувате герой.
Ако обектът на обожание, родени в периода от 21 март до 20 април, след това трябва да вълнува въпросът, как да спечели един мъж овен, защото точно в тези 30 дни г. влиза в сила на този знак на зодиака. На първо място бих искал да отбележа, че мъжете, родени под знака на овен, природата ярки, силни, те са в състояние да предизвика фойерверки емоции, който, вярно е, че може бързо потухнуть.
Това е човек, който живее, емоции и страсти, но това е парадоксът, се срещат и пълни противоположности - студени и безстрастни личност. Интересното е, че именно в мъже овнах, напълно, въплътени в живота на една поговорка, че мъжете на възраст в душата си остават малки деца.
Може, затова под този знак представители на мъжкия пол достатъчно дълго остават моложавыми, а вътре е наивно и дори незабавни.

Характер на този овен


Всъщност, интересуват такъв мъж не е толкова трудно, защото ги привлича всичко е ярко, закачливи и интересни. Всъщност, всяка жена, която ще се открои от сивата маса, може да събуди интерес към него, но това изобщо не означава, че овнам харесва бойна оцветяване и киселите екипировки.
Мъжете на този знак романтичните, творчески и изискване на природата, а това означава, че обект, за да му обожание трябва да бъде женствена, добре поддържана и привлекателна, овен трябва да се гордее със своята избранницей, сива мишка или домашна "мамо" си точно това не се интересува.
Как да спечелите сърцето и ума на един човек на овен?

Всичко трябва да бъде умерено, неговата творческа природа не толерира вулгарни дрехи, ultrashort прагове и дълбоко деколте, всичко трябва да бъде умерено, и най-важното, с вкус.
Леко наивен характер на овен склонни към идеализация на света, в това число на своя любимец, така че не бързайте да се яви пред него в дома на затертом халатике, маши за коса и без грим това може да се превърне в истински удар за такъв мъж, след което, възможно е, той поспешит ретироваться.
Заслужава да се отбележи, че те също са много отдадени и военни мъже, в името на своята мечта или желание са готови да бързам, без да забелязват нищо наоколо, но тук веднага се появи един сериозен недостатък на марката: ако овен, че нещо не се получава, хората около себе си хора място ще е точно малко.
Експлозивна вълна може да прекъсва и вас, така че, ако избяга особено никъде другаде, опитайте се в този момент се само тихо устои на бурята, а след това, без да иска глупави и досадни въпроси, обърне му внимание като на нежност и грижа.

Но, така или иначе, има и добро - представителите на този знак лесно се отклоняват от своите проблеми. След един час след бурята настъпва затишие, излиза слънцето и всичко става на мястото си, най-важното, умело чакам този момент. Също така те не са в умерени капризными, строптивыми и дори заносчивыми, взискателни към околните, а още повече към своите близки и избраннице, неговата дама на сърцето трябва да бъде винаги на върха.
Как да спечелите сърцето и ума на един човек на овен?

Още един минус на овни - те са достатъчно любвеобильные и ветровити природата, лек флирт на страна - това е за тях, е вярно, ако той вече има любима жена, на подобни прояви на природата - само сапунен мехур, който, в действителност, за него не означава нищо.
Сериозни отношения с овен може да се изгради само една жена, която успява да си затварят очите за такива малки шеги, не донимая му пристъпи на ревностями и скандали, които той все още не разбирам.

Което е хубаво, е способността мъж овен ще бъде в състояние да оцени, че той ще я оценят, обожавам, затрупвам с внимание и подаръци, истинска жена, сродна душа, те наистина са способни на любов.
Също така трябва да имате предвид, че този знак се нуждае от жена, която ще бъде в състояние да го постоянно се учудва, въвеждам в живота празник и ярки цветове, така да се каже, винаги накалять интерес и страст.
В брака му винаги се нуждаят от разнообразие, домоседка в чехли и халат му бързо се уморяват, обичайните домашни задължения и грижи, които не разбавляются никакви впечатления, в крайна сметка, водят до скука и забвение от страна на такъв мъж, най-вероятно той ще започне да се оглежда за нещо или някого на страната.
Но, какво е забележително, овен са рядко изневеряват и се преструват, те няма да те лъжа, че обичат, ако в действителност това не е така, така че те рядко са от сериозни романи на страната, ако и се появява нова излекувай, а след това само след окончателното скъсване с предишния.

Как да спечелите сърцето на такъв мъж?


В действителност, за да се интересуват мъжа овен - много фантазия не е необходимо, достатъчно добре себе си да подаде, да направи красив грим, прическа, вземете хармоничен, за предпочитане, светъл и екстравагантен стил, след което на внимание от негова страна, който сте посочили.
Представителите на този знак обичат активни, уверени, силни и заводных млади дами, които знаят как да задържат вниманието си, знаят много интересни теми и могат да поддържат разговор.
Между другото, трябва да се отбележи, че овен са обичат да говорят, и в достатъчно внушителни количества, често ги и изобщо невъзможно переговорить, така че понякога за тях е най-добрият събеседник е този, който е способен да слуша.

След първите няколко срещи трябва да покажат своята променлива и мистериозна природа, например, бездната на няколко дни или забравя да отговори на няколко телефонни обаждания, а след това отново рязко се появи в нов и лъскав начин. Играйте тази игра няколко пъти, подхранва апетита, но не заиграйтесь, той, в крайна сметка, може просто отегчават.
Овну може да искаш само една момиче, което знае как да се променят - предстаньте днес пред него в образа на фатална и страстни дами, а утре - като женствена и загадъчна момиче, само свалят го столку! Овен са обичат да решават подобни мистерии: кой сте всъщност?
И накрая, не забравяйте, че в двойка с овен, мъжът и водещ - само той, трябва да се научите да се съгласят с него и да бъде зад гърба си, мъж в пола и прекалено самостоятелни особа - не е за него.