Всичко от света на
модата
» » Жените на средна възраст - красиви и млади

Жените на средна възраст - красиви и млади

8-10-2014, 12:06
3182
0
Бальзаковский възраст - достатъчно разпространено и популярно напоследък понятие, което, в съзнанието на повечето характеризира жени, чиято възраст вече е прието за 40 години. Така ли е и какво означава това в действителност?
Оказва се, че този термин има своя история на произход: в далечната 1831 година излезе произведение на Оноре дьо Бальзака "Тридесетгодишната жена", което повествовало за историята прекрасна виконтессы де Боссеан, тя се отличава с пълна свобода в проява на собствените чувства, е независима и със смели решения дама.
Интересно, веднага след излизането на романа, се наблюдава своеобразен плясък, жените са толкова хареса героинята, че някои от тях с всички сили се опитваха да приличат на нея. Ги, с една особена ирония, и започнали да наричат жените "на средна възраст".
Жените на средна възраст - красиви и млади

Дните минаваха, понятието губи първоначалната си семантично значение, и стана обозначи само определена възраст на жената - от 35 до 50 години. Интересно, по времето на Бальзака понятието "бальзаковский възраст" се прилага на жени на възраст от 25 до 35 години, дори и в произведенията на Пушкин "Евгений Онегин" е налице описание на майка си Татяна. Той я нарича сладък и лесен старушкой, въпреки че една жена е само на около 40 години!
Чудя други хора, в края на краищата, кои-то преди 200 години се ожени излиза на възраст 14-19 години, буквално за 10 години рожали всичко възможно потомство, и вече 35 години започвате плавно да премине в законна старост.
В съвременния свят жените са се научили да се борят с преждевременното стареене, и, както морално, така и физически, едва ли ще успеете да се нарече тридцатилетнюю красота "жена на средна възраст".
И в това има всички значима причина: 40-годишна жена лесно може да изглеждате на 30 а след това и на 25 и то не във всички видове пластични операции и подтяжках, важното е, че това, че жените са намерили път до разкриване на собствена сексуалност, те са изпреварени от несамостоятельных мъжки сенки в силни и уверени в себе си личности.

Жените са се научили да се удължи своя собствена красота и младост сега на възраст 35-40 години те лесно отново се женят, да раждат деца, да започнат бизнес от нулата и с лекота се борят с конкуренцията на младите 20-годишни момичета. Като пример за огромното количество звезди на националната и световна естрада, операторско майсторство, които в бальзаковском възраст създават хармонични бракове, започват нови етапи от живота, завод връзка с по-млади мъже и да се чувстват просто прекрасно.

Защо жените толкова се страхуват от средна възраст?


Повечето жените, надхвърляне на прага на 35 години, все по-често да се замислят за собствения си външен вид: ги засенчва фигура, която е загубила старите подтянутые форма, се появиха бръчки, които обновяване на лице, моето чувство, че някой прикрутил яркост, и с всеки изминал ден животът все повече и повече губи боя.
С течение на времето започва да пада самочувствие, жената вече не смята себе си за толкова привлекателна, както в младостта си, губи самочувствие и умение да флиртуват, "защо това е ми, ако аз вече съм стар"? Трудно смериться с такива усещания, затова започва да пада настроението, формира отрицателно отношение към себе си и към другите, лесно да се досетите, че това състояние до нищо добро няма да доведе.
Жените на средна възраст - красиви и млади

Защо бальзаковский възраст вдъхва страх и разстройство в модерни жени? Защото все още не всички от тях са осъзнали, че във всяка възраст, животът има своите интересно страна, а в този, и още повече.
Именно през 35-40 години се случва пълно разкриване на женското капацитет, една жена е в състояние да раскрепоститься, да се отървете от комплекси и страхове, защото тя вече е минал през много и знае, че е напълно възможно, е имало неуспешни романтична връзка, може дори развод.
Всичко това дава възможност да имаш житейска мъдрост, която не прочитаешь нито в една книга, и всъщност извършваш това обучение на лекции в университета, една жена е в състояние да обичаш себе си и околния свят, компетентно, за да служат на себе си в обществото, при общуването си с мъжете в секса.
Жените на средна възраст - красиви и млади

С тази цел, създадена за работа на цялата красота-сфера, която помага за поддържане на женската красота и здраве, да подчертае всички достойнства, на каквато и възраст не се е намирала представителки на нежния пол. Остава да разберем как да се научим да се чувствам на 25 на 45? Оказва се, че в това няма нищо сложно!

Златни правила за жени  • Обичам себе си. Поработай над своя начин на мислене, помнете, че истинската жена е в състояние да остане красива на всяка възраст, разликата е само в това, че в младостта си чар момичета подчерта нейната младост, а след това в зрели години чар се изразява в мъдростта на поведение: да бъдеш в състояние да подадете от себе си, да проявяват такт, във всяка ситуация, умението да владеем себе си и да не губят самочувствие. Красотата на човека се изразява по много начини, в любовта. Красив е този, който искрено се радва на природата, на хората, околния свят, в това се изразява притягательная силата на очарованието.

  • Внимавайте за себе си. По външния вид на жената е много силно засегната от това, да го храни, как да води своя начин на живот. Обичам правилното хранене: да яде вашето риба, тя е богата на полезни вещества, балуй себе си плодове, плодове, зеленчуци - те ще позволят на теб, тъй като е възможно да останат по-дълго свежа и красива. Исключи цигарите и алкохола, защото това са два от основните враг на женската красота, именно с тяхна помощ се появява голяма част от преждевременно бръчки и оформена лош цвят на лицето.

  • Forex изглежда добре. Как трябва да се обличат жените на средна възраст? Отговорът е прост - стилно и с вкус. Поради това много жени, особено когато стават баби, престават да даде своя външен вид внимание, и вместо на нова блузи купуват друга пишеща машина за любимия внук. Не, обичам внуците си, това, разбира се, е правилно, но не спирайте своя обичаш себе си! Напротив, отдава дължимото внимание на своя гардероб, може би трябва да намерите коригиращото бельо, което ще бъде в състояние да придадат на вашата фигура, правилни и секси форма. Не си струва "молодиться", влезая в 10-сантиметрови игли и къси поли повярвайте ми , каквото имате, не е фигура, на възраст 40-45 години вече изглежда глупаво. Съществуват огромно множество модели женски неща, които перфектно подчертават женската красота, не попадат в крайности младежки гардероб.

  • Внимавайте за своите грим и прическа. Ако забележите, че косата са загубили предишната пищност и блясък, може би, най-доброто решение е да се премине към късата прическа . Не се плашете, това не е нищо такова, по-скоро, обратното. По този начин вие подчеркнете нов, не по-малко прекрасен етап от живота си.

  • При някои жени се появяват психологически проблеми на базата на възраст, те не разбират защо трябва да се направи нещо със себе си, ако дело все пак върви към старост? Защо да се заблуждаваме, този период - наистина, не е най-прекрасен, но и не е най-лошият! И само в ръцете си, да го направи по-добре, отколкото е той, не пилеят безценни губи време, а да се направи нещо, което не сте успели да направите в младостта си. Все още всичко е възможно: да се реши проблемът с мъжете, да отвори свой бизнес или да се преместят да живеят в друга страна, а може би вие цял живот сте мечтали научи да свири на китара? Най-важното време, за да опитате всичко това, защо да чакам?