Всичко от света на
модата
» » Как да компенсирате с момичето след кавга?

Как да компенсирате с момичето след кавга?

8-10-2014, 12:11
1498
0
В живота се случват различни ситуации, хората се срещат, запознават се, завод връзката и, дори пылая най-лудата любов, понякога се застъпват. Не, разбира се, какви са тези отношения, които не са придружени от периодични ссорами?
Как да компенсирате с момичето след кавга?

Вероятно тези, които са вече на никого не са особено нужни. Естествено, спор не трябва да заздравее, е важно намери момент, когато е време за завършването си пречат и да се премине към приятен процес на помирение, или в противен случай процесът рискува да се затегнат и да се превърне в още по-големи трудности между влюбени, а от там и жалко процес на пропастта, точно зад ъгъла.
За да не се допуска подобно, важно е да се примири, да намерят точните думи, точния момент и да придружава всичко това правилни действия, които ще доведат до щастлив край.

Независимо от тяхната възраст, материален статус и външен вид, почти всеки мъж винаги се губи в догадки, тъй като разрежда се с момичето, защото, когато идва момент се карат, цялата увереност някъде се изпарява.
Извън съмнение процес на помирение, а също и степента на усилията, които трябва да положат, за да се момиче вас все още простила, зависи от това доколко човекът всъщност е провинился.
Всички знаят, че пека кавга разногласия, например, ако повздорили поради разпръснати чорапи или мръсни чинии, това е едно нещо, а, например, предателство или сериозен измама - това е съвсем различно, понякога подобни спорове не са щастливи завършване. Но нека не бъде за тъжни неща, ще се опитаме все пак да доведе в пример за всички тези възможни мерки, които могат да тъжния край.

Какво точно да направя, не си струва?


Първото нещо, което трябва да се разбере на всички мъже: най-кавги имат две основни етапа, когато първият от тях - изблик на гняв, на възмущение, най-често в такъв период, дори и най-любящите хора, не са в състояние взаимно да слушате до края, а най-важното, да разберат, че всеки е искал да предаде на своя противник.
Как да компенсирате с момичето след кавга?

Колко трае този период, разбира се, зависи от самите хора, от момиче по-специално: някой се охлажда за няколко часа и започва да търси възможните начини на помирение, някой по-способен да се цупи и психовать няколко дни отново е в степента на сериозност на проблема играе важна роля.
Обикновено след доста глобални, кавги невъзможно да се вземе и в момента да прости, да забрави и да се изготвят, трябва да се случи и период на постепенно сближаване, например, да започнете да общува с sms-ок, или съобщения в социалната мрежа.
Важното е, да не започне да се извиняват, по този начин, вие едва ли ще се постигне нещо добро, а по-скоро само усугубите проблем. Извинение и покаяние трябва да се случи единствено в частните разговори, момичето трябва да се види очи, усещат всяка клетка на тялото си покаяние и искреност намерения.
Изключение могат да направят само тези двойки, които се намират на голямо разстояние и след това, по-добре напишете за любимата видеообращение или да оставят гласово съобщение, на което тя ще може да видите или чуете за себе си.
Не напразно казват, обиден жена - по-лошо от всеки най-страховитите фурии в ада - ако пека наистина има сериозна почва за съществуване, тогава, това е напълно възможно, по-добре да се хвърлят всичко, където и да сте, и примчаться към жена си. Това, разбира се, в този случай, ако вие наистина искате да си връзката .
Как да компенсирате с момичето след кавга?

Някои мъже, дори прекрасно знаейки и съзнавайки своята вина, не могат да преминат през своята гордост и мъжки любовта към себе си, да произнася думи на извинение, им е трудно да си го призная, дори и на глас. Това е голям проблем, който, може и не веднага, но с течение на времето, може да доведе до това, че си истинско момиче да се превърне в бившия.
Искате да направите това? Не? Тогава напред се учи да се извиняват! Отново, това е важно да се чувстват тънката граница между верни извинение и заглаживанием вината си, но не се превърне в "изпълнител", на всички желания и капризи, които дори нямат смисъл. Кой знае, може да е толкова капризна на момичето вече съвсем се радва на мъж?

Какво трябва да направя?


След време выждано, малко тя, че е време да се сетиш за самата ситуация, да постави себе си на мястото на един друг, правилно да се извини, трябва да се разбере цялата степента на собствената си вина. А ако вината не е особено ясно, но момичето все още на пътя и горещо обичан, а след това, както казват французите, "ако жената не е права - помоли й поискам прошка".
Прекрасен пол - по-слаби от мъжете, те са уязвими, и фини тела, които понякога се обиждат на това, което мъжете наистина е трудно да се разбере, че в този случай здравият разум трябва да надвишава гордост, мъж мъдър и силен, трябва да направи първата стъпка.
Как да компенсирате с момичето след кавга?

И, най-вероятно тя отдавна това чака. Разбира се, ще бъде хубаво, ако вашето извинение да бъде красиво и оригинално, преди толкова трудно да се устои, дори и след наистина сериозни кавги.
Има ли някакви начини, които помагат за спасяване на почти всяка ситуация? Разбира се, ако един мъж се е променил, това букет цветове или мека играчка - тук са лоши помощници, за да се простят такова, жената има нужда от време и определена мъдрост.
Мъжът в това време, ако той е готов да се бори за любимата си и наистина угризения в дейността си, трябва с всички достъпни му начини да се покаже това. Ако ви е в състояние да изведе едно момиче на разговор (дори това е вече известен успех), е важно да се обещае и клятвенно уверя, че такова нещо повече никога няма да се случи.
Ако едно момиче се колебае, тук вече могат да отидат в ход и цветя, и играчки, и неочаквани изненади, които, между другото, понякога е много хубаво да помогне. Нежност, ласка, а също и пълна искреност - най-добрият помощник в тази ситуация.

Начини на оригиналния помирение  • Ако пека на не много сериозно, нещо пищния букет цветя, допълнена от пощенска картичка с красиви думи, написани на ръка - банално, но почти винаги е ефикасно. А, за да се получи още и оригинално, спойте серенада под прозореца на любимата, прокричите думи на любов и оставете букет там, където стоите, ако тя така и не иска да слезе. Огнено сърце, выложенное от десетки свещи или признание в чувствата си под прозореца - също е много оригинален начин да се извиня. Виждайки това, едва ли едно момиче може да продължи да се цупи

  • Дайте си най-добрият ден в живота си. Помислете за цялата програма: посещение на вашите значими места, погледни в любимата си отиде на кафе, а може би, трябва да се организира романтична вечеря на брега на река или море? Сега има специализирани кантори, които организират най-незабравима вечер в живота си, организират маса, меню, шампанско, а ако желаете и жива музика, фотограф или дори на разстояние поздрави! Разбира се, важно е всичко това да придружава искрени думи на разкаяние, да се държат правилно, без арогантност и самочувствие, както с нежност, ласка и огромна любов


  • Всъщност, много е важно да не се забави примирением, дълго да се обиди за различни ъгли, а след това да търси невероятни начини за помирение - не е най-добрата схема на живот на такива двойки. Дори, ако повздорили, научете се да говорите един с друг, опитайте се да споделя на всички, че вие не сте доволни един от друг в лека форма, не перешагивая черта неприятни думи и плаче.
    И най-важното, след спор юмруци не се махат, така че насладете се на эйфорией помирение, щастие и любов, а не се опитвайте упорито да докаже своята гледна точка, или се научи на акъл сродна душа.