Всичко от света на
модата
» » Как да се подобри жена си самочувствие?

Как да се подобри жена си самочувствие?

8-10-2014, 12:12
1924
0
Увереност в себе си - това винаги е гаранция за успех. Хората, които знаят си цената, непременно високо се изкачват по професионалната стълбица, те добре се очертава отношения с близки хора, и като цяло, те ще получат всичко от живота, което искат. Но има и такива хора, които, въпреки своите таланти и способности, така че нищо не получават.
И въпросът не е в това, че те са по-лоши, отколкото всички останали, просто заради своята несигурност и страх изглежда смешно, те не могат да покажат на другите всичко, на което са способни. И така покрай тях минават всички радости на живота.
Как да се подобри жена си самочувствие?

Защо не обичаме себе си?


Проблеми със самочувствие се появят на всяка възраст, както при мъжете, така и при жените. Просто при мъжете те са свързани основно с работата. За тях е много важно да се събират, да заеме добра позиция и имат висок социален статус, за да напълно да осигури семейството си. Ако нещо не ладиться (не се очаква повишаване, малка заплата и.д.), а след това и самочувствие на мъжете започва да пада.
За жени, освен израстване в кариерата, много важно е как ги оценява външен вид и способност да води домакинство, да бъде майка. И най-често проблеми със самочувствие са свързани именно с комплекси, които се появили още в детството. В тази възраст ние сме най-податливи на на критиките на околните.
Как да се подобри жена си самочувствие?

И дори по невнимание брошенное обидно дума, веднага се съхраняват в нашата памет и след това е много трудно да убедят жената, че при нея всичко е наред с фигурата, че тя е най-красивата. Защото тя самата не го вярва. Случва се, че родители не е достатъчно похвали с бебе и малко му показа любовта си.
Тогава детето израства в пълно доверие, че го няма да обичаш. Но се случва и обратното, родителите са твърде обичат и наглеждат на детето, и тя расте със съзнанието, че в него всичко е позволено. Така че в хваление, също трябва да се знае мярката.
Да се живее с постоянни страхове и комплекси - просто е невъзможно. Затова трябва спешно да се направи нещо и да променя мнението си за себе си. Възниква въпросът, как да се повиши вашата самооценка?

Как да решим проблема?


За увереност в себе си една жена е много важно да се знае, че тя е любимата съпруга, добра майка и прекрасна домакиня. Така че за да се подобри тяхното възприемане, по-добре се обърнете за помощ към своите най-близки и скъпи хора. Те точно там за теб няколко добри думи. Те са честни, ще ти кажа за всичките си достойнства. И тогава вие ще разберете, че не е толкова лошо, тъй като по-рано за себе си мислех.
За момичета е много голямо значение има външния вид, като я възприемат околните. Тя изглежда, че другите фигурата по-добре, гърдите по-големи и краката са по-дълги. И по този повод възниква маса комплекси. В края на краищата, в тази ранна възраст ние все още не можем да приемем и да обичаш себе си такава, каквато е, и непрекъснато сравняване на себе си с другите. А междувременно се случва, че една приятелка, която е по-малко хубав, отколкото си, се радва на голяма популярност сред момчетата.
Как да се подобри жена си самочувствие?

Просто тя е сигурен в себе си, се държи по-свободно с него лесно и забавно - това привлича околните като магнит. А вие сте такава красота седи тихо в кулоарите и никой не ви забелязва. Това е срам? Значи трябва нещо да правя с нея.
Едно момиче може да помогне за подобряване на самочувствието - промяна във външния вид. Екскурзия в фризьорски салон или салон за красота, нова прическа, нов ультрамодное рокля, и дори грим не е такава както винаги - всичко това може да си върне момичето увереност, че тя е най-красивата и съкрушителен.
Това е веднага ще се отрази на неговото поведение и начин да се държат. Тя ще стане по-unchained, закачливо и приятно в общуването. А комплименти момчетата не правят, ще си чакаме. Всичко това може да повиши самочувствието на всяко момиче.
Важното е да обичаш себе си, всички свои достойнства на фигурата, а пропуски можете да скриете с помощта на правилно подбрани дрехи. Повярвайте ми, дори и при най-добре платените модели в света, има един куп комплекси по отношение на външен вид. Всички ние, които не са перфектни - в това е красотата на женската красота.

Други методи


Има начини, които ще ви помогнат да повиши своята самооценка.

 • Първият от тях е да се влюби в собственото си отражение в огледалото. Гледаше в него, трябва на първо място винаги се обръща внимание на добродетелите на своята фигура и лицето си, а недостатък - просто не забележите.


 • Ако сте решили да промените външния си вид, но не знаете откъде да започнете - започнете с правилната грижа за себе си. Козметични процедури, които не само ще подобрят външния вид на кожата и косата, но и здравословен за техните. Вие ще се чувствате по-уверени. А в намирането на нов стил ще ви помогне различни модни списания, в които е пълно с полезни съвети, как да стане красив и модерен. Можете също така да вземем стил на любимата си филмова звезда и да го следват.
  С добър външен вид, подредени. Сега да поговорим за психологически компонент на вашата самооценка, за това, как се възприемаме, че мислиш за себе си.
  Как да се подобри жена си самочувствие?


 • Да преминем към втория метод - по-често хвалете себе си. Дори ако ви се струва, че няма за какво да се хвалят - това не е така. Със сигурност ще има способността към нещо, което, които предизвикват възхищение у другите. И нека сте само готви най-доброто кафе или печете вкусни торти. Но освен на вас, така никой не знае!

 • Трети начин - запишете всичките си достойнства и успехи в специален бележник на спирала. Всеки ден заносите там каквото си за постигане на това, което сте постигнали днес. И когато ще изглежда, че сте неудачник - обръщайте се към тази тетрадка. Ще видите, че там исписана не една страница. Ето какво ще направи! Но тук трябва да се знае мярката. Надценка самочувствие - това също не е много добре. Понякога си струва себе си и покритиковать - по мъничко, за да знам към какво да се стреми и къде да се развиваме.

 • Четвъртият начин - позитивно мислене. Мислете само за добро. Нашите мисли - физически. Ако вие ще бъдете сигурни, че сте богиня, а след това и околните в това ще повярват.

 • Петия начин - бъдете интересна. Влизай в себе си любимо хоби. Не си губи свободното си време за просиживание разполагат с телевизор. В света толкова много интересен. Могат да присъстват на различни изложения, семинари, картинни галерии, театър. Разшири хоризонтите си. И тогава винаги ще има за какво да се говори и можете да подкрепи всяка тема на разговор.

 • Шести начин - не обръщай внимание на критиките други, ако тя не е оправдание. Може би тези хора просто ви завиждат и се опитват по този начин да се унижават вас, и изглежда по-добре на вашия фон.

 • И седмият, последният начин - да самовнушение. Не забравяйте, че както в известния филм, героинята говори за себе си "Аз - най-чаровна и привлекателна". Вие също можете да последват този съвет. Всеки път, като погледнете в огледалото, си казваш, че ще красавицата и добър. И след това с течение на времето вие сами в това да повярвате.


 • Какво да правите, ако не можете сами да разберете причините за тяхната липса на доверие в себе си? В това може да ви помогне опитен психолог . Той компетентно да определи с помощта на различни тестове за нивото на самочувствие и разберет по рафтовете на магазините всичките си страхове, комплекси, както и причините да ги причинява. А след това ще даде добри съвети как да се повиши самочувствието и да си върне вярата в собствените си сили.
  Но ако не разполагате с време за посещение на специалист. Винаги можете да се обърнете към услугите на интернет. Там ще намерите маса за онлайн тестове, благодарение на които можете сами да определите - правилно ли сте от себе си съди, или все още е необходимо себе си като нещо се промени. Важното е, честно да отговори на всички зададени въпроси.

  Увереност в себе си - много важно качество. Тя позволява пълноценно да се наслаждавате на живота. Ето защо е толкова необходимо усърдно работят за повишаване на своята самооценка. Трябва непрекъснато да се постави си реалистични цели и да положим всичките си сили за тяхното изпълнение.
  В никакъв случай не се отказвайте по средата и всички се доведе до край. И повярвайте ми, всеки път, когато ще празнуваме, макар и малка, но победа ще се чувстват своята значимост и увереност в собствените си сили, ще започнете да си се спазват. Вие сте способни на много неща. Най - важното-това е много силно искате.
  Да обичаш себе си с всичките си предимства и недостатъци. Не забравяйте, че вие сте уникален. И такива, като теб, вече няма в цял свят.