Всичко от света на
модата
» » Как да започнете новия си живот: съвети

Как да започнете новия си живот: съвети

8-10-2014, 12:12
1823
0
Почти всеки човек настъпва момент в живота, когато всичко е безумно скучно, животът изглежда празен и полуразрушенной, нов ден съвсем не е доволен и изглежда, че винаги ще бъде така.
Кой знае какво е причинило такъв душевен разлада, може да сте уморени от изживших си отношения и да не знаеш какво да правиш с него по-нататък, а може да се разделят с любимия човек, не ви радва работа или напълно се уморят кръг комуникация, едни и същи разговори с приятелки, едни и същи закуска и празни домашни вечери
Как да започнете новия си живот: съвети

Искам нови цветове, да забравите всичко от миналото и сиво, да се потопите в свят на нови усещания и емоции? Това е всичко наистина, но едно "искам" малко тук, защото получаването на "нов живот" при наличието на старата - това е огромен труд над себе си и неговото обкръжение. Със сигурност, вие неведнъж сте виждали други хора, които са се опитали да започне тази неуловимую "нов живот", а може и самите те не веднъж са опитвали нещо подобно, с надеждата за промяна към по-добро. А ето, наистина, успя ли?
Всъщност, само единици от които искат реално да постигат осезаеми и видими резултати, да работят върху себе си, а именно този фактор ще бъде важен и основен в изграждането на нов живот е много трудно. Малко, които са наясно, че нов живот не може да съществува без тази, старата, багаж емоции, спомени и отношения често се дърпа назад.
На пример, да се преместят в нов апартамент: събираме багажа, набиваем ги всички в един ред, че имало дори в най-прашните антресолях, най-често, не се колебайте, а трябва ли този стар "боклуци", който години никой не е бил използван, за ново място? В крайна сметка ново жилище, пълнени половината ненужни неща, които не дават място на новото, интересно и наистина важна.
"Боклуци" негативни спомени, проблеми и трудни отношения трябва да да остане в миналото завинаги, а тук е важен жизнен опит и положителни емоции, може да вземете някаква гъбична със себе си, в "нов апартамент", където постепенно, но с любов и трепет, ще се окаже, свить уютно гнездо.
Как да започнете новия си живот: съвети

Има много съвети, които разказват, как да започне нов живот, но нито един от тях не се окаже ефикасен и няма да доведе до положителен резултат, ако човек ще упорито се повтарят едни и същи грешки, дори и в "новия" си живот.
Например, ти си безумно уморени от мъжа-риба, който съвсем не помага в къщи, не учувствует в процеса на възпитанието на децата, а само се разхожда с groomsmen и се намира под телевизора. Уважаващ себе си жена дълго толерира това не може, развод, депресия, и най-накрая, търсене на нов партньор в живота.
Но това е от интереса на жената, подала жалбата на неуважение от страна на бившия си съпруг, отново обръща вниманието си към активен и един ексцентричен човек, душа на компанията и просто любител на забавление. Защо това е така?
Въпрос на навик, на лични вкусови предпочитания: тя не се стреми към миналото сценарий брака, но все още не умее да се обърне внимание на спокоен, уравновешенных и позитивни мъже, които могат да станат достойни семьянинами.
Как да започнете новия си живот: съвети

Тази невероятна тенденция се отнася не само за взаимоотношения с мъжете, например, се оплакват на тесен кръг на общуване или изобщо липсата на приятели? Да ви е безинтересно, искате нещо ново, но си помислете, а можете ли да бъдем приятели? Вие сте готови за необичайните действия, които могат да доведат до нещо наистина ново, непознати и, може дори, необосновано, тъй като може да ви изглежда на пръв поглед?
След като се лично сами ще са готови да се променят, само тогава всичко ще се появи, ще остане само да направи няколко основни вторични трусове. Ако вътре не са се увеличили до промени, нова работа или смяна на клуб по интереси няма да доведе до никакъв резултат, нови запознанства, може да започне навсякъде, дори и на улицата, ако има такова желание.

Откъде да започнете новия си живот?  • Разбира се, с цел. За да промените живота си към по-добро, трябва да се научат да поставят цели и, най-важното, да ги достигне, и колкото целта е по-високо, толкова, докато го достигне човек все повече облагораживается. Не си струва да се започне с тежък, например, отдавна искаха да започнат да тичат сутрин, защото не са удобни на тегло или твърдост на тялото? Поставете си за цел да тичам цялата пролетта, всяка сутрин, с изключение на неделя, нека в този ден можете да си позволите достатъчно сън. Постигане на резултат, разположен на себе си летвата, за да хвърли 10 кг, и докато не я достигнете, не се отказвайте.

  • Научете се да не се оттеглят, а за това трябва да се уверите в това, че за вас това наистина е важно. В края на краищата, това се случва и така, че проблемите и трудностите усвояване на човек в дълбока депресия, която разрушава всичко, желание за борба, да действа, нещо се промени. Нежелание - това е основният враг на нов път, в края на краищата, заслужава да се даде на застой и всички покатиться в бездната. Добри навици, много по-трудно да се направи постоянни, отколкото вредни, за това трябва много време и постоянство. Човек трябва да реши конкретно за себе си, че това е последният му шанс, който ще спаси живота му от всеразрушающей кухини и нови сили за постижения трябва да се ровят в света и най-различни емоции, които не е толкова трудно да се намери.

  • Ако смятате, морална и духовна сила към нови предизвикателства, то е крайно време да се действа и физически: смените на работа, място на пребиваване, ако има възможност, по-добре изобщо да се преместят в друг град или поне на времето, да променят страната. Опитайте се да живеят по други закони и правила, вижте един различен свят и култура, опитайте се да станете част от нея, кой знае, може да ви даде толкова се радвате, че вече никога няма да искате да се върне обратно.

  • Когато трябва да смените работата си? Когато е време да се откаже от обичайното начин на живот? Може би си струва да опитате нещо ново? Тези и още няколко десетки други въпроси периодично се въртят в главата на всеки жител на планетата. Отговор - сега! Ако смятате, че игото на събитията придавил напред никъде, не си струва да чакаме следващия "понеделник" или "месец", действайте! Променете нещо в рамките на обичайния живот - научете се да карате ролери, прыгните с парашут, тръгнете към морето или се научи да бродирам на кръстат бод, запишете се в курсове за самоотбрана, така че всичко! Всяко ново начинание е приток на нови емоции и жизненост.

  • Направете външния си вид. Нуждаете се от промяна във всичко, а нашето възприемане на действителността, до голяма степен, зависи от нашите външни данни. Себе си трябва да го харесват, си отражение е важно да се възхищаваме, да се чувствам желана и съблазнителна - това, което е необходимо за щастлива и успешна жена. Запишете се на спорт, посещение на салон за красота и актуализирайте гардероба, винаги са били блондинка - перекрасьтесь в брюнетка! Состригите плитки или, напротив, нарастите дълги къдрици. Свикнали да носят дънки? Купете си секси рокля! Вашето самочувствие, трябва само да се увеличава, за всички жизнени промени се към по-добро.

  • Научете се правилно да мисли само положително, мъдър и весел, само така може да промените живота си към по-добро, силна вяра в доброто и усмивка на устните - най-добрият помощник в тази трудна действителност. И най-важното, не забравяйте, нов живот не се гради за ден или два, трябва да мине време системна работа над себе си, тялото си и околния свят, преди да усетите значителна промяна. И най-важното не забравяйте, започнете да живеете по нов начин е възможно във всеки един момент, най-важното не се стига до една точка, когато ситуацията е напълно излиза от контрол. Много по-лесно премахване на увреждане, отколкото се възстанови руините на миналото.