Всичко от света на
модата
» » Карта на желанията: със собствените си ръце осъществяваме мечтите си

Карта на желанията: със собствените си ръце осъществяваме мечтите си

8-10-2014, 12:12
7079
0
Със сигурност всеки един от нас за нещо, което мечтае и нещо много-много силно иска. А как да се направи така, че мечтите и желанията се сбъдне? Как да се ускори процеса на постигане на целите? Това може да помогне специална карта, която се сбъдват мечтите!

Какво е това и как работи?


Какво е карта на желанията? По същество тя представлява някакъв плакат, на който ще бъдат публикувани снимки вашите желания. Тук се задейства т. нар. метод на визуализация. Това е, ако всеки ден да видиш това, което искате и желаете, може за това да идват.
Карта на желанията: със собствените си ръце осъществяваме мечтите си

В допълнение, мисли физически, и ако тези мисли са изразени на хартия, тогава е още по-действено. И още при производството на карти трябва да се инжектира в нея част от себе си, своята енергия, което също ще помогне да постигнете целите си и да получите желаното. Така, че такива метод е ефективен, ако правилно се направи всичко.

Как става това?


Как да направим карта на желанията, да тя наистина работи? Има някои правила и важни моменти.

Какво е включено в него?


Да се състави точна и активна карта, трябва да знаете как, къде и какво да се разположат. Ако смятате, че е достатъчно да се залепи в произволен ред красиви картини, тогава грешите. По науката на фън шуй трябва да се разпредели на няколко сектора. Само им трябва да бъде 9. Съвкупността от всички сектори изглежда като осмоъгълник. Оказва се, че една част ще бъдат поставени в центъра, а около нея ще се настанят 8 на останалите. Всички части трябва да имат приблизително еднакви размери.
И така, картата трябва да се състои от следните сектори:

 • В центъра ще се намира секторът на здравето. Там трябва да бъде публикуван вашата снимка, на която изглеждаш здрав, щастлив, доволен и просперираща.

 • Над снимка ще бъде поставено зона на успеха и славата. Там трябва да бъде картина, олицетворяющая успех.

 • В горния десен ъгъл се намира секторът на любовта, която ще представяте вашия личен живот. Тук по-добре да поставите снимка на щастливите влюбени двойки, изображения целувки или вплетени ръце, в крайна сметка, всичко това, което ще бъде буквално "крещи" за любовта.

 • Под сектор любовта ще има зона за деца и творчество. Там може да се поставят изображения на това, с което бихте искали да се направи, например, да рисуват, да танцуват или да пеят.

 • В долния десен ъгъл на осмоъгълник поставите сектор помощници и пътувания. Там можете да сложите снимка на своя ангел-пазител (това може да бъде някой от светиите) или пък снимки на места, в които бихте искали да посетите.

 • Под вашата снимка ще бъде поставен зона кариера. Решете кой бихте искали да бъдете. Намерете подходяща снимка и залепете.

 • В долния ляв ъгъл се простира сектор на мъдрост, който трябва да олицетворява успех в обучението и развитието на личността. Наклейте изображение диплома или на някой интелигентен човек, гений.

 • Вляво от центъра трябва да бъде разположена зона на семейството. Там трябва да поставите снимки на щастливи семейства с децата или без тях (ако децата трябва да имат не искате).

 • А горния ляв ъгъл ще сектор богатство. Там трябва да бъде изображението на пари, злато.


 • В какъв ред да публикувате елементи? Започнете нужда от централната зона на здравето, след това отидете нагоре в сектор успех, а след това се движи по посока на часовниковата стрелка.

  Кога, как и от какво да правя?


  Карта на желанията: със собствените си ръце осъществяваме мечтите си

  Когато премине към производството, за да dreamboard е максимално ефективна? Най-добре е да се направи това в цикъл за отглеждане на луната, когато всичко се възражда. И тъй като вие правите всичко със собствените си ръце, полагане на енергията, а след това настроение трябва да бъде повдигната. Ако ще нервна и зла, тогава нищо няма да излезе.
  Ще ви е необходимо:

 • Лист хартия. Размерите му зависят от вашите предпочитания. Искате да направите цветни и голям колаж желания? Вземете лист ватмана формат А2.

 • Ярки и цветни списания, комикси.

 • Вашата собствена снимка.

 • Цветни моливи или връхчета.

 • Лепило.

 • Ножици.


 • Търсете и изрежете подходящи картинки и изображения от списания. Те трябва да бъдат ярки и цветни, но не агресивни, а поради приятни емоции и усещания. Когато расклеите всички, вземете чувствах върха писалка и започнете да пишете коментари. Не използвайте частица "не", тя запутает енергия.
  Подсъзнанието такова кратко слово просто не разпознава, така че фразата ще бъде разбрано много по-различен начин, не така, както трябва. Също така не пишете думата "искам", в противен случай мечти не ще се изпълнят, вие постоянно ще бъде в състояние да "волята". Напиши обемен и ярки фрази, като че ли всички, че вие сте я измислили, вече се сбъдват. За да проверите това, като просто добавяте думата "сега". Използвайте глаголи, сегашно време ("аз живея в имение", "аз работя шеф на голяма фирма").
  Между другото, ако желаете, можете да направите всичко на компютъра, с помощта на специални програми. Но изработване на ръчно ще положи силна енергия и ускоряване на процеса на изпълнението на желанията.

  И един важен момент. На картата със сигурност го оставете място и пишете там следната фраза: "Всички моите желания се сбъдват лесно и без усилия, за общо добро". Това е нужно, за да сте получили желаното, без да се загуби за себе си и за други хора.

  Как се работи с карта?


  Изпълнение на желанията - това е не само изготвяне на карта, но и работата с нея. Какво трябва да направя? По същество, нищо сложно. Първо, да определи местоположението. Най - добрият вариант- спалня . Важно е, че картината винаги са били в предвид, така че всички желания по-бързо ще се случи. Но от любопитни очи на картата е по-добре да се скрие, завистники може да попречи.
  Карта на желанията: със собствените си ръце осъществяваме мечтите си

  За да гледате на картата трябва задължително всеки ден, а по-добре по няколко пъти. Разглеждане на снимки, мислете за това, че всичко вече е сбъдната. Концентрирайте се на емоции и чувства. Потопете се в състоянието, в което бихте се намирали, ако са имали всичко, което искате. Мечтая за любовта? Представете си нежна тръпка, пеперуди в стомаха и вълнуващият почука на сърцето при вида на любимия човек.
  По принцип, картата прави една година, а след изтичането на срока трябва да се анализира ефективността и да разкрие своите евентуални пропуски и грешки. Но ако изведнъж един месец по-късно след вземане на промениха своето някакво желание, то просто сменете снимката друг. Но по-добре предварително да съобразите своите мечти и да се определят приоритетите. Тогава всичко точно ще се сбъдне.

  Полезни съвети


  Правилната карта при активна работа с нея със сигурност ще бъде ефективна. Но да се ускори процеса и да усили ефекта ще помогнат на някои прости съвети:

 • Вие трябва да получите удоволствие от самия процес на производство.

 • Настройте се за успех и вярвайте, че всичко ще се окаже. Липсата на доверие в резултат на това да минем на път към сбъдване на желания.

 • Потъвам в себе си цялата карта. Не се страхувайте изява, нарисувай нещо, придумывайте ярки коментари, поймайте вълна на вдъхновение!

 • Всички желания и мечти трябва да принадлежат само на теб, а не на някой от близките си хора или, например, на любимия човек.

 • След приключване на процеса на производство на проверка на картата. Отразява ли тя това, което вие искате да видите живота си? Дали всичко е така, както трябва?

 • Не се опитвайте с помощта на карта поправи грешките от миналото и да върне времето назад, мисли само за бъдещето!

 • Снимките трябва да бъдат изобразени именно крайните резултати, а не начинът, по който ще вървите към една мечта.


 • Нека си карта, желания ще изпълни всичките ви мечти и ще направи живота си такъв, какъвто искате да го видите!