Всичко от света на
модата
» » Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

8-10-2014, 12:25
1314
0
Въпрос на сексуалността - това е една от темите, която е широко изследван от много сексологами на света, експертите пишат дълги и умни дисертация по въпроса, опитвайки се да разкрие значението на самото понятие. Но не само учените се интересуват от този въпрос, повечето от обикновените хора не веднъж в живота си се чудеха какво е сексуалността и откъде произтича?
Идва време, светът се променя много аспекти на живота подложени на значителни промени, не се променя само едно - женско-мъжкото желание за секс, желание и страст, които се появяват от нищото и попадат в една и съща бездната на неизвестността.
Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Защо една жена, че е невероятно секси и по-привлекателни, много мъже са готови да се раздават, за да прекарат с нея поне 5 минути насаме? Другата особено не е в състояние да произвежда такъв фурор на противоположния пол, според мъже, тя не е атрактивна и не притягательно, въпреки че може да бъде доста симпатична на външен вид и интересна личност отвътре.
Всичко е въпрос на същата тази сексуалност, която лежи в основата на много от романтичните връзки, защото без нея много трудно да се поддържа чувства. Защо има жени и мъже, които по природа са секси, всяко движение, всяка дума на такава личност създава сексуално желание? А има и такива, които се опитват да играят жалка роля на сексуалността, но се вижда този човек с невъоръжено око, като да не са се старали. Оказва се, че сексуалността е включена природата далеч не за всички?
Специалистите от тази сфера смятат, че всеки човек в една или друга степен, има своя собствена вътрешна сексуалност, просто при някои хора тя е изразена по-ярка и по-интересно, а други - скрити и почти не е развит.
Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Обаче има и втори вид разглеждания понятия - външна сексуалността, която, разбира се, зависи от нивото на развитие на вътрешната, обаче, може да се усъвършенства и да разкрие собствените си усилия. Много хора се интересуват как да развиват женската и мъжката сексуалност, така, да, това изглеждаше естествено, защото само така ще се окаже, напълнете живота си невероятни нюанси на любов и страст.
В крайна сметка как ще ta каквото и да е, но от този понятия зависи много: в груб личен живот, честит бракът постоянно внимание от страна на противоположния пол, което води до подобряване на самочувствието и си.

Откъде идват сексуалност?


Колкото и да е странно звучи, но както и повечето от нашите умения, тя произхожда именно в детството, именно там се зараждат много житейски понятия, човек се учи от всичко, включително и да бъдат обичани, желани и секси. Смята се, че в семейства, където едно дете расте в атмосфера на любов, грижа и разбиране, за периода на пубертета, той ще притежава достатъчно нежност, чувственост и романтизъм, които ще бъдат достатъчни за създаване на ярки и неповторими отношения.
Децата са същите, които не разполагат с достатъчно любов и ласка, често страдат от синдрома на "потерянности", тъй като те не са се стремили да търсят любовта в зряла възраст, те не знаем как да я предложи на партньора си, откъдето взрастает огромно количество комплекси и проблеми.
Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Между другото, в семейства, където на въпросите за секс не осуждались, умалчивались и постоянно водят до неприятни конфузным ситуации, също често растат неувереност в себе си и закомплексованные хора. Ако смятате, че коренът на проблема е някъде в далечното минало, то, възможно е, че ще трябва да се обърнем към психолог, който ще ви помогне да решите този проблем.

Сексуалност - това е енергията, която трябва да се разкрие


Така, какво е сексуалността? Как да откриеш това, което не можем да докоснем или видим, го може само да се усети, да се чувстват по някакъв шесто чувство? Сексуалност - това е един вид способност открито да проявяват своите сексуални характеристики, които пряко влияят на сексуалното поведение на човека.
При всяка жена и мъж има своите тайни за сексапил, които е нужно да се повиши и да се развива. Въпросното понятие, от друга страна, може да бъде описан като способността на мъж или жена предизвика сексуално желание или либидо при лица от противоположния пол. Но съвсем глупаво да се мисли, че сексуалността може да има някаква ясна и абсолютно точното определение, защото в действителност нейните критерии за всеки човек с абсолютно индивидуални.
Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Сигурно е, че не веднъж се възхитих, позната като "простушка" напълно неприметной външен вид се оказва привлекателни и атрактивни за противоположния пол. Някой привлича красива фигура, някой интелектуални способности и богат вътрешен мир, а някой е в състояние ще се активира от впечатляващ материалното състояние или сладострастных комплименти.
В същото време сравнително красива и интересна външно момиче може да се окаже напълно самотен и никому не е интересно. Между другото, интересно е, но секси абсолютно не зависи от външния вид на мъжете или жените, може да се случи и така, че общепризнанная красавеца се превръща в пълно разочарование за мъжете в сексуално отношение.
Сигурно много хора знаят, че мъжете имат своето мнение за сметка на това, коя жена е секси и какво не. Например, такива жени, най-често, имат в своя заобиколен от голям брой мъже-приятели, с които тя води искрени приятелства и изпитва непритворную съчувствие.
Като се развие, женската и мъжката сексуалност?

Точно такава лекота и непринуденост, която е типична секси за жените, и предизвиква повишен интерес в противоположния пол. Важен фактор, който допринася жена сексуалност, това, естествено, външния си вид.
Истинска представителки на прекрасния пол е в състояние само една походка привлече вниманието към себе си, а няколко ужимок, леки усмивки и погледи просто сражают на място. Такава жена трябва да бъде непременно поддържан, грациозной, сладки, нежни и леко загадъчна.

Като се научат за сексуалността?


Ако майката природа ви няколко излъгани по този въпрос, не е проблем, както вече казахме, освен вродени умения, може да получите придобити. Какво трябва да направим първо?

  • Да обичаш себе си! Секси жените или мъжете искрено обичат тялото си и себе си, те вземат своите недостатъци, не се колебае да ги не замыкаясь в себе си. Никой не е идеален, да се стреми да, разбира се, за това си струва, но да обичаш себе си и тялото си е необходимо във всяка ситуация. Такива хора по-лесно раскрепощаются, те искат и знаят как да поглезят тялото си и знаят как да се отдадете на своя партньор.

  • Направете себе си. Да обичаш себе си - това е хубаво, но, така или иначе, на хората, на първо място, обръщайте внимание на външния образ, а чак едва след това обръща внимание на останалата част. Запишись в спортен клуб, посети салони за красота, forex се грижи за себе си, destiny дължимото внимание на тялото си - побалуй си на СПА-процедури и масажи. Между другото, добър професионален масаж е в състояние не само каша на костите, но и да ти помогнем да се отпуснете и откъсване от околния свят. По време на сесията затвори си очите и окунись в света на докосвания и приятни усещания, "нащупай" онзи миг, когато ти спреш да се чувстваш скованно и сдържаност. Запомнете, това е то!

  • По време на срещата си сам, опитай да се използват етерични масла и релаксираща музика, в правилната обстановка е много по-лесно раскрепоститься. Въпреки това, във всяка ситуация, не забравяйте, че сексуалността в никакъв случай не трябва да се бърка с пошлостью и вульгарностью, има една тънка линия, която е достатъчно здраво споделя тези понятия.