Всичко от света на
модата
» » Интересни въпроси за момичета - списък №1

Интересни въпроси за момичета - списък №1

8-10-2014, 12:25
22387
0
Няма значение, ще си на първа среща или за вече от известно време се запознаем, при общуването с момичета винаги е важно да умеете да намерят правилния подход, защото, за да се интересуват нужната ви красота, трябва да си нещо задържам.
Момичета, за разлика от момчетата, много по-рядко се провеждат на смазливую външен вид, не, разбира се, им е много важно, за мъж изглеждаше ухоженно и подредена, но това е вече друга история.
Интересни въпроси за момичета - списък №1

След като първото впечатление на приятен външен вид е създадено, трябва да преминем към тежката артилерия, която и да е интересен и увлекателен разговор, чрез която можете да колкото се може по-добре да се опознаем един друг.
Както се досещате, че за успеха на нещата е важно да се поинтересувате на съперника си, което означава да умеете без много труд да се поддържа разговор, да намерите теми и въпроси, които не се напрягат, плаши или притеснява младата дама.

За да не отиде на среща неподготвени, може да се състави цял списък от интересни въпроси за момичета, които ще бъдат не просто да се поддържа разговор, но ще се разкрие ти и твоята прекрасна гостье.
Разбира се, най-добрият вариант, когато разговорът се случва спокойни и за вечерта беше наистина интересно, не трябва да помним подготвени съвети, но, за съжаление, това се случва и така, че разговорите в период на застой.
В такава ситуация не всеки може да незабавно выкрутиться и излезе с нова и интересна тема за разговор, тук идват на помощ някои стандартни, но не банални дизайн, които можете да приготвите предварително.

За какво може и трябва да да общуват на първата си среща?


Основополагаща стъпка в каквато и само новите отношения е естествено първата среща, точно от неговия успех или пълен провал, ще зависи от наличието на втората и всички следващи срещи с поинтересувате млад човек.
Интересни въпроси за момичета - списък №1

Много е важно да бъдем в състояние да изгради общуване първата среща, така че да не изглежда натрапчиви и давящим, но заедно с това и да не се прекалява с мълчание, поставяйки себе си пълна, това скучно.
Важно е да се спазва логически паузи между въпроси, даде на момичето се мисли в неговата цялост, и след това да изразят своето мнение по този съща сметка, да разкажа един случай от живота си, или да й даде възможност да зададете въпроси. И така, откъде да започна?

Общи и основното тема за разговор


Ако вие на практика не сте запознати и един за друг не знаете равномерен резултат от нищо, то веднага наваливаться на нея със сериозни теми, разбира се, е невъзможно. Трябва да вземете оригинални и отчасти смешни въпроси , които ще помогнат на обезвреди ситуацията и да я настроите на удобна и уютна за двама ви настроение.

 • "Каква ти беше най-добрият ден в живота?";

 • "Кой ти е мечтал да станете като дете?";

 • "Че за теб щастието?".


 • Въпроси могат да изглеждат странни, за да започнете комуникация, но те позволяват да се разсъждава, за любимите си филми и книги, вие винаги ще имате време да се говори, въпреки че, колкото и да е странно, дори и такива, на пръв поглед, примитивни теми, понякога спасява комуникация и да намерят два чужди душите сродни нотки.
  Възможно е, когато едно момиче ще започне да разказва за своите детски мечти, тя упомянет и къде тя е родом, кой е, родителите й и как тя расте, но заедно с това, не ще бъде като на разпит, защото тя ще се отрази много факти в биографията си. Когато общите теми ще бъдат завършени, можете да преминете към конкретике:

 • "Ти често ходене на кино?"

 • "С приятели или сам?"

 • "Някога си твърде на нощни своите " сесии? А нощен нон-стоп?"

 • "Исках да посещение на такъв?".


 • Обикновено такива теми проточи дълго, защото тук има какво да се обсъдят: любими жанрове, какви са последните новости вървяха в боксофиса и кои от тях ви харесва най-много? Тема туризъм в кино може плавно перетечь в дискусията, приятелите и компанията, която обгражда младата особу, че ще ви помогне да направите незабележими изводи по отношение на нейните предпочитания и среда, която в много отношения, форми на идентичност.
  Не забравяйте разрежда теми вицове, могат да се задават забавни и нетрадиционни въпроси, които ви карат да се усмихва, в среща винаги трябва да присъства някаква нотка на магнетизъм и еуфория.

  Хоби, хоби и свободно път


  Винаги е интересно с какво се занимава една прекрасна млада дама в свободното си от работа или училище време, защото точно в този период човек, по до голяма степен, се разкрива и показва на пръв поглед, скрити кътчета на душата.
  Възможно е, че тя отдавна се занимава с някакъв спорт или свири на музикален инструмент, а може да е по-редки и необичайни за момичета хоби: спортна стрелба, конен спорт, екстремни спортове, пише музика или в свободното си време играе в театъра.

 • "Каква музика слушате?";

 • "Кои спортове предпочитаешь?";

 • "Обичаш ли готвенето? Кое ястие у вас се получава най-добре?";

 • "Ти си искала да скочи с парашут?".


 • Разбира се, на конкретен въпрос, за да изберете под ситуацията, както и в зависимост от личните предпочитания, в крайна сметка, ако ти самият, за нищо не искаш да скочи с парашут, а момичето, напротив, само за това и мечти, ситуацията ще се окаже, неловкая.

  Да се говори за любовта и отношенията


  Ако разговорът набира благоприятни обрати и чувстваш, че ситуацията е достатъчно отличава със спокойна и благотворная, разговор може да се превърне в по-интимна и лична посока, което, разбира се, се интересуват всеки човек, който се опитва да изгради с други някакви отношения. Става, естествено, ще отидат за отношенията, за неговото мнение по сметката на концепции за любовта, семейството, както и обсъждането на минали преживявания.

 • "Когато за първи път се влюбила? Как се случи това?"

 • "За теб сериозна връзка?"

 • "Когато се случи ти е първата целувка?"

 • "Вярвате ли в съдбата?"

 • "Ти си това обаче в първата любов?"

 • "Опитах ли си някога правим първата стъпка на първия?"

 • "Да ти искаше промяна във външния си вид?"

 • "Как за вас изглежда идеалният мъж?"


 • Трябва да се помни, че на първо място, а и на следващите, очаквайки следобедните срещи не могат да се задават момиче пошлые и глупави въпроси, които отиват в разрез с понятията култура на речта и комуникацията. Едва ли нещо подобно ти поднимешь своя авторитет в очите на интересите на вас красавица, по-скоро всичко се случи абсолютно обратното.
  Интересни въпроси за момичета - списък №1

  В повечето дами - тънки и са уязвими, природата, които се стремят на първо място да си от отношенията романтика и усещане за лекота, влюбване, макар че, разбира се, всичко зависи от конкретни индивиди, и нейните лични убеждения.
  Под едно правило на всички момичета не запишешь и да се определи, че в конкретния случай ще се радвате на една или друга дама може да бъде само на място, това се нарича изкуството на флирт и общуване.

  Интересни и необичайни въпроси


  Ако ти си все още не се е произнесла, че ги питам едно момиче, което харесва, а след това опитайте да отидете на друг начин, задавайте въпроси, които е трудно да се нарече нормални или често срещано явление, кой знае, може подобна оригиналност и ще заинтересува дамата на твоето сърце.

 • "Ти се страхуваш от гръмотевични бури?";

 • "Да ти отличаешься от другите момичета?";

 • "Това, което ти най-много липсва в живота?";

 • "Ти някога арестуван? Ако е така, то за какво?";

 • "Вярвате ли в любовта от пръв поглед?";

 • "Където и да си искала да посетите най-много?";

 • "Как ти относишься до пирсингу и татуировкам?";

 • "Колко време прекарвате в социалните мрежи?".


 • Естествено, съвсем не е необходимо да задавате всички тези въпроси по един път, че е възможно за някои от тях има подходящ момент или ситуация.
  Но каквото и да е, винаги трябва да се помни, че ако комуникацията упорито не иска да се оформи, а заученные въпроси само на време помагат да се разшири момент на истината, това е напълно възможно, вие просто се объркали своите половинки, защото истинските чувства се зараждат бързо и лесно.