Всичко от света на
модата
» » Как правилно да образоват своята момиче?

Как правилно да образоват своята момиче?

8-10-2014, 12:35
923
0
Децата ни всичко, цветята на живота и най-прекрасното, което може с нас да се случи, да, тук само щастие майчинство и бащинство може да се превърне в истински кошмар, ако не се разбере как правилно извършване на процеса на възпитание на любимия си чеда.
Аспекти и норми на обучение за момичета и момчета, значително се различават, в този момент е важно да се разгледа и да не пропуснат да си дете израства един достоен човек. Всички ние живеем веднъж, целия се учим и на това, как да отглеждат своите деца, за съжаление, ние не обясняват, в основата, трябва да се основава на личен опит и разсъждения.
Как правилно да образоват своята момиче?

И, може би, ако развитие на обществото стояха на място, да се образоват младото поколение е било по-лесно, но всичко тече и се променя, така че трябва да се адаптира към съвременните разработки и нововъведения на съвременния живот.
Възпитанието на дъщеря ми е трудна работа, защото е от малък цветочка трябва да расте истинска жена с най-добрите си качества и добродетели, а по пътя към този финалната фаза на родителите дебне за множество трудни решения и неясни ситуации.

В продължение На дълги години на развитие на човечеството, отношения и начин на поведение на жената в обществото, са претърпели значителни промени. Ако по-рано момичето е трябвало да се превърне в хранительницу огнището, отлична продолжательницу вид, сега е на крехките рамене на прекрасния пол, попадат доста трудни и, в по-стари времена, диви задължения. Какво трябва да умее една истинска жена рамките на съвременното общество?

 • Да е красив и поддържан, за да се харесат на противоположния пол, а като следствие, отглеждане на достоен партньор.

 • Да е умна и образована, за да намерите добра работа, на клиентите и да се превърне в независима личност.

 • Да е здрава и разумна, за да се раждат здрави деца, а след това може да ги отгледа правилно и съдържа.

 • И накрая, за да бъде интересна, любопитни и дълбока личност, за да не се загуби сред тълпата, да се намери истински приятели и да запазите любовта на своите хобита, които й винаги са били по душа.


 • Разбира се, добре, ако в такъв лесна схема на живота, тя ще посрещне този мъж, който ще я трудности, като минимум, на две, но в края на краищата случаи са различни. Как правилно да образоват момиче, така че тя и в бъдеще можеше да бъде наистина щастлив?
  Разбира се, въпросът е доста сложен и за всеки отделен случай, трябва да се подхожда към решението му по свой начин, но все пак, има някои насоки, които добре помагат в отглеждането на малката принцеса. Ние ще обсъдим на някои от тях.

  Кой е на светлината на всички милее?


  Почти всяка майка със 100% сигурност може да заявим, че дъщеря й е най-красивото и милото създаването на Земята. Но често, това ли е страх от перехвалить своето дете, дали заради собствените си комплекси , подрастающая момичето не чува тези думи от майка си. Как е правилно да се процедира и не перехвалить дъщеря си, защото, както е известно, красотата - това още не е всичко, но и как да не се развие в нея комплекси за малоценност, които могат да се превърнат в най-сериозни проблеми?
  Как правилно да образоват своята момиче?

  Отдавна е известно, че най-сладкото и миловидной момиче е много по-лесно да намерите приятели, да си намеря работа, за да получите другата половина, а и като цяло, да се оправят в живота. Но дали за вас ще се превърне в откритието, че красотата е понятие не е вечно, с течение на времето, като да не сме опитвали, милото личице покриват бръчки, фигура получаване на наднорменото тегло и други женски "сексапил".
  И ако момичето е свикнал по целия разчита само на своето сладко личице, то в бъдеще тя гарантирани проблеми в зряла възраст. Може да се ловко изскочи се оженят, но ако делото е било само в нейния външен чар, всички недостатъци бързо ще се прояви и брак, просто, се разпадне.
  Ако сте щастливи родители на малката красавица, а след това не забравяйте да напомня за нея ненавязчивыми похвалите , но заедно с това е необходимо постоянно да напомня, че "на когото повече е дадено, така и търсенето повече".
  Дори и най-приятно и хубаво дете трябва да се научи на доброта, на добри маниери и развитие на вътрешния свят, защото само приятна, щедро и умно момиче да се отървете от завистта на приятелките си, да намери истинската любов и да се справят с други житейски трудности.
  Как правилно да образоват своята момиче?

  Ако детето не блясък на красотата си, а, напротив, има и някои недостатъци - проблеми с теглото, очила, скоби, лунички, висок или прекалено малък ръст - в никакъв случай не подсмеивайтесь, а още повече, не оскорбляйте на вашето дете.
  Това особено важи до периода на възпитание на момичета, когато тя се превръща в тийнейджър - над комплекси и следващите поводи замкнуться в себе си абсолютно нищо.
  За да се отървете от вече съществуващите комплекси, намерете снимки известни личности с нестандартни външен вид, обяснете, че грозни хора не се случи и заедно подреди нещата, тъй като подчертават нейните предимства.
  Научи си бебе, че на момичета и жени с нестандартни външен вид, трябва внимателно да се подхожда към изграждането на един начин: изберете заедно подходящите дрехи, поработете с прическа, научи да не привличат внимание към проблемните или нестандартни зони.
  По момичетата е особено важно да чуем от майките си, а още по-важното, от бащите, думи умиление и възхищение дъщеря си. Тези прости трикове ще ви помогнат да отгледа уверени, силна личност, която не се страхува от трудностите, а се научава да ги преодолеят.

  Не само красива, но и умна!


  И въпреки възпитание на любов към себе си и уменията да се грижат за себе си много важен аспект от възпитанието на всички момичета, не забравяйте за умствени и духовни способности на дъщеря си.
  Добре, ако вашето дете в семейството на явяването с момчетата: предъявляйте на брой еднакви изисквания и към момчетата и към момичетата. Нека в тях се увеличава дух на съперничество, момиче трябва да разбере, че образованието в живота си, е също така важно, както и в живота на брат или на всяко друго лице, защото само така тя е в състояние да постигне определени висоти в живота.
  Как правилно да образоват своята момиче?

  Научете се да се поставят цели и не забравяйте да се контролира постигането им: вашата принцеса трябва да разберат, че животът се състои от стремежи и желания, които трябва да могат да се търси сами, без нечия помощ. Но заедно с това, не забравяйте да й напомня за това, че когато е трудно и тежко, винаги има близки, които да й помогнат.
  Контролирайте се, че чете и се интересува от дъщеря ти, какви книги и каква музика слуша, разбира се, не може да се забрани да гледат или четат всичко, което не ви харесва. Но опитайте се да се увери, че пред нея са попадали на филми или книги за успешни хора, истории трябва нещо да научи, за да се даде почва за разсъждения, обогатяване на нейното съзнание достойни примери за подражание.
  Между другото, този въпрос се отнася и за родителите си - майка ми и баща ми трябва да стане най-добрият от тези примери, а за това трябва да се образоват момиче личен пример.

  Постоянно аванс, това ще си подрастающую на дамата, че се учи и се знае никога не е късно да покажете, че всеки жизнен етап - това е още една стъпка за личностно развитие и самоусъвършенстване. И най-важното, не забравяйте да общуват и се интересуват от делата на детето си, защото това предвид - това, което най-много се нуждаят децата ни.