Всичко от света на
модата
» » Как да спечелите сърцето на мъжете - темпераментного лъв?

Как да спечелите сърцето на мъжете - темпераментного лъв?

8-10-2014, 12:35
1444
0
Ако искаш, вярвай, както искаш, не е, но личностни черти и характеристики на поведението на всяка отделна личност често зависят от деня и месеца на раждането, казано по-просто, от знака на зодиака.
Разбира се, съдбата е в състояние да направи своите корекции, а начин на живот и степента на образование в пълна степен оказват влияние върху формирането на личността, но, така или иначе, отделни и характерни моменти винаги остават при всеки отделен представителе така или друг знак.
Как да спечелите сърцето на мъжете - темпераментного лъв?

Ако сте решили да се присъединят към тежък задачата за съблазняване на мъжете-лъв, а след това тук, разбира се, е трудно да се направи без женски "неща" и тайни трикове, основната идея, която е в разкриването на тайните на най-знак на мъжете.
Ако си избраникът е роден от 23 юли до 23 август, а в ръцете си чистокръвен и величествен дама, опитомяване която ще ви струва не е толкова просто, както бихме искали, но в края на краищата, и интерес, нали?
Как да спечелите сърцето на темпераментного мъжете лъв? Как да се проникне в дълбочината на неговото съзнание, да разберат и да приемат образа му на живот? На пръв поглед това може да изглежда доста трудно занимание, и ние ще ви кажем повече, това наистина е по силите само толкова, момичета-львицам, не в знак на зодиака, а за състоянието на душите!
Този цар зверове нищо чудно, че е толкова високо титлата, защото всички негови характеристики и особености на характера напълно отговарят на толкова привилегирован особам.
Щедра, благородна душа, отзивчиво сърце и смелостта на духа предизвикват всеобщо възхищение, може би именно тези толкова "царските" функции и се открояват сред общия калейдоскоп на мъжките знаци.

Го дружелюбность, откритост и ярка, топла усмивка винаги предразполага към общуване, приятелство и сътрудничество, трудно е да се устои пред този очарователен човек.
Такива черти на характера на мъжете лъв и да допринасят за това прекомерно дейност, любов към всеобщо внимание и обожанию, величествен дама №1 винаги трябва да изпитват възхищение от собствената си персона, без това льву просто скучно да се живее.
Как да спечелите сърцето на мъжете - темпераментного лъв?

Ето защо този мъж, най-често, е заобиколен от много приятели и приятелки, групировки, за поддържане на всеобщо обожание, лъв може да води професионална дейност: галантен и романтичен кавалер, внимателен събеседник, душата на компанията и просто да си в борда на риза-човек, ако това изискват обстоятелствата.
Може да се създава впечатлението, че се слеят в контекста на такъв мъж просто, защото той сам се стреми към общение и внимание. Тъй като то е така, да общуват, може и да се окаже, както това се превърне в жена, № 1 единствената и неповторима, в името на която той ще се постига невероятни дела и романтични сумасбродства, а той, повярвайте ми, може, много по-трудно.

Лъв или коте?


Както и повечето регал особи, мъжки лъвове винаги се стремят да увеличат броя на своите поданици и отдадена на околната среда, така че броят на любовни похождений, отношения и романтичните изблици в живота на такъв съд може да се окаже много, много, много.
Той ще бъде галантен, идеален и учтив, но само до тогава, докато не му омръзне на обществото една или друга дами, след като това се случи, то всички начини се опитва да се отърве от такова общуване.
Да се спре тази буря мъжка дейност може само този, който спечели сърцето му до дълбочината на душата си, и това момиче не трябва да се различават ослепителна красота и блясък.
Място на царицата ще може да отнеме само един наистина величествен дама: аристократичен тон, с добро сърце и чистота на мисълта, нежност, мекота, сантименталност, но при този елегантност, изтънченост и холеность, на неговите основни качества.
Мъж лъв не се заинтересува интриганка, slutty дева или дурнушка-хохотушка, истински интерес и желание те могат да имат само до кралицата, е тази, която знаете си цената, но не се различава поглощающим себялюбием.
Жена, която ще заеме мястото на трона е близо до царя, ще го своеобразна "визитна картичка", ето защо то винаги трябва да бъде голямо и добре уредено, элегантна и утончена, и изобщо не е важно, как се чувствате и колко имаш време, твоята "породистость" трябва да не напуска твоя външен вид никога.
Момиче лъв, трябва да се научим да прощаваме и да го разберат "царските" замашки, нейната основна задача - да вдъхновява и провокира мъжа на поредните "подвизи" и деяния. "Благодаря, че си имам такъв", - ето как в много отношения може да се окачестви подобна връзка.
Как да спечелите сърцето на мъжете - темпераментного лъв?

Но ако все пак се постигне своето, тогава ще можете на воля да се наслаждавате на факта, как лъв се грижи за жени, и не просто така, а онази, единствената и неповторима.
Ако станете за него такъв, тогава пред вас се разгърне истински плам почести и страсти, мъжки лъвове наистина знаят как да смае в приятом смисъл на думата.
Те са в състояние да сътворят нов ден, който ще бъде напълно различен от предишния, за да заспи подаръци, особа, цветя и внимание - това е, как си представя идеалната връзка мъж лъв.
Ако връзката се развива хармонично, а след това скоро пред вас се разгърне външна горда и силна обвивка царствен човек, а под нея се появи мека и ранимая природа львенка-коте, което се нуждае от внимание, грижа и безгранична любов.
Но не забравяйте, че ако успее да покори лъв своите перфектни маниери, красотата и "аристократичностью", статута трябва да се държи на височината.

Струва смъкнете летвата малко по-ниска от обявената, означава да виси на мястото си близо до мъжете-лъв знак - "незаети". Така че всички видове туризъм салонам за красота, бутици, саморазвитие и индивидуалност - ти по-добре помощник в тази трудна, но увлекателно истината.
Поради факта, че лъвът винаги се стреми да бъде по-добре всички да изпревари своите съперници няколко стъпки напред, да го една жена по всякакъв начин трябва да се допълват и подкрепят неговото величие, да стане ценен, переливающимся и ярък диамант на короната му.

Какво още може да покори този мъж?


Не забравяйте, че за мъжете лъв е изключително важно да се хранят здравословно и вкусно, и салатиками и фруктиками не точно обойдетесь, а за полуготови продукти и консервах изобщо не си спомнят, като мъжете предпочитат да високо-калорични и сытную храна: месо и риба са винаги на първо място! Вземи нови и необичайни рецепти, научете кулинарни тайни и съвети, совершенствуйтесь!
Що се отнася до характер, не забравяйте, лъвове - това не са мъже, които обичат да се обзаложим, обикновено има две мнения - едното му, а другото невярно.

Мъдра жена ще затвори конфликтную тема, оставена от това решение, което смята за правилно, но и човек ще почувства го прави.
В такива тънкости, понякога, са построени и щастливо живеят много семейства в продължение на целия си живот. И накрая, лъвове - собствениците и невероятни ревнивцы, така че дори лек флирт с другия пол, може да доведе до бяс, той винаги внимателно следи своята избранницей, трябва да бъде завършен до такъв начин на живот.