Всичко от света на
модата
» » Защо мъжете си отиват от своите жени?

Защо мъжете си отиват от своите жени?

8-10-2014, 12:44
1085
0
В съвременния свят това явление на разпад на семейството абсолютно не рядко и не изключително, за съжаление, напротив, подобни случаи се срещат доста често, освен това инициативата е една и съща, като страна на жените, така и от страна на мъжете.
Всички изпитват такова събитие в живота си по различен начин: някой бие истерично и лее сродна душа кал, някой тихо събира нещата и отива, а някой и съвсем се затвори в себе си. Така, или иначе, от грижа съпруг или съпруга, никой не е застрахован, така че това е много болезнено и неприятно събитие в живота си трябва да се борят или да се примири и да живее по-нататък, всичко зависи от конкретната ситуация.
Защо мъжете си отиват от своите жени?

Защо-това там е доста постоянно стереотип, че мъжете по-коварни и са хитри, че те са готови волочиться за първата пола, а след това да избяга от ареста си досадни жена ми с първото бюст на 4-ти размер.
Противно на това, мъжете бързо свикват с грижа и уют, те обичат чисти и выглаженные ризи, вкусна храна и чиста леглото, така че част с всички тези съкровища доста неохотно.
Така че ако наистина се случи така, че човек все пак се събрали и си отиде, това говори за това, че той най-вероятно, много дълго вървях към това решение, в размисъл със задната част и решал, че му е по-скъпо. За разлика от жените, те са много по-рядко вземат подобни решения на емоции, се поддава на всплескам и емисиите на енергетиката.
За да разберем, защо мъжете си отиват от техните жени, не е достатъчно обидни думи и стереотипните мнения, трябва да се анализира ситуацията, да се характеризира позицията си и поведението си, и само тогава, може би, че това ще стане ясно. Защо да се измъчват още това?
Защо мъжете си отиват от своите жени?

Може и да си зададем този въпрос, но отговорът е прост, разбиране, вие не позволявате на минали грешки отново, и това е напълно възможно, можете да всички да установят в своите почти разрушившихся отношения.
В края на краищата законни съпрузи някога са били един любящ двойка, така че разбежавшись, често започват да се отегчават и търсят начини за това, как да се върне сродна душа, важното е да не пропускат този важен момент.

Защо съпрузи си отиват от жени? • Сред прекрасната половина на дружество има доста разпространено е убеждението, че ако човек напуска семейството си, с вероятност в 99.9% в този участвала друга жена. Разбира се, такива случаи също се срещат, обаче, ако се вярва на статистиката, то те не са толкова чести, колкото може да изглежда, по-скоро, обратното. Но ако се е случило наистина такова, че той да обичам друга, то това вече е доста сериозно и най-вероятно без специални шанс за промени от страна на бившата си съпруга или приятелка. Разликата преживеят най-трудното, той най-ранени жената на сърцето си и любовта към себе си, но къде да ходят, дори и от такава ситуация, човек трябва да излезе с високо вдигната глава. Но ако в действителност участвала любовница, това е грижа на съпруга от съпругата не винаги обещава да бъде класирана, тъй като най-често такива жени са само мимолетни лудост в живота си. Ако, разбира се, самата жена ще иска след разкриването на подобен запази семейството си.

 • Случва се така, че живял няколко години, съпругът и съпругата са наясно, че техните цели и стремежи в живота, абсолютно не съвпадат, като и заедно, а цял живот са вървели към различни победи, които просто пречат един на друг. В такава ситуация да се поддържа една връзка, дори ако те са подсилени с деца и е доста богата на съвместно отглеждане, става много трудно и най-вероятно те просто са обречени на разпадане. Така че следващия път бъдете по-бъде разумно при избора на партньор.

 • А ако една жена стане съвсем безинтересен? И тук абсолютно няма значение каква е: в секса, в разговорите, по отношение на живота или в нещо друго. Човек никога не ще бъде да живеят с тази, при която всички ценности - това е женски списания и морето на нови машинарии, а вечер се провеждат под любимо телевизионно шоу или с приятелки в близко кафене. Да, в някои нощи или дори месеци може да се обърне и dummy, всичко зависи от плановете на мъжете, а ето за сериозни отношения те търсят умни и, че дори по-скоро, мъдри жени, които ще бъдат в правилната ситуация, за да поддържам разговора, изненада своите познания в различни области. Но, между другото, тук перебарщивать също не си струва, твърде умни зазнаек, които знаят повече десетки пъти на съпруга си, мъжете също недолюбливают.

 • Мъжете, макар и не твърде заморачиваются по отношение на външен вид, но все пак те обичат с очите, така че, когато една жена, с течение на времето, е спрял след себе си следи, за дома дисекция в опъната фланелка, абсолютно не краситься и е трудно да се събира лошо подобие на гульки на главата си, то това не води до нищо добро. Най-вероятно, човек просто да намери онази, която винаги е хубаво мирише и изглежда добре, е малко вероятно той ще направи постоянни забележки на жена си в този смисъл.

 • Отново, причините за грижа мъжете от едно семейство могат да бъдат най-различни, но една от най-често срещаните е такава: човек не искам да се върна у дома заради тежката атмосфера в дома. Да се поддавате на всекидневни проблеми и забързан, хората сами не забелязват, че престава да се усмихва и никога да общуват, те постоянно някъде бързат, нещо зает, загрижени за проблемите, просто по-горе главата! Не забравяйте за това, че си половин винаги се нуждаят от внимание, топла усмивка при срещата си с работа и вкусна вечеря. Опитайте се, доколкото е възможно, да останат точно в положително състояние на духа, кой знае, може би именно заради него вас толкова много обичат и ценят.

 • Случва се и тъй, че след много близки и любящи хора стават съвсем непознати, те започват взаимно да се дразня в къщата се чува постоянни кавги и скандали, които просто изникват от нищото, с празно място, а решаването им не се получава. В този случай трябва да се опита да намери източника на дразнене, консултирайте бъдем честни със съпруга си, разбира се, в най-подходящия момент, без викане и истерия, мисля, че можете да промените. На какви компромиси сте готови да отидете, за да се установи връзката им, и те трябва да бъдат не неуравновесени. Ако сте готови да се борят, шанс да спаси семейството си е все още там, а може би просто вземете общо решение за скъсване, спокойно и информирано, което е най-вероятно, ще бъде правилният. Защо да се измъчват и на други хора, всеки ден, по-лесно переболеть един път и да започне живота отново, само че този път от друг човек.


 • Как да оцелеем грижи на мъжете?


  Колко ли силно ссорились, без значение колко трудни са намиране на връзката и разликата, една жена винаги трябва да запази достойнството си, и не слезе до нивото на обиди и гадких думи в страната на мъжете.
  Малко ли как животът се обръща, изведнъж искате да го върнете, а след сериозни обиди, това ти е малко вероятно. Бъдете цивилизовани хора, опитайте се да се спаси, ако не приятелски, то поне добри отношения.

  Най-важното в такава ситуация - да не забравяме за себе си - идеална прическа, дрехи и общия външен вид.

  Такова поведение винаги ще се повиши настроението ви, ще предизвика завист у бившия си съпруг, както и привличане на заинтересованите погледи на другите мъже. И не забравяйте, за да не се случи, това не е краят на света, а че не се прави, а след това винаги към по-добро!