Всичко от света на
модата
» » Какво да направя, ако няма истински приятели?

Какво да направя, ако няма истински приятели?

8-10-2014, 12:45
966
0
Почти всеки човек в живота има ситуации, когато той бил разпознал, че е самотен, че няма с кого да се консултира и никой да излее душата си. Познати и приятели много, но истински приятели дефицит. Колко и да си е общителен човек, винаги е много трудно да се намери някой, когото ти без съмнение може да се нарече най-добрия си приятел, приятел на век. А се случва и така, че дори познати малко, да не говорим за приятели. Защо това е така?
Какво да направя, ако няма истински приятели?

В края на краищата, след като дете беше толкова лесно, можете да се обърне към понравившейся момиче или момче и да предложи заедно да играете. И което е най-интересно, отказ направил много рядко, децата започнаха да играят, и приятелство завязывалась от само себе си.
С течение на времето, ние вече пораснахте, и създават нови отношения, е трудно, хората започнаха повече да се разбере, разбере характерах, започнаха да обръщат внимание на малките неща, които по-рано са изглеждали незначителни.
Всичко това е повлияло на това, че колкото по-стар ставаш, толкова кръг се стеснява, да не говорим за това, че той разширява и е актуализирана с нови приятели.

Разбира се, факторите, които влияят на липсата на нови приятели много: някой е често преместване от град в град, който вече е изгоряла и повече не може да се вярва на хората, а някой толкова закрутил модерен ритъм на живот, че на приятелите и нормалното неофициално общуване съвсем не е останало време.

Какво да правя, ако няма истински приятели, как да промените живота си, или какъв модел на поведение трябва да предприеме за този важен аспект от живота наладился?
Всъщност подробни инструкции, които да са помогнали да станем с дузина нови приятели, няма, да, това е разбираемо, това не е да отидете в магазина полата си купя или да се пече ябълков пай.
На първо място, ако вие сте почувствали, че са съвсем сами, трябва да се мисли за причините на това тревожна ситуация, защо толкова се е случило? Възможно е, че приятели на ляво, след като завършва УНИВЕРСИТЕТ или училище, има семейства и сега не може да отдели достатъчно внимание.
Какво да направя, ако няма истински приятели?

Всички тези моменти са напълно реални, с течение на времето управляеми, а това се случва и така, че проблемът се крие в човека, в неговото отношение към живота и приятелството, това е напълно възможно, че той просто не разбира какво е истинско приятелство, а също и кои са приятели.
И, за съжаление, най-често проблемът се крие именно в предходното изречение. Какво е приятелството? Вие ще имате да даде отговор на този въпрос? Ще ви кажа честно, това е много трудно, но нека се опитаме.

Приятелство - това е да не се чувства и не процес, това е състояние на ума, което те кара да отделят някой си човек от тълпата, да разбере, че ти си готов на абсолютно безкористно да направи много за него, при това знаейки, че този човек е на същото мнение за теб.

Мнозина смятат, че приятели познаются в беда, това е така, но само с малко допълнение: приятели познаются не само беда, но и в радост. Не се изненадвайте, съчувстват и заместване на приятелско рамо са способни на много, а ето искрено, без чувство на завист, порадоваться за щастието на друг може далеч не всеки, а дори и, да речем, на единица.

Откъде да започнете? • Започнете със себе си! Стани такъв човек, когото бихте искали да се обадя на приятел. Хората са прекалено взискателни, искат да получат от други това, че те самите едва ли са готови да изпълни, но това ли е справедливо? Помислете какви качества, според вас, трябва да присъстват в настоящето друг и развивайте ги в себе си.

 • Отворете се към света, стани по-лесно, гледайте на нещата позитивно, отзывайтесь за хората в най-добра светлина. Никой не казва, че трябва да скривам, но на кого се радвате, когато зад гърба му се смила кости?

 • Ако толкова е удобно, тогава по-добре кажи лице в лице това, което не ви устройва, винаги може да се намери нежни думи и приветливо обяснение. А ето и обсъждат зад гърба си недостатъците на друг човек, особено това с кого се опитвате да завържат приятелства, много глупаво и абсолютно не е зряло.

 • Ставайки човек, който може да се нарече приятел, вие ще забележите, как хората ще стигне до вас, опитвайки се все повече време прекарате в компанията.

 • Не забравяйте за това, че е спретнат и облечен с вкус хора винаги привличат и привличат към себе си много повече внимание, така че много важно е да се следи за външния си вид.

 • Разбира се, никой не казва, че от това трябва да се направи в култ, но мода и хигиена имат място да бъде в това положение. Ако ви е трудно да се направи запознаване на места, където и да преминавате или работите, тогава опитайте да разширите своя кръг от интереси, запишете се на танци или на всеки друг спорт, посетете художествени майсторски класове, отидете на изложби, които се провеждат имате в града, да утренними пробежками.


 • Възможно е, че промяна на обхвата на ежедневното въртене, можете неочаквано да се срещам с хора, които наистина ви интересуват.

  Как да се премине?


  Ако искате да си запознанства и мимолетни срещи изпреварен в твърда и нерушимую приятелство, над това трябва да работим усилено. Научете се как да се отнасяме към човек с разбиране, да се научите да слушате и да чуете, забележете, това е в коренно различни понятия.
  Мнозина се чудят, защо не се намери друг, защото аз и общителен, и ще ви помогне в трудна минута и изслушам докрай, но все още нещо не е наред. За хората е много важно, да ги разбира, не се опитвайте постоянно да налага мнението си, а и живеем друг живот като свой, това никога няма да бъде.
  Какво да направя, ако няма истински приятели?

  Ако вашият приятел е нещо да споделят, това трябва внимателно да го чуя, да проникне в ситуацията, и ако вашите възгледи се различават, могат достойно да приеме чуждо мнение, без обиди и излишни нерви.
  Въпреки това е важно да умеете и да се спазва тънката граница на толерантност, но не за да се превърне в безразличного и безучастного лице към своя приятел. Приятел - това е човек, който успява навреме да се намерят точните думи, съветва, но не ще се наложи.
  Има ситуации, когато човек съвсем объркан, той се нуждае от помощ, един съчувствие и разбиране тук няма да е достатъчно, истински приятел е длъжен да се намери "трезви думи", които, съвсем, ще могат да отвори му очите за случващото се.

  Научете се да се грижите и интересующимся човек, ако смяташ себе си истински приятел, а след това при срещата си трябва, колкото е възможно повече се интересуват от живота на своя приятел, на семейството му, притеснения, настроение и проблеми.

  Това, което отличава истински приятел от обикновен познат, приятел си спомня подробности от живота на най-добрия си приятел, се интересува от живота му и при следващата среща е готов да продължи разговора оттам, където сте спрели миналия път, а не да започнат вечни теми", за природата, за времето".
  Както виждате, няма ясен и конкретен отговор на въпроса как да се намери приятел, само на размисъл и вняв всички от горните мисли, да се правят изводи, които ще ви помогнат с течение на времето, за да получите здрави приятелски връзки. Не забравяйте, че тези процеси не се случват в един момент, те се нуждаят от време и твърда почва, за да взрасти от дребните семена, затваряне точно за вас.