Всичко от света на
модата
» » Как да поддържате връзката си от разстояние

Как да поддържате връзката си от разстояние

8-10-2014, 12:47
1107
0
Със сигурност почти всеки човек има пример за отношения, които се развиват в далечината. Няма да преувеличават и да мамят, повечето двойки все още не могат да се справят с трудностите на такива отношения, радостта от общуване и срещи утрачиваются и хората, в крайна сметка, да се раздели.
Но истина е и фактът, че до голяма степен е виновна не е "трудна" в живота си, а като път и самите хора, които не разбират, че всички връзката - това е трудна работа и работа над себе си, а връзката от разстояние - това е работа двойно, без изпълнението на които точно нищо няма да стане.
Как да поддържате връзката си от разстояние

Ако така се случи, че двама души са влюбени, но се случи така, че поради обстоятелства (повишаване в длъжност, проблеми в семейството, учи в друг град) трябваше да разъехаться, тогава трябва да проучи всички моменти и правила, които ще ви помогнат да запазите връзката си от разстояние.
И тогава няма хиляди километри, не могат да разлучить вашата твърда двойка, и дори и тогава, когато става доста трудно, винаги можете да се справят със създалата се ситуация. И ако изведнъж това ще ви помогне, преобладаващата част от американците живеят в различни градове, но при това се справят чудесно със своите отношенията в далечината, развиват ги и образува семейство.
Да, и най-вероятно всеки човек има щастлив пример за такава двойка, която след дълги години живот поотделно все пак е образувала щастливо семейство. Като те е направил? Опитайте се да разберете.

Препоръки за връзката на разстояние


Комуникация и отново общуване!


Това се случва и така, че двойките, които живеят в един град, могат да се срещнат само в почивните дни, нещо в голям заетостта, но това е факт, който понякога доста разрушително за връзка, въпреки че и те са много по-близо един до друг.
А цялата работа е в това, че хората забравят да общуват! Добре дошъл, модерен напредък стигна дотам, че като за свят от своите половинки, винаги може да созвониться на skype и се виждат един друг, за да общувате в чат, съответстват по електронна поща, постоянно перекидываться на sms-ками.
Много се пренебрегва такива важни моменти, созваниваются само от време на време, което в крайна сметка води до "размие" нужди в общуването помежду си. Трябва да се вашият съпруг винаги е било определящо място в ежедневието.
През деня винаги може да хвърли няколко приятни думи в sms, а по пътя от работа за чат за това, което се е случило през деня, а вечер преди лягане обсъждане на лични теми. Важно е да се състави съвместен график, който вие и двамата ще се придържаме към нея, знаейки, че в това време трябва да созвониться, а в събота и неделя вие сте длъжни да общуват по skype. Само такава дисциплина ще ви помогне не губят нужди в своята половина.

Съвместно бъдеще


Много е важно да се знае, има ли бъдеще у вас, към всичко, което искате в крайна сметка да дойде, връзката от разстояние изисква такъв грим. Вие трябва постоянно да обсъжда това, което в крайна сметка искат да дойдат, вяра в съвместен живот, деца и щастливо семейство трябва винаги присъства между вас. Непременно трябва да вярвате в това, че разстоянието, което ви споделя за момента, преодолимо, и това ще се случи в бъдеще.
Как да поддържате връзката си от разстояние

Две любящи човек трябва постоянно да положим всички усилия, за да бъдат заедно, да използват всяка възможност за среща. Дори ако сте използвали за съвместна почивка, но чувствам, че трябва да видите своята сродна душа, то най-добре да вземете няколко дни отпуск за своя сметка, но все пак е по прилагане на своето желание.
Разбира се, този стремеж трябва да бъде от двете страни, както и ако единият от партньорите е само "взема" си стремежи и пориви, тогава трябва да мислят за това, а трябват ли ви като цяло тези отношения?

Съвместно път


Да, Да, не се учудвайте, намирайки се на хиляди километри един от друг, все още имате общи хобита и занимания. И това дори е необходимо, ако вие искате вашият партньор да е в течение на вашия живот, защото от битови дреболии и занимания и тя се сгъва. Например, вие и двамата обичате каране на колело?
Созвонитесь в процеса на езда в парка, за да обсъдят неща, които виждате около себе си: бабулек на една пейка, на децата на детската площадка, уханни цветя и галещо слънце. Може би обичате да готвите, така че разбирате това нещо заедно, всеки в кухнята, но при това да бъдеш на видео-конференция по skype. Можете дори да гледате филми заедно, в синхрон, а паралелно в съседната чат прозореца, за да обсъдим всичко, което се случва. Може би това ви се вижда нещо излишно, но повярвайте ми, това не е така, ще трябва с всички сили да се създаде ефект на присъствието на един приятел в живота си.

Подаръци и изненади


Да Не забравяме и факта, че въпреки, че сте на разстояние, но вашият съпруг би искала да се чувстват, макар и понякога, че нещо материално в близост, нещо, което докосваха си половинки.
Особено това се отнася до прекрасната половина, просто изпратете и цветя на услугата доставка, сладки картички или малки изненади, които ще се изпращат по пощата, да се добави на не малък ефект. Все още е важно, че вашата половинка е някаква финансирани, който винаги ще й напомня за вас и обратното. Това е, например, кулончик, гривна, пръстен, който винаги може да има при себе си.

Минусите и плюсовете на отношенията от дистанция


Да Не забравяме и факта, че връзката от разстояние - това е не само пълна с трудности, но и дори и в тях можете да намерите положителните страни, които не точно при хора, които постоянно живеят заедно. Например, имате точно ще бъде по-малко кавги заради домакинството на тривия, всяка ваша среща винаги е изпълнена с радост, емоции и щастие, вие сте много по-рядко срываете един на друг, на гнева, нали разбирате, като драгоценны минути, прекарани заедно.
За разлика от двойки, които постоянно са заедно, да имате време за самостоятелно развитие, за хобита и за срещи с приятели, можете да прекарвате повече време със семейството и близките си, ако те са там, близо до вас.
Как да поддържате връзката си от разстояние

Ами и минуси, разбира се, са известни на всички. Основният проблем, който е измъчван от повечето двойки, това недоверие, хората се страхуват, че техните значими други-не договаривать, да се променят или да си намери друга (-ти). А ревността и недоверието - това са най-верните начини да унищожи дори и най-нежната и силна връзка.
Ето защо, ако толкова се е случило, и имате известно време да трябва да живеят отделно, ще трябва да се доверите на своята половина, неговата честност и невинност дори не трябва да бъдат обсъдени. Но, разбира се, не е сляп глупости, ако виждате очевидните факти, тогава може би е време, за да завърши това, което така грижливо пазят през цялото това време. А разстоянието или не, ако човек иска, той ще се оттегли и от своята половинка, с която живее в един апартамент, така че от разстояние - това не е показател.
Много се чудя, възможно ли е връзка от разстояние, искат да получат от него отговор от трети лица. Но, ако тази тема е те докосна, първо попитайте себе си честно, а ще бъдете ли в състояние да се придържат към всички правила, и какво ви очаква в края. И само тогава ще разберете дали играта е свещ.