Всичко от света на
модата
» » Грешки и правилата за любовни срещи на сляпо

Грешки и правилата за любовни срещи на сляпо

8-10-2014, 12:52
1130
0
Всички хора са различни, всеки си има собствени планове и желания, но всеки човек, понякога дори неволно, търси своята сродна душа. Някой е върви по-добре, някой по-лошо, но никой не иска да бъде сам, всеки, с течение на времето, изпитват необходимостта да се отговори на нуждите на семейството си и на потомството.
Идва време, човечеството се променя, в последно време все по-чести срещи на сляпо, на които може да потенциален партньор в живота, любовник или просто приятел. Защо така се получава? Всичко е просто, общуване в социалните мрежи и чат стаи е довело до това, че голяма част от двойките се запознава в интернет, така че почти всеки, поне веднъж, да изпитва върху себе си процеса на срещи на сляпо.
Грешки и правилата за любовни срещи на сляпо

И нищо, изглежда, че лошо в такива срещи, но не и тук-това е, хората са толкова загубени и започват да разстроен, че позволяват голямо множество грешки на дата на сляпо.
Често играе ролята на тъжен опит приятелка или приятел, които вече обожглись подобен, тази мисъл дълбоко отговаря в главата си, и човек предварително скептичен и недоверчив, което води направо към фиаско. Но не е ли твърде рано сте гибел си среща, на хората винаги трябва да се дава шанс!
Все още е на мнение, че в подобни срещи ходят само губещи или неудачницы, още по добре, ако запознаване последва в интернет, а ето и отиде на среща с човек, който знае приятелка на някой друг и какво от това!

Дата - това винаги е опит, в някаква степен играта, която трябва да се възприемат лесно и непринудено, а сляпо или не, това е вече без значение.

Среща на сляпо - това е вид лотария, може да спечели един милион в лицето на красивия си съпруг или приятел, но може да се напразно да се харчат пари и време. Без това, нищо, но е известно, че който не рискува, той не пие шампанско!
Не забравяйте, че сте нервен и двамата, така че не си струва да оцени човек с първите 10 минути на общуване, ако контактът, изглежда, да го харесват, но той мълчалив и скован, а след това трябва да опитате да намерите общи теми, в които той ще бъде в състояние да се чувстват свободно.
Такава среща трябва да се възприемат като едно приключение. Ако наистина има желание, да от такова събитие, че нещо се е случило, то към него трябва да се отнася както за един любопитен приключение, не мисли за исходах и резултатите.
Но, естествено, заедно с всичко това, за успешното дата трябва да се подготви, да се спазват някои правила и граници, и след това да играя задължително ще успее.

Пет правила за успешно дата на сляпо


Правило № 1. Планиране на


Всяко събитие трябва да се планира и среща на сляпо изобщо не е изключение. Разбира се, спонтанност, това е добре, все пак такива моменти, като правилно подбрани дрехи, място за срещи и финансовата страна трябва да се реши предварително.
Грешки и правилата за любовни срещи на сляпо

Например, що се отнася до дрехите: по-добре да изберете нещо средно, не трябва да се сплаши човек в първата среща ярък грим и ультракороткими рокли, но за да се превърне в серенькую мишката също не си струва.
В момента с тези, които, за което плаща и е по-добре да се обсъдят предварително, макар етикет и гласи, че заплащането трябва да е мъж, но е по-добре да има при себе си необходимата сума пари, иначе може да попаднат в капана, което е изключително неприятно.

Правило № 2. Сигурност


Хората са различни и, колкото и да не съобщават до среща в интернет или по телефона, това още не говори за това, че човек е адекватна, не страда от психически и физически отклонения.

Ето защо най-важното правило за безопасност срещи на сляпо гласи: назначаване на членове на клуба първата среща на обществено място, там, където е пълно с хора и, за предпочитане, не по-късно време.

На първо място, ако среща върви накриво, а след това с обществени места за по-лесно да се измъкнеш, на второ място, в места нация ще бъде в състояние да оцени поведението на своя спътник, като той се провежда от хора, неговите маниери, платежоспособност и щедрост.
Също така е важно да се постави своите приятели или роднини в известност за това, къде и с кого отивате, оставете координатите на вашето място на среща, както и не забравяйте да зареждате мобилен телефон, както вече сте разбрали, той трябва да бъде винаги наблизо и е включен.
Нека това не прилича на параноя, по-добре да бъдат безопасни, защото, както вече казахме, хора има всякакви.

Правило 3. Процесът на среща


По-добре, ако пристигнете на мястото на срещата предварително, така ще можете да се огледам, да се оцени ситуацията, а също така произвежда приятно впечатление на вашия партньор свиданию. Дори ако вашето дистанционно комуникация продължи много дълго, по-добре да не започне срещата хвърляне на шията и силни обятия.
Грешки и правилата за любовни срещи на сляпо

Все пак това е друг човек и ти все още не знаеш, а дали можете да останат в същите топли отношения в реалния живот, а внезапна студенина от ваша страна, която може да възникне от показаната на неприязън в процеса на комуникация, ще бъде трудно разбираемо за съперника си. Затова е по-добре, ако започнете среща с топла усмивка, а ако всичко върви добре, можете да передвинуться на следващото ниво.

Правило № 4. Диалог


Което е много важно за добро сбогом? Правилно, качествено и на съществен разговор, който вовлечет в себе си, веднага двама участници довиждане. Но понякога, когато човек го видиш за първи път, е много трудно да се започне жива и непринудена разговор, за това трябва да мине известно време, период на адаптация, така да се каже.
Ето защо, трябва да се подготвят предварително няколко общи теми, с които ще бъде възможно да се започне разговор, по малко я преследва, трябва да задават въпроси, но не се прекалява, не може човек да се чувства като на разпит.
Ако е трудно да се намерят общи теми, а преди това нито веднъж не се съобщават дори в чат или социална мрежа, то най-доброто решение ще бъде да отидете на кино или изложба, там можете веднага да намерите, какво да говорим. И още нещо, не забравяйте да спре от само себе си, това е важно.
Една от най-често срещаните грешки срещи на сляпо-това е нещо, което човек иска да покаже себе си по-добре, отколкото той е в действителност, започва да се измислят истории и да се държат така, като няма да си струва. А ако връзката ви е още да се засили, тогава все пак ще трябва да се отворят, което ще доведе до чувство на неудовлетвореност.

Правило № 5. Край


Среща на сляпо може да мине по различни начини, но, каквото и да е, трябва да благодаря на един човек за отделеното време. Ако всичко е минало успешно, обменяйтесь телефони или уредите за следващата среща. Ако, напротив, вие разбирате, че това е първата и последната среща, а след това и за това трябва да се каже честно, че човек да не кърми празни илюзии.

Защо човек трябва да ходи на срещи на сляпо?


Да, защото в живота на човека не са толкова много необичайни срещи и събития, живот, най-вече, обикновен и посредствен. Така че, защо да не оправят сами разклаща? Вие определено ще получите заряд от емоции, а може би това е същият шанс, отглеждане на любимия човек или приятел за цял живот? И докато не отидете, вие никога няма да научите.