Всичко от света на
модата
» » Че не може да прости на никого в светлината на

Че не може да прости на никого в светлината на

8-10-2014, 12:58
811
0
Със сигурност всеки има определен списък на постъпки, които човек не може да прости на нито един човек, бил той дори и най-роден и любим. Възможно е, че много хора не разбират, какво точно е включено в този списък, докато не се срещнете с нея в реалния живот.
Ето тук и започва да дойде разбирането за това, че, като не борись със себе си, и прости, не се получава. Разбира се, всичко зависи до голяма степен от човека, който провинился - прости на родния си дете или на близък член от семейството е по-лесно, но за това често е необходим титанический труд върху своето съзнание.
Че не може да прости на никого в светлината на

Всъщност, какво е прошка? И какво означава това за самия човек, а така също и за нарушителя. Мнозина смятат, че да простим - означава да се забрави, че именно това е погрешно схващане им пречи да разберат, защо трябва да прощава . Със сигурност за всеки човек си разбиране за това явление, но все пак има някои общи характеристики?

И така, какво е прошка?Ако погледнем от философска гледна точка, това прошка - това е отказ от отмъщение обидчику, и умението да се "разбират" това кой е причинил ти е болка или вреда.

За съжаление, в главата дори и на най-чистите и добри хора, след като ги сполетя съдбата да стане "жертва" на нечия глупост, събуди подозрение мисли за сладко отмъщение и отмщении. Но дали от това ще бъде по-лесно? Може в първите минути на да, а после? Всеки нормален човек захлестнет чувство на вина, освен това, ще коленичите до нивото на нарушителя.
"Защо да прощаваме?" - питам, - "Ако аз все още не ще вече да има някаква работа с този човек?". Да, поне за това, че хората, които са се научили да разбират и пусна си яд, страдат от психични разстройства и стрес два пъти по-малко, отколкото хората, които живеят с техните обиди, периодично помня всички скърби и ненавистные чувства към провинившемуся човек.
Човек, който смята, че "такива неща" не може да прости на нито един жив човек постоянно се намира в състояние на стрес, подсъзнателно се връща отново и отново към преживяна ситуация, която продължава да нараните неговото, което води до вече хронични симптомите.

Какво трябва да направите, за да прости?


Най-важното нещо, което трябва веднага да разбере за себе си, че да простим-това е възможно, но след това най-вероятно ще трябва да се пусне като самата обиждай, така и на човека, защото има някои неща, след които никога вече няма да може да се върне на същия етап и ниво на отношения, който е бил до проблема. Към това трябва да бъдат подготвени, както морално, така и физически.
Че не може да прости на никого в светлината на


 • Стани злоупотреба с гаджето си. Не в буквалния смисъл на думата, разбира се, и в преносния. Опитай да се разбере, че натисна го на такъв акт, защо така се е случило, а също така мисля, може и вашето поведение далеч не е идеално, че и натолкнуло човек на содеянное. Има една чудесна мисъл по този въпрос: всеки злодей има своя драматичен история в багажника. В края на краищата, злоупотреба с гаджето си може да бъде и много близък човек, от когото изобщо не очакваш такова нещо, но се изправи на мястото си, осъзнаваш неговите мотиви. Да простят по-лесно, когато идва разбирането.

 • Освободи wrok. Понякога прощава по-лесно тогава, когато негодувание и болка отпускаешь не само психически, но и физически, например, премахване на камък дълбоко в морето, или напълно да изгори до последната част воску свещ . Този символичен акт може да помогне да не се върне към обидите никога, нито през деня, нито през цялата година.

 • Честност. Да ви е обидил, и че вие имате право да покажете своите чувства, своята болка и агресия. Дори ако сте решили да прости, а именно да се отървете от вътрешния слой на чувства и мисли, а след това да прояви своя гняв, ще бъде съвсем нормално и оправдано. И ако човек, който наистина иска да го прости, и на емоционалното състояние на възстановени, той просто е длъжен да търпят и да направи много, за да можете да се отървете от тежък багаж емоции.


 • Какви неща не прощава?


  Всичко това, разбира се, добро и красиво звучи, но въплъщават в живота, как ще ви се стори много, не е толкова просто. Това се отнася особено за случаите, когато обида, наистина, сериозно. Че това е за случаи и престъпления и такива, които карат сърцето да се свива и боли, а здравият разум изключва?
  Честно казано, тогава всеки такъв списък си, някой философски може да разгледате един проблем, но съвсем не приема друга и обратно. Има случаи, когато, например, прекалено влюбена жена си затваря очите твърде много неща, какво да правя може да бъде и не си заслужава.

 • За много хора най-централен простъпка, която със сигурност не може да прощава човек - това е предателство. И повечето мъже се придържат към абсолютно на същото мнение по отношение на жените. Предателство - това е предателство, унижение, измама и болка, е простено да може далеч не всеки, дори и най-силният човек, защото винаги събуди подозрение мисли, че това може да се повтори още веднъж, защото човек вече прекрачи забранената граница. Кой знае, може и така.

 • Ако мъжът внесе жена си ръка. Дори и в най-трудните житейски ситуации, мъж и мъж, за да остане на тях, а не да падне до унижение на нежния пол. Ако това се случи някога, то това говори за психически неуравновешенности човек и най-вероятно, той не удержится и следващия път.

 • Сексуална злоупотреба с деца и роднини. Да, всеки може да бъде лошо настроение, всеки може да се уморяват и не може да искате никого да видите. Децата често са шумни, отдават, се нуждаят от внимание, но те и децата му, затова, когато един мъж постоянно бие деца и обижда вашите роднини, то тогава е необходимо сериозно да се замислят, а струва ли си какво е да се прощава? В края на краищата, в задължение на майката влиза и защита на тяхното потомство, дори и от баща си, ако това се наложи.

 • Предателство. Предателство са различни, всеки човек може да си причини за да започне такова ниско акт, но прости понякога не успяват дори най-близките хора.


 • Освен тези основни елементи, съществуват и много други, лични, например, мързел, алчността , грубост, вредни навици или егоизмът . Идеални хора не съществуват и, разбира се, ако човек когото обичаш и ценишь, а след това научавате понякога за нещо, което не се обърне внимание, че нещо се прощава, а към нещо, което да свикна.
  Че не може да прости на никого в светлината на

  Но трябва да запомните е, че може да прости на много, а ето забравяме и приемат обратно на човек далеч не винаги. Освободен от излишен товар негодувание и от сълзи, вие ще можете разумно да погледнете на ситуацията и да се определи, а трябва ли ви това?
  И накрая, има и друг начин, който не дава много спокойствие - това сте вие самите. Научете се да прощавате на себе си, защото ние също не сме идеални, понякога правим тези неща, за които се срамуват пред себе си. Очистиш от яд и злоба, това ще ви помогне да се изгради живот, на базата на хармония със себе си.