Всичко от света на
модата
» » Защо жените са по-добри от мъжете

Защо жените са по-добри от мъжете

8-10-2014, 12:58
901
0
Някой този въпрос може да изглежда странно, защото, всъщност, и при мъжете и при жените е достатъчно своите предимства, които може би не достига в обратна пода. Въпреки това, ако се вгледате много внимателно, могат да се направят някои заключения, които наистина са неоспорими. Те със сигурност ще се харесат на прекрасната половина на нашето общество, ще могат да се повиши самочувствието, а също така прибавят увереност в себе си.
Прекрасен пол е слабият пол? Че безумие! Ако се замислите над това, една жена - това е особено създаването на това, което е способно на много неща, особено, ако постави себе си на определена цел.
Защо жените са по-добри от мъжете

И ни неизразимо щастлив, че ние живеем в съвременния свят, когато една жена е нещо като наравно с мъж - образован, може да изгради кариера, или, ако тя самата иска, а и може да се посвети на чисто семейството и дома, окачени всички финансови трудностите на мъжа. И никой не би посмял да каже, че е неудачник, една жена е позволено да проявяват слабост, а мъжете - не.

Защо жените са по-добри от мъжете?


Да не говорим, че мъжете като цяло един вариант успешен живот - успех в кариерата си, само тогава се смята, че е мъж - самореализовался, докато една жена може да се реализира както в семейството, така и в кариерата. Същото се отнася и слабости.
Ако една жена е печеливша, то тя може да не се колебае да покаже своята уязвимост и нужда от закрила. Ами, например, една жена трябва да отстъпя място в автобуса, тя не трябва да плащат за себе си в ресторант, ужиная с мъж, жената не е длъжна да носят тежестта или "изкачване с юмруци" към обидчику, тя е достатъчно съобщите за това на мъжа си.
Мъжете също възпитан в противен случай - те трябва да бъдат силни и смели, да защитава слабите, а и не изразяват своите най-силни страни. В същото време, ако една жена е удобно, тя може да се превърне в силна и уверена, да се преодолеят много трудности.

Между другото, известен факт е, че жените са по-малко податливи на дълбоки депресии с фатален изход в такива позиции. И всичко това, защото жената, когато тя е силно и лошо може да выговориться, поплакать "жилетка" приятелка или приятел, че не е даден човек, защото той трябва да бъде силен.

Мъжете не плачат. Между другото, жена на стреса често и лесно се поддава на лечение - достатъчно, за да придобият нова кофточку или червило, и жизнения тонус веднага се повдига.
Защо жените са по-добри от мъжете

Но това изобщо не говори за това, че жените недалекие и повърхностни създаване, това е по-скоро говори за това, че те са в състояние да преминат от негативни моменти и се радват дори неща, на които, най-често не са способни мъжете.
Освен това на всички е известна способността на жените, да правят много неща едновременно. Например, една млада дама лесно се справя с готвене на супа, едновременно като проверка на уроци при бебето и общуването с майка си по телефона. При мъжете също еднонишкови мислене, ако нещо се занимава, то за други работи дори и мисъл не може да бъде.

Между другото, тази невероятна способност да се отнася и за женски точка, една жена е в състояние да види света на 180°, т.е. с възприемане, той вижда всичко, лесен за ориентиране и определяне къде се намира детето или приятелка.

А ето мъжки поглед е насочен право пред себе си, те гледат като в тунел, често не виждат това, което се случва пред тях. Това може да се нарече още синдром или рассеянностью, но фактът си остава факт.

Но човек е по-силна жена!


Да, физическо предимство, безспорно е налице, но отдавна е известно, че жените често са по-здрави и, между другото, жена праг на болка е значително по-горе, те по-лесно понасят болката и по-малко се уморяват.
Защо жените са по-добри от мъжете

Взема този примитивен пример, мъж, выходив 3 часа на пазар с жена си, се прибира у дома и пада на дивана от умора, момиче същия намира в себе си сили и да направи вечеря, да се изхрани семейството и да се почисти в апартамента.
Предимство на жените над мъжете се изразява и във физическото здраве, една жена, макар и да боледува по-често, но по-лесно, отколкото на един мъж, освен това, често, тя понася заболяване на краката си", без да променят обичайния си начин на живот - ходи на работа, да се занимава с деца и семейни задължения.
Ако е болен човек, дори и съвсем малко, повечето са подредени в леглото и дълго се смятат едва ли не при смъртта.

Между другото, от гледна точка на медицината, една жена е по-малко податлива на заболявания на черния дроб, бъбреците и червата, а също и на сърцето.

По силата на своята постоянна принуда, мъжете са по-податливи на вероятността от сърдечни удари и инсулти. И, между другото, жените не са изправени пред импотентност и простатит, но, разбира се, има много и чисто женски болести.

Красотата - силно и мощно оръжие на жената


Не е грозни жени, има само такива, които ги мързи или не могат за себе си да се грижи. Именно за жените измислени всякакви трикове и допълнителни атрибути, които да помогнат на жената да изглежда привлекателно и съблазнително.
Имате красиви и уверени в себе си жени шансове да подредите личния си живот, а също и да успее в кариерата е много по-високо шансовете дори на най-красивия и обольстительного мъжете. Само, разбира се, ако шефа не е гей.

Между другото, дори пълно дамите добрите живеят по-лесно, отколкото пълна мъжете, защото значителен обем в областта на гърдите и бедрата предизвикват голям интерес сред противоположния пол, което не е вярно за мъжете.

Както и Да е, жената с помощта на един външния си вид може да се превърне в успешен и щастлив, дори да спечели малките неща като поправка на компютър и смяна на гардероба. Човек трябва само да попитате правилно и да се усмихва.
В този достойнство от женски пол, съвсем не свършват, а напротив, само се увеличават. Какво има тук да се скрие, жените по-красиви мъже, а голо женско тяло, е било обект на много произведения на изкуствата.
И още, жените много по-късно лысеют, отколкото при мъжете, освен това, могат спокойно да се ползват услугите на боядисване на косата, за да скриете нежелана седину или просто е решил да промени своя облик на нещо ново и неочаквано.
Защо жените са по-добри от мъжете

И накрая, най-важното нещо. Една жена е способна да роди дете, и тя е точно, ще бъде сигурен, че това е нейното дете, че не винаги дадена на мъжете.
Надяваме се, че, ако имате лошо настроение, то тази статия е в състояние приободрить и повдигнете настроението си, дори и най-тъжна красивата половина на нашето общество. Да обичаш себе си и не забравяйте, че за да се роди жена - това е добре, но не забравяйте, че без мъже, за да ни е било скучно и безинтересно, защото жената има още една, неизменна слабост, обичам мъжа, затваряне на очите за всичките им слабости и пропуски.