Всичко от света на
модата
» » Криза на средната възраст, при любимия си мъжки

Криза на средната възраст, при любимия си мъжки

8-10-2014, 13:13
1334
0
Много глупаво да се надяваме, че именно вашата чифт този период ще премине. Криза на средната възраст - това е специфично състояние, което се случва както при мъжете, така и при жените обикновено е последвано от депресивни състояния, нервни срывами, както и непредсказуеми постъпки на хората.

Между другото, тъй като криза на средната възраст е задължително период в живота на всеки мъж, може да да се отбележи, че те страдат, дори и тези представители на силния пол, които са достигнали значителни висоти, както в кариерата, така и в семейните отношения.

Този период обикновено започва с четиридесет години, а може да продължи не един месец, а може и година. Криза на средната възраст при мъжете е може би един от най-трудните емоционални и повратни периоди, които се случват в живота, така че за него си струва да се подходи сериозно, особено женската половина, за да помогне за мъжа да се справи с това тежко състояние.

С какво е свързано това?


В младите си години младите хора амбициозни, които изграждат множество планове, някои от тях може и невыполнимые, но те вдъхновява човек да се движи напред и към нещо се стремим. Но годините минават, завъртете и, когато поглеждаме назад преди 40-годишна възраст, човек започва да разбира, че той не е имал време да направи, за което е мечтал в младостта си, а сега, вече на години, не са такива.
Криза на средната възраст, при любимия си мъжки

Това може да се дължи на ниски успехи в кариерата, а от там и недоволство в материални възможности. Човек започва да се разбере, че когато-тогава най-отдалечената от старост вече не е зад ъгъла, той се чувства липсата на физически и духовни сили да се боря по-нататък. "А защо?", - попита той.
И ето, успешни и доста реализовавшиеся личност като трябва да дойде до тази възраст с гордо вдигната глава, но това не беше там. Криза на средната възраст при мъжете в този случай се изразява малко по-различно, го наваксва скука, той смята, че вече всичко виждал и всичко е постигнал. Какво следва? Празнота?

Какво се случва?


Се установи, че мъжете настъпи този период най-лесно, трябва просто да го анализира дела.

 • Вашият мъж често се връща от работа в мрачно състояние на духа, стана мълчалив и shorted се опитва колкото се може по-малко време да прекарва в семеен кръг. А се случва и обратното, ако той е по-затворен живот и не е значително по-общителен, той започва да се държи по-съзнателни активно, балагурит, дори може да отиде на открита грубост с околните, дори и ако по-рано той никога не го е направил.

 • Ако си човек, рязко напуска добра работа, за която далеч не е работил една година, след което рязко се организира в коренно друга сфера, а след това при вашия съпруг са ясно настъпи криза на средната възраст. Това се дължи на факта, че е възможно вашия партньор са си мечти и желания относно бъдещата кариера, които трябваше да се посочи, тъй като е необходим е бърз приходи, не беше възможно да се намери по желания профил и така нататък. И ето сега, переосмыслив последните 20 години от живота си, той се решава на рискована стъпка.


 • Криза на средната възраст, при любимия си мъжки


 • Следващият аспект може да засегне неговите приятели. Мъжете често по това време започват да "си спомнят младостта", отиваш в загулы, пропадая по цял ден някъде с приятели, забросив всичките си домашни задължения.

 • Често този период се характеризира и "любов сексапил похождениями". Мъж, става непредвидим и дори най-спокоен и верен семеен мъж, може да отиде в изневяра или любовни интрижки. В телефона могат да се открият стаи други жени, той ще се върне късно и с аромат на чужди парфюми. Свърши, е много трудно да се подходи разумно към въпроса в такава ситуация, но ако искате да запазите семейството си и осъзнаваш, че това е една мярнала се за миг на слабост, това трябва много сериозно да се подходи към този момент.

 • Други признаци на кризата на средна възраст може да се превърне в маниакална желанието да изглежда по-добре, мъжете често се записват в спортната зала и да започне активно да следи за здравето си, които по-рано за него не се наблюдава. А може и обратното, да се обърнат към алкохола, затапливая в него собствените си проблеми и страхове, които не желаят да се търсят начини за тяхното решаване. За този период са характерни и промени в настроението, нервно напрежение, както и зацикленность на проблеми и неуспехи. • Ясно е, че е много трудно да издържи този период и да намерят тези точки за контакт, които ще ви помогнат да преживеят една жена криза на средната възраст на мъжете.

  Но за това трябва не просто да се въоръжите с търпение и изчакайте време, а упорито да помага на мъжа си в преодоляването на това сложно състояние, това се случва и така, че без женска помощ и нейните мъдри думи, мъжът може много дълго време да се намира в това състояние, а дори може да не се измъкнем от него.

  Как да се помогне на любимата оцелее в кризата на средната възраст?


  На първо място, в никакъв случай не му казвайте постоянно за това, че той пристигна в криза на средната възраст, и тъй като с него вече трудно. Вашият мъж и така разбира, че нещо не е наред, а от постоянното друсане му е по-лесно няма да стане, а по-скоро само ще психологически натиск. Опитайте се да говорите с него за чувствата си и емоции, като цяло, се старайте колкото се може повече да разговарят.
  Постоянно трябва да се посочи, че са готови да я поддържа, както и да си помагат и да се разбират. Ако вие постоянно ще говорите, а вашият мъж с течение на времето выговорится, выплеснет което отрицателни емоции и чувство на неудовлетвореност. Точно тогава, вие трябва да посочите му на житейски победи и късмет, да му помогне да си спомни, че за вас в живота винаги е ценно.
  На второ място, не забравяйте, че мъжете по-често решават проблемите си сами, така че не принуждайте си да отиде на психолог, особено, ако той не е на никакво желание. Ако мъжът почувства, че му е необходима странен подкрепа и съвет, а след това той сам ще се обърнат към специалист за помощ.

  Но, за съжаление, ние живеем в такава страна, където всичко е психологическа подкрепа от специалисти не са особено се използват, а ако още и се настоява за екскурзия до психолог, а след това всъщност можете завинаги да удари всички желанието на мъжете да стигнем до него на рецепцията.

  Трето, бъдете близо до него. Не забравяйте, най-важното, което трябва да направите, когато мъжете криза на средната възраст, това не е навязываясь, да бъдат винаги наблизо, за да предупреди любимия си от пристрастяването към вредни навици.
  За това е необходимо постоянно да го върнете "в реалност", да ходи на кино и театър, да се организира срещи с приятели, а може би дори да отидете на екскурзия, да посетите тези места, където никога не са били. Трябва да покаже, че в живота има и много приятно, което бих искал да проучи и да посетите.

  И, между другото, не забравяйте за сексуален живот. Тя, може би вече не е толкова активно, както в продължение на 20 години, но все пак това е важен аспект на съвместен живот, които също са загрижени за своя мъж. Подредете романтични вечери у дома, отдайте се на мъжа си нещо чисто нов, добре може да помогне на естествените афродизиаци - морски дарове, яйца, черен шоколад, гъби и джинджифил.