Всичко от света на
модата
» » Жената над мъжа: отношения са възможни

Жената над мъжа: отношения са възможни

8-10-2014, 13:13
1100
0
Тема неравни бракове се срещат доста често, хората не се уморяват да обсъждат и осъждат такива отношения. Отношенията, в които човек, повече жени смятат за напълно приемливо, дори ако тази разлика е 1015 и 20 години. Смята се, че момичето е намерил себе си добрата страна, този мъж е в състояние да осигури семейството си, както и да стане надеждна опора и здрава стена, в случай на необходимост.
А ето отношения , в които жената е над, се считат за невалидни, по всякакъв начин, порицаются и осуждаются. Ето защо, много от възрастните жени, се натъкват на млад мъж, се страхуват да отговори на ухажване, опитвайки се да се предпази от това, като се избягва хорските клюки и "кос" възгледи.
Жената над мъжа: отношения са възможни

И, ако жената все пак си позволява да имат връзка с по млад мъж, а след това, най-често, започва да се прави груби грешки, които убиват тези най- връзката . Те започват да настояват за легализация на отношения, се опитват да се роди дете от неговия избран един, а също изпадат в крайности: да организира избухване на тема от възрастта, имат маниакална ревност, която започва да граничить с лудост.
Всичко това се дължи на факта, че в една връзка, когато жената много по-възрастен съпруг, разбира се, в по-добра позиция се намира човек. Ние не говорим за двойки, в които разликата е 3-5 години, това е нищо, в края на краищата хората изведе на общите заблудите на обществото, веяниях на модата, както и на историческите събития.
Проблемите започват по двойки, където разликата е от 10 до 20 и повече години. Жената осъзнава, че се намира в избледняване на деня и да, това е напълно възможно, че това е последната й истинска любов, проблемът е и в репродуктивна възраст, в края на краищата той свършва по-рано, отколкото при мъжете. А нейният партньор - млад и амбициозна, той все напред, разбира се, това е емоционално изтощително.

Причините една връзка, когато жената е над


Най-често, когато се образуват такива двойки, а след това казва, че една жена вече е получил осъществи, тя най-вероятно, материално осигурена и има добра работа, по този начин, тя не се нуждае от финансовата подкрепа на своя млад партньор.
Жената над мъжа: отношения са възможни

Често в такива начини една жена действа в ролята на учител, а мъжът - в ролята на ученик. Често в такива отношения реализовываются скрити или подсъзнателни желания партньори, един харесва ръководи, а от друга - да се подчиняват. И ако темперамент на двамата партньори наистина е такъв, а такава връзка може да има добър успех.
Друга причина обикновено се носи сексуален характер. Жените, особено с пылким темперамент, се нуждаят от внимание и на активен сексуален живот.
За съжаление, далеч не всеки съвременния ще може да си гарантира това ниво на сексуална връзка, в която тя се нуждае, защото при жените след тридесет години с възхода на връх сексуалната активност, докато при мъжете тя започва да намалява.

Затова жената започва подсъзнателно търсене на един млад партньор, които може да я задоволи в пълна степен.

И третата причина - гипертрофированный майчин инстинкт. Това се отнася за онези жени, които не са реализирани в майчинство. Те вече са пораснали и са самостоятелни, а да подкрепям някой, така че в тази роля започва да действа един млад мъж.

Основни проблеми и грешки в неравна по възраст за брак


Основна грешка на всички неравноправни отношения е, че жената започва да попаднат в две крайности - да изгради от себе си "мамочку", която постоянно опекает своя любим, като по този начин не му дава пасове, или се опитва да стане "момиче".
Нито едно от тези състояния неправилно, защото вие не сте нито една не друг, а харесали сте техен избраннику такава, каквато сте. Възраст всеки по свой начин е прекрасно, а ако всичко това е придружено с искрящи влюбени очите на жените, а това си струва. Не говоря с него като с малко момче, не си струва очевидно подчертаят вашата възрастова разлика. Път вие партньори, то ще трябва да бъде на равна, поздрави на всички аспекти на живота.
Жената над мъжа: отношения са възможни

Следващият проблем - какво ще кажат хората? Нашето общество не е твърде толерантно, много е позволен в хода на злите езици и клюки, че да издържат на силата не на всяка женска натура. Ако все пак се реши да узакони връзката си, тогава най-вероятно, младото семейство трябва да преминат през много "кос" възгледи, а също така и неприятни ситуации. Трябва да решите за себе си, че ви е по - важно-личното щастие и дълъг съвместен живот или мнението на външни хора. Разбира се, вие решавате.

Пътя до щастлив съвместен живот


Винаги искаме да вярваме, че тези връзки, които ви свързват сега - това е завинаги, че любовта не ще се погасява, а вие ще живеете дълъг съвместен живот. Честно казано, статистика говори за мулти разводи равни бракове, а да не говорим за тези, където една жена или мъж по-големи. Но има и изключения, в които е реалистично да се удари, просто трябва правилно да се държат и да положат не малко количество усилия.
На първо място, трябва веднъж и завинаги да се разбере, че си човек под вас и вие да живея с това. Няколко пъти помислете, преди да избяга в ЗАГ, защото разводите в такива ситуации, наистина, често явление и може да се превърне от изключение.

Печат в паспорта - това не е основното, най - важното-тя чувства и взаимна попечителство, а всичко останало ще последва.

Ако е необходимо, може да се подпише във всеки един момент. Но въпросът, разбира се, за вас.
Вторият елемент се отнася до децата. Защо тогава сред зрелите жени присъства на мнение, че родив дете от младия партньор, тя ще бъде в състояние да го разколебае. Не, не може. Ако той реши да напусне, а това може и да е, той ще си отиде, независимо от дете и общото имущество.
Жената над мъжа: отношения са възможни

А вие след това ще си останете не е в най-ранна възраст с детето в ръце, който трябва да расте и материално осигуряване. Разбира се, това е съвсем друго нещо, ако се роди дете - това ще бъде вашето съвместно решение.
На третата позиция - това е младостта. Как да се поддържа една връзка, в която жената над мъжа? Този въпрос си задават не веднъж жените, които се състоят в такива отношения. Те ще трябва да е по-трудно, защото красотата и младостта си - нямат вечни, но може да се удължи, spooning за себе си. Често тези взаимоотношения страдат заради ревност към младите момичета, зряла жена смята, че тя вече не е толкова привлекателна.

Грижат за себе си и да води правилен начин на живот - това са две неща, които ще ви помогнат да запазите неравни отношения.

Четвъртата позиция - това е партньорски отношения. Насладете се на своята любов, не се опитвайте да се поставите над вашия уговорено, както в материалния, така и морална позиция. Често е по-заможните жени, които се опитват да поднови връзката си за сметка на пари, като че ли плащат за сексуални отношения, задаривая му подаръци и възможности.
Но ще дойде един момент, когато му писва и той все още ще си отиде. Не напразно казват, че любовта е единственото нещо, което не се купува.
Сега, че знаете за всички опасности за подобни отношения. Да рискувам или не-решете сами.