Всичко от света на
модата
» » Какво да се страхуват всички мъже

Какво да се страхуват всички мъже

8-10-2014, 13:14
863
0
Интересно, но и въпроси за това, какво искат и какво се страхуват мъжете, все по-често се появяват в заглавията на печатните издания, а също и с екрани са известни филми. И това не е лесна, защото, за да се жени човек - това е нещо като загадка, която не е толкова просто да се разбере, а така исках да бъде.
Плюс към всичко, мъжете още от детството си са били научени да бъде най-много "силни" и "смели", затова от тях не ще ви доведе до никъде отговори на тези въпроси, защото откровенничать и разказва за своите слабости, не съвпадат със силата на духа и отвагой.
Какво да се страхуват всички мъже

Но е известен и фактът, че мъжете също както и женската половина на обществото ни, податливи на страхове и фобиям, а не много по-малко. Страхът от паяци, пълзящи п, мишки и височината също са популярни сред мъжете и момчета, въпреки че те се опитват максимално да се скрие този факт, го потискат, понякога изхвърляне на най-непредвидими постъпки, за да победи страха.
И така, какво се страхуват мъжете най-много? Нима наистина има страхове, които карат мъжете да се събуди в студена пода?
Разбира се, всички тези основни страхове, които са изброени, се срещат на едно или няколко в един отделен човек, защото от характера, а най-важното е, детското възпитание, до голяма степен, зависи от това, какви страх и фобии уреждане на главата на мъжете.

Най-честите страхове на мъжете и момчетата • Да се пораженным. Мъжете по своята същност са ловци и завоеватели, така че една от най-честите страхове е страхът от загуби, не спечели. И не е важно, че това ще е състезание по плаванью или игра на карти, а може и на които повече риба наловит" или "някой на домати в страната-червени?". Мъж важен е самият факт, а да се признае за победен може далеч не всеки. Това, разбира се, е добре, когато той се стреми да бъде най-добрият, но понякога този навик се оказва не най-добрата, а по-скоро дори вреден. • Между другото, женската половина струва това се вземат предвид, когато в десети път обыгрываете му в игрова конзола, нека и вашия мъж да се почувства победител.


 • Получи отказ. Да, ето такова странно нещо се получава, ако човек вижда пред себе си ярка и красива девойка, а след това, най-вероятно той към нея не излезе и не ще стане с нея се запознава. Това, разбира се, не се отнася до уверени в себе си и много состоявшимся на мъжете, но такива, често не е най-добрият вариант за момичета, тук има и своите подводни камъни. И прости момчета, по силата на своите комплекси и страхове, считат, че тази красива и уверен в себе си момиче не заинтересуется обикновен човек. Мъжете често не разбират от намеци, не винаги могат да разберат, че една усмивка или подмигивание това е сигнал, че момичето очаква запознаване . Но, разбира се, навсякъде има своите приятни изключения.

 • Звучи смешно. Мъжете са като огън, се страхуват да излезе в ролята на клоун. Млади момчета и мъже, по-големите лесно могат да се подиграва на недостатъците си, а също и да се подигравам на другите, но ако изведнъж се случи така, че се смя над него, това нищо добро няма да свърши. Много неблагоприятно се отнасят мъжете към тези жени, които би посмял подигравки или да се пусне едкую шуточку му адрес. Само ако човек не е влюбен до уши, той едва ли ще пропусне покрай себе си един такъв момент. Между другото, ето защо не всеки мъж може да е жена, която е на интелектуално ниво над него, тъй като той с лекота ще може да покаже своето превъзходство, а също така да намират слабите страни на мъжете.

 • Страх да не бъде пристрастен. Страх от мъже и момчета отношение на тяхната финансова несъстоятелност е напълно оправдана. В края на краищата, това е една жена може да притискам до силно рамо, като иска грижи и помощ, както на мъжете да се обърнат особено не е за всеки. Съдържа на ниво семейство, да отгледам децата и да построят къща - това е, колкото и да е странно, цел на много мъже, така че провал в кариерата им е много расстраивают. Не, мъжете, разбира се, различни са, има и такива, които цял живот търсят тази "единствена", за която той ще бъде като зад каменна стена, благодарение на недостига на пари на държавата, както и на жизнената позиция. Но нима те могат да бъдат наречени мъже?


 • Всички тези страхове и комплекси, доста често и, разбира се, всяка мъжка клетка на обществото има своите разновидности на тези проблеми. Но това далеч не са всички точки, които трябва да знаете за мъжките страхове. А какво се страхуват мъжете в секса? В края на краищата, интимен живот - това е една много важна и някои от тях, дори, основният компонент на щастлив живот.
  Какво да се страхуват всички мъже

  Че там, под завивките? • Един от най-често срещаните мъжки страхове, който не се заобикаля почти нито един мъж, това е страх от физическа несъстоятелност. Тези ужасни мисли изтича в главата на всеки мъж, а изведнъж се случи така, че съвсем нищо няма да излезе? И въпреки неуспехите могат да настигнуть всеки и това още не е повод да изпадате в паника, но все пак, ако вече се е случило така, че мъжът "не успя да" поне няколко пъти, а след това, е, че трябва да се потърси лекар. И макар че човек се страхува, като огъня, да признае такова проблема си, но все пак трябва да се знае, че в ранните етапи на всички се лекува сравнително лесно. А ето и в по-късните етапи на еректилна дисфункция всичко е доста сложно, може да се стигне и до хирургическа намеса. Така че, тъй като, ако това не звучи добре, но тези проблеми трябва да проникна в зародиш.

 • "Размерът има значение". Тези стереотипи и комплекси се простират още от най-древни времена, когато водача на опаковката може да стане само онзи мъж, който притежавал огромна сила и агресивност, което ясно измерялось точно в мъжките полови органи. Именно вожакам и "силен" воини доставались най-красивите и желани дами. Но сега ние живеем в модерен свят, където отдавна е доказано, че мъжките способности в сексуално отношение не е право пропорционална на не зависят от тях мъжкото достойнство .


 • Как да помогнем?


  Страховете на мъжете, много често се отразява негативно на връзката, пречат на нормалното им развитие, и дори сами се избиват едни и семейни връзки, които са не на една година. Разбира се, невъзможно да се решат всички проблеми и на страха на мъжете, но с някои от тях са доста реалистични, особено със секси.

  За да се реши проблема, трябва да знаете от което той идва, и изобщо, хубаво би било, макар и да разберете за съществуването си, защото мъжете, както казахме, се крият своите страхове.

  Опитайте се да говорите и говорите, не навязывайтесь, но и не машите ръка, твоят човек може далеч да не е от първия път да отидете на контакт. И в това се крие още един страх - да покаже на себе си победен, преди дама на сърцето. Мъжете се страхуват от нея като огън, така че се избягват подобни разговори.
  Какво да се страхуват всички мъже

  Но, ако все пак успя да намерите контакт, не пропускайте момента. Най-честата грешка е, в отговор на признаването на мъжете за проблема си, се изненада и да каже, че всичко това е важно и любопитни факти, къртица, какво изобщо заморачиваешься.
  За него това не е дреболия и не е малко нещо, в края на краищата, тя наистина го измъчваше. Трябва да се намерят правилните думи, а може да препоръча начини за решаване на проблема. Все пак мъжете, въпреки че те са силни и смели, също се нуждаят от подкрепа и грижи.