Всичко от света на
модата
» » Как най-добре да се каже за бременността

Как най-добре да се каже за бременността

8-10-2014, 13:14
836
0
Ти си вече няколко дни подозирах за това, което се случва. Намерила смелост, направи тест и установи две червени ивици. За някой те са най-прекрасни и ценни в света, а за някого-това уплаха и страх, които успяват да преодолеят далеч не веднага. Какво да правя? Къде избяга? Минава твърде много време, преди да разбереш, че тази новина трябва да се знае не само ти. Като се каже за бременността на човек, и на родителите, особено знаейки предварително, че този дете далеч не е най-желаната и очаквана?
Как най-добре да се каже за бременността

Да, за съжаление, често се случва така, че настъпване на бременност е съвсем непредвидено явление, което се въвежда по-скоро в състояние на шок, отколкото радост. Много искам да вярвам, че при вас всичко е по-различно, а си две ивици се оказаха доста радостни предвестници на новия живот.

Но дори и ако детето е желанен, всички рано необходимо да изберете най-подходящия момент и подходящите думи, за да предупреди за бъдещето на папата, а още по-добре намери креативен начин да предупреждава за този момент и точно да се запомни за дълго.

И така по ред. На първо място ти трябва да се решат в своите мисли и желания. Ако бременността е първа, то вие най-вероятно, много се притесняват, в главата си хиляди въпроси, а отговорите са толкова малко.
И това е логично, тъй като подготовката за бременност не е, тъй като това се случва в определената случаи. Трябва да се успокоя, да се претеглят всички "за" и "против", и да вземе най-важното за себе си решение - детето ще остане, без значение какво?
Или ти си все още разглеждате вариант с аборт? Не забравяй, че щастието на майчинството се дава, за съжаление, не всяка жена, така че милион пъти помислете, преди да се реши на такава стъпка.

Изграждаме лесенку


Първата стъпка е направена, ти си разбрала, че бебето ще остане при всякакви условия, независимо от това какво ще кажат родителите и човек. Това е важно. Ти трябва да разбере, че сега ти си отговорен за това сърце, което бие вътре в теб. Добре.
Следващата стъпка - трябва да измислим как да каже човек за бременност? Да, да, това е човек, в края на краищата, вие сега бъдещите родители, а значи съвсем възрастни хората, които вече имат своя собствена отговорност.
Как най-добре да се каже за бременността

Така че тук при мъжете може да бъде съвсем различна реакция. Често реакция, разбира се, зависи от възрастта. По-зрели мъже, които вече станаха на крака, имат жилища, ще се отнася към тази новина е по-лесно, нерви ще е минимална.
Въпреки че, разбира се, ако вашата връзка е била случайна - реакция може да бъде непредсказуемо. От човек е по-млад, толкова по реакцията може да придобие по-бурни и остри завои.
В края на краищата, на него веднага се влюбва цялата отговорност за вас и за вашето бъдещо дете. Едни вземат в ръцете си момиче и кръг с нея от щастие, а вторите - се затварят в тъмна стая и нервно пуши, а трети изобщо могат да закатить скандал с викове, че го това дете не е необходимо.
Така, стъпка трета. Ти трябва да бъдеш готов за всичко. Как е възможно по-малко нервничай, защото ти вече не един, двама души, а хлапето е нервна двойно за майка ми. Независимо дали е готов за това, което му е необходимо време, за да всички да се осъзнаят, както и настроение на себе си, че не може да обижда и унижаться пред човек, независимо дали по-горе. Но все пак, да се надяваме, че всичко ще бъде наред и млад човек да постъпи правилно и мъжко.
Как най-добре да се каже за бременността

Четвърта стъпка. Продумай, как най-добре да се каже за бременност, особено, ако не си сигурен в положителна реакция на приятеля ми. Нужна подходяща обстановка, трябва да бъде задължително само заедно, не трябва да бъде прибързано.

Се постарайте да съобщя тази новина леко, не е необходимо да се използва различен жаргон, нещо като "скъпа, аз залетела". - Е, каква е нормалната реакция може да бъде? Продумай верността на думи, подготовь използван тест.

Може да се опитате предварително да се подготви човек, за да започнете да го посъветва да забавят и, че ти си се притесняват, а само след няколко дни обяви, че твоите преживявания се оправдаха. По този начин, той ще има време да се подготви психически.
Пета стъпка. Всъщност, това е едно от основните правила, така че отнесись към него сериозно. Твоята бременност - това е вашата (твоята и на твоя млад човек) лична и дълбоко интимна новина, която на първо място се отнася само до вас.
Затова е правилно, когато едно момиче се съобщава на първо място, че е бременна именно за мъжа си, а после вече на майка ми и приятелки. И съвсем ужасно е, когато едно момиче се съобщи такава новина на майка си, а след това те вече съвместно говорят за този човек, като в него някакво налягане.
Между другото, не забравяйте, че тази новина не може да докладва в интернет или писмото, с изключение на крайни потребности. Предварително може да се говори с любимия за децата, за отношението му към него, а по-добре е да гледате, как той се отнася към своите малки роднини, разбира се, ако той има малки племяшки или братики-сестрички. Може той много обича децата, и вашата новина ще бъде за него най-големият подарък на съдбата.

Как творчески да информира човек или бъдещето на мъжа ми за бременност?


Но, така или иначе, а двойки, които са щастливи, когато открие "своята" на бременност са доста много, в такива случаи няма нужда от никакви трикове namnogo, както и излишни преживявания за реакцията на младия човек.
Как най-добре да се каже за бременността

Но не искам този момент наистина е запомнен и вие, когато вече ще гледате на своите пораснали деца, все още ще си спомнят с усмивка за първите си "две полосках".
Разбира се, тук, както никъде другаде, е много нужда от вашата фантазия, както и добри познания по един за друг. Тъй като хората са различни, и един и същ момент за различните хора ще изглежда по съвсем различен начин. И така, как най-добре да се каже на любимия човек, за бременност, така че, да, с чувство за хумор и въображение?
Един от тези начини - поръчка на тениска или свитерок на поръчка, на която ще бъдат отпечатани или бродирани по отношение на нещо от типа "Аз съм буда татко!" или "Ние бременна!", добавете усмивки и фигура, която може да се опише най-бързият сперматозоид с весела усмивка, или зърното, плачущий дете или снимка с вашия УЛТРАЗВУК. Обикновено такава тениска, които се предават в семейството си за весели застольем, а може да ви даде, по-подходящи за романтична вечер за двама.
Можете да изпратите на приятел телеграма. Препоръчително е, ако вече живеят заедно. Вие само си представете картинката, идва пощальон, вашият човек отваря вратата и получава телеграма. Той вече успя да забрави, че е това, а четенето с интерес текста, и изобщо обомлеет. Препоръчително е да сте били в този момент в непосредствена близост и се престори, че изобщо не е в течение на случващото се.

Най - "громкоговорящее" сигнал - боя писмено съобщение по прозорците - "Джо, аз съм бременна!".

Но по-добре е да се помни, че за това незабавно ще познаят всички съседи и роднини, както и такова предупреждение може още много години "виси" имате под очите, така че по-добре помислете, преди да се реши на този отчаян, но весел стъпка.
Никога не забравяйте за това, че децата е голямо щастие. Да преживеят раздялата с любимия човек може, а тук с детето си - никога!