Всичко от света на
модата
» » Как да прости изневярата на мъжа си

Как да прости изневярата на мъжа си

8-10-2014, 13:16
1141
0
Каквито и да са слънчеви и прекрасни отношения, винаги може да настать момент, когато започва нещо "да не е така". Това може да бъде продължително мълчание, в което можете да забележите моменти, които никога не са били, но в крайна сметка ще разберете, че вашият мъж ви изневерява. А може би това ще бъде и безоблачно небе, на което, като гръм от ясно небе, се появява признаване на човека, че той да ви промени. В главата ми веднага хиляди въпроси и страхове. Как да прости изневярата на мъжа си? Коя е тя такова? А какво следва по-нататък? Как ще мога да живея с това? А струва ли си изобщо да се прощава?

Да, възможно е, че първата поява дори няма да е такава, а ви захлестнет гняв, ще желание веднага подпомогне развитието на случая и да отмъсти на мъжа си в същата посока.

А може би имате желание закатить зловещ скандал, който свърши активен събиране на куфара и децата, ако има такива, както и силен чрез пляскането си врати накрая. Всичко това е нормално, защото си раненное любовта към себе си ще бъде силно и дълго боледува. И само след емисии на емоции, ще тече много въпроси, на които, за съжаление, не знаете отговора.
Как да прости изневярата на мъжа си

Но все пак трябва да се опита да се справи с бурята на емоциите си и да предприемат по-рационално и логично обдуманные, действия. Опитайте се честно да отговори на няколко въпроса и само, бутане далеч на отговорите към тях, изграждане на по-нататъшното му поведение.

 • Вие искате вашето семейство да е преминал през това препятствие, след което успя да започне нов и щастлив живот?

 • Сте готови да простят тази несправедливост? В разбирането на "прости" е не просто да кажа "прости", а още и обещание на себе си, че не помни, да мисли, както и да напомни на себе си и на мъжа си за тази грешка, естествено, след изтичането на определен период от време.

 • Може ли съпругът да мине достояно заедно с вас в този труден период в живота си, като се постъпва правилно, когато-тогава, сега вече, нарушава съседите и своите интереси?


 • Ако поне на един от въпросите предизвиква у вас съмнението, вие не сте сигурни в това, по какъв начин може да прости изневярата на любимия човек, но важното е, че не са в състояние да се бори със самата себе си, тогава може да се каже веднага, че стъпка към помирение с ваша страна може и грешно.
  Това е напълно възможно, че вие така и няма да може да победи тази болест", и цялата история трябва ще завърши с лаг. Но за начало могат да бъдат преодолени.

  Първите стъпки към новия живот


  Опитайте се мислено да се характеризира вашия съпруг, помислете, че може да го подтиква към изневяра. Можеш да говориш с него за това, в края на краищата, ако вашият мъж иска да запази семейството и дълбоко угризения в дейността си, то той трябва да ви помогне да възстановите собствените си сили.

  Причината за изневярата е важна, защото именно тя може да ви помогне да се справят със самия факт, защото всяко дело трябва да бъде извинение.

  Досега на световни психолози и специалисти в тази област за много силно се различават в своите възгледи, защо мъжът изневерява. Разбира се, никой не може да се даде ясен отговор, е толкова голям проблем, но все пак има най-честите и честите проблеми, които произтичат ето в такива събития.
  Как да прости изневярата на мъжа си

  Четири причини за мъжката изневяра: • Болните от рутина, губи острота и нестандартни отношения.

 • Консервативното жена, която, особено с напредване на възрастта, отказва да разнообразят сексуален живот.

 • Мъж е ловец. И като че ли той не беше доволен от своята жена, той трябва да подкрепя чувство "победител" на страната.

 • Алкохол, които обикновено в навечерието на подсилва от ссорой в семейството, което води до желание на квалификация.


 • Какво да направя?


  "Прости ли изневяра?" - питаш, когато намерите своята причина. Може би най-лесен факт, когато човек се е променил от глупост, това е, поздрави именно четвърта причина.
  Още по-лесно, ако в такива семейни отношения цари романтика и силна любов, като и изглежда, че в тези отношения не може да се измен, но не, точно някаква кавга и може да подтикне човек към измяна. Никой не казва, че трябва веднага да простя, твоята рана все пак ще се разболеят още доста дълго време. Но ако вашият съпруг угризения, а също така искрено не разбира, защо го е направил, шансовете за цялостното "възстановяване" са големи.
  Как да прости изневярата на мъжа си

  Задължително говорете помежду си. За известно време дори може да бъде по-добре, ако уедете. Нека това да бъде пътуване към родителите, или идете на почивка или на курорт, трябва да го переболеть отделно, нека съпругът ти соскучится за вас.

  Но задължително оставете го за напомняне за себе си, защото това време той трябва да прекара в размисъл и дори може, преоценка на ценностите.

  Да се махаме от миналото и да видим ново


  Разбира се, предателство може да се прости не само в случай на "глупост", но и във всички други, просто за това могат да се нуждаят от допълнителни усилия.

  Ако вече говорихме и решихме, че ще се опита да спаси връзката, а след това трябва да направите изводи за себе си, че освободите от вашите лоши чувства и забравяте, че на вас така силно се безпокойте.

  Трябва да спрем да се затвори и да превъртите в главата си мисълта: защо това се случи, каква е тя и как мога сега да живея? Така и до невроза близо, а може и до по-сериозни заболявания, защо тя ви? Трябва да бъде здрава и уверена в себе си.
  Ясно е, че вас никой не иска да се държи така, както е било до изневяра. Вие можете да показвате, че ви е лошо, вашият съпруг трябва да се чувстват виновни, че именно тя го накаже.
  Но ако сте прости, вие не сте в правото на всеки успех случай, мушкам го в носа и да напомня на вашите оплаквания. Това е недостойно уважаващ себе си и силна жена.
  А вие, между другото, трябва да докаже на себе си и на другите, че сте по - уверени в себе си и самостоятелна жена. Именно уверени в себе си дами, много по-лесно се справят с факта на изневярата, отколкото закомплексованные "сиви мишки".
  Как да прости изневярата на мъжа си

  За това, ако не работите и нямате много свободно време, направете нещо, което ви е по душа. Това може да бъде спорт , кръг на рукоделию, клуб на любителите на конна езда или се изкуство, а може би дори, започнете да пишете.
  Точно в такива тежки, за вашето психическо здраве, времена могат да се получат отлични произведения. Кой знае в какво може да се отбие си невинно очарование и какви висоти може да постигне в тази област.

  Всичко добро някога свършва


  Може да се случи и така, че всички съвети и трикове не е достатъчно, за да заглуши болката. Струва ли си да простиш изневяра тогава, когато тя се случва далеч не за първи път? Или тогава, когато вашият съпруг не се чувства особено вината си.
  Жените са различни, има такива, които не могат да отидат по-далеч с този камък в душата си. Може да е и правилно, защото за любовта всички възрасти подчинени, така че една жена, независимо от годините си, може още веднъж да се влюби и да изгради ново семейство.

  И, ако сте уверен в себе си, силна и най-секси жена на след това, напълно е възможно, че си заслужава да се пусне старият етап от живота си, за да пусна в него нови впечатления.