Всичко от света на
модата
» » Първо запознаване с родителите си човек

Първо запознаване с родителите си човек

8-10-2014, 13:16
1248
0
В живота на всяко момиче идва момент, когато нейният любим я предлага, най-накрая, да традиционното познаване. Повечето момичета изпада в паника, ги обхваща призрачен страх, а някои от тях започват да се съпротивлява, като се има предвид, че докато може да мине и без това.
Първо запознаване с родителите си човек

Ако човек се осмелил на такава стъпка, това е причина да се радват, тъй като за тях - това е сериозна стъпка в живота си, който означава много сериозно отношение млад човек си отношения. Е, как да не удари лицето в калта и се оставя да престои запознайте се с родителите на гаджето е на необходимото ниво?
Във всеки бизнес е важно положително отношение. Ако искате да се разположите към себе си хора, то не може да бъде затворена и заклани мишка, която се крие зад гърба на човек.

Ти - самостоятелна и силна личност, която трябва да бъде уверена в себе си и в своите сили.

И още знаеш ли, много момичета, понякога са в отношения в продължение на няколко години и не могат да разберат, защо възлюбен, така и не ви запознава с родителите си. Така че ти си счастливица, при която всичко върви както трябва, веднъж човек е настроен сериозно.

На първо място, преди да се разреши на запознанства, претегля всички за и против. Уверете се, че вие също сериозно и задълбочено на връзката си, както и своя възлюбен.

Най-вероятно, точно зад ъгъла на сватба, така че поразмыслите, готови ли сте не само за човешка романтични разходки под луната, но и за домакинството седмицата, които могат да се окажат сложни и изобщо не увеселительными. Ако смятате, че абсолютно сигурни по този въпрос, а след това можете да преминете към следващия етап.
Не се колебайте да се иска на човек за родителите си, поинтересуйся за техните професии и хобита, за да имате представа за хората, с които трябва да се включат в блиц от първия път. Го помолете да ви разкаже за тънкостите, които те могат да се затруднявам при среща, да уточни, може би има някаква тема за разговори, които е по-добре да не се засягат, за да не развалят среща и първото впечатление за себе си.
Първо запознаване с родителите си човек

Отговарят на дрехи


Първо запознаване с родителите си човек вече е утре, а ти си все още не е готов и силно нервничаешь? За да произвеждат правилното първо впечатление, трябва предварително да се подготви. Определись с дрехи, в която ще идеш, както и вземи грим и прическа .

По-добре още при първата среща не свети пирсингом и татуировки, нека, за такива подробности родителите се научават с течение на времето.

Дрехите е добре да не предизвиква, ти не си в нощен клуб се събра, или на разходка с приятели. Това не говори за това, че трябва да нарядиться във всичко най-страшно и немодное, просто вземи дрехи, сочетающуюся в терена, и се опитате да избягвате дълбоко деколте, максимални разрези и минималните прагове.
Грим също по-добре да изберете не на обаждащия се и спокоен, не перебарщивай и с прическа, по-добре внимателно поставени на косата, така, както ти си носиш ги в ежедневното си версия.

Какво за подарък - цветя или бонбони?


Съществува мнение, че ако едно момиче отива на първата си среща с родителите на любимия, тогава по-добре да носите със себе си някакъв подарък.

Всъщност, по-добре с тези съвети да изчака, защото вие още не са добре знаете вкусовите предпочитания на родителите на гаджето си, финансовото си състояние и отношението към оценят дарове.

Тъй като нито тъжен, но дори и най-чистосердечные поривите на вятъра може да съсипе, ако възприемем подарък като един вид подкуп и увещаване родители, усыпление тяхната бдителност. И ако бащата човек може да не обърне внимание на това, а след това майката като жена, може да се изтълкува си порив съвсем не така, както ти би го искала.
Така че по-добре отложете всякакви възможности за подаръци за по-добри времена, поне до първата почивка. А ако не искате да отидете с празни ръце, по-добре купи торта. И вкусно, и не подкопаешься.

Перфектното познаване на


И ето, в едната ръка торта, а другата надавливает върху отвора на разговор. Какво следва? Важното е да не нервничай. По-добре е, разбира се, ако се качи заедно с един човек, така и ще ти бъде по-лесно и на него.
И така, как е правилно да се държим, когато се срещнахме за първи път? След като совладала със своите нерви, сообрази усмивка на лицето. Тя трябва да бъде много приветлив и отворен, не натягивай я така, за да се види всички 32 зъба, разбира се, но и не скупись на емоции.
Първо запознаване с родителите си човек

Помни, че нещата трябва да бъдат спокойни. Дори ако не излиза да се справи с нервите, по-добре леко да покаже своето смущение, отколкото представят напускное спокойствие и безразличие. Лесно хапят, а от страни изглежда много грозно, особено в очите на по-възрастните и опитни хора.
Трудно се опитате да говорите по същество, не акцентируй на вниманието. Ако родителите организираха нещо като малко проучване, за това колко трудно се опитате да отговори кратко и ясно, не е желателно използването на младежки жаргон и наречия, пенсионери по възраст хората могат да ви съвсем няма да разберат.

Майка му е цел номер едно


Да, най-често ситуацията е стандартна, баща възприема това, което казва жена му. А майка ти уговорено - това, на първо място, една жена, която дълго време берегла своето съкровище, за сега да премине в чужди ръце си ненаглядного дете.
Тя трябва да бъде сигурен, че ти си подходяща кандидатура, която да е на ниво да продължи да се грижи за нея ребетенком. Да, колкото и да е смешно да звучи, но най-често това е точно така, следователно всичките си усилия, на първо място, трябва да се концентрира върху майката, ако понравишься си, това понравишься и баща си.
При пристигането предложете своята помощ - въпреки, че ще посегнат на този най-торта, която ти и донесе. На масата проявляй грижи за своя човек, подкладывай го в чиния салатики и бавно осведомляйся, а не е гладен, дали той. Не злоупотребляй с алкохол, по-добре се ограничи до 1-2 бокалами вино, за да не развеселиться и не взболтнуть какво допълнително.

И още един основен момент - не показват с човек прекомерно признаци на своята страстна любов, особено в присъствието на майка си.

Целувки , страстни прегръдки, за сядане на ръцете - всичко това приберегите за друга среда, както при първата среща с родителите си, това не е допустимо.

Но какво да правя, ако ти така и не се хареса на родителите?


Важното е, смело. Хората са различни и най-често с един пъти е много трудно да се установи най-подходящия за контакт. Проанализируй ситуацията, може да ти нещо не беше права? Нещо е пропуснал от ума, или не, така се изразява в посока на родителски бита? Ако се намери нищо не се получава, тогава обърни се за помощ към човек, може той да ти казва, че не е така и как да го оправя.
Първо запознаване с родителите си човек

Помни, родителите му - не са зверове, защото именно те обучили на това приятно мъж, в когото ти си се влюбил. Така че потърси в тях добри страни, и всички да успеете.