Всичко от света на
модата
» » Как може да изненадате любимия човек (мъж)

Как може да изненадате любимия човек (мъж)

8-10-2014, 13:22
2852
0
Взаимоотношения - нещо не само приятна и интересна, но и отнема много време. Над тях постоянно трябва да се работи, защото, ако в някакъв момент вие да искате да спрете, вашият партньор може да загуби интерес във вас завинаги. За тази кошмарная ситуация никога не възникна в живота си, е препоръчително по-често да правят необикновени неща. Как може да изненадате любимия човек, така че той никога не е искал да ви напусне, ние ще решим днес.
Как може да изненадате любимия човек (мъж)


Изненада - това е един вид емоция. Тя може да дари като положителни впечатления, така и отрицателни. В никакъв случай момент, когато човек изпитва изненада, той ще запомни за дълго.

Така че, за да скучните сиви дни окрасились в ярки бои трябва да бъде възможно по-често изненадва своите близки и на себе си включително. А че понякога живееш цял живот и дори не знаеш, че можеш да разбият вратата и да се промъкне на покрива на сградата.

Защо трябва да се учудва човек


Както казахме по-рано над връзките трябва да се работи. Абсолютно всяка двойка преминава през един сценарий любовни отношения. След като ние започваме да се срещам с човек, на нас просто премахва от интерес и нови преживявания. Ние постоянно се чудим, защото преди това този човек просто беше ни запознати. С междувременно ние получаваме това, което исках - близки взаимоотношения и дори любов.
Но с течение на времето, когато така да се каже всички карти, се отварят до нас се оказва човек, с когото изглежда добре, но вече някак си не е много. Цялата работа е в това, че ние просто преставаме да получат нови емоции. С подобна рутина може да се примири и да чакат кога на някой от партньорите, това писва. Въпреки това, ако ценим взаимоотношенията си със своята втора половина, ние ви съветваме да се подготвят изненада любим мъж.
Как може да изненадате любимия човек (мъж)

Ако едно момиче дори и след продължителни отношения с човек периодично ще се удиви му постъпки, желания и думи, тогава скуката в една връзка никога няма да възникнат.

Как може да изненадате любимия човек


Нека веднага реши, че се учудва на човека е възможно само след известно с него комуникация. Когато стигна до първата среща, в никакъв случай не се стремете да изненада един млад човек, в противен случай той ще си помислят, че сте луди. За първата среща облечете се добре и бъдете себе си, та всички имаха правилното мнение един за друг.

Единственото нещо, което можете да охлажда изненада човек, така че това е първата му предложи да отиде на среща.

Мъжете често само гледат, да се надяваме и очакваме, когато да ги покани. Ето и покажи своята немалка смелост и решителност. Ако между вас отдавна има съчувствие, смело соверши първата стъпка.
Въпреки, че по принцип изненада постоянно. Например, след като изрод на първата среща, вие завинаги отобьете желанието на този човек с вас се срещат. Но понякога е толкова трудно да се отърве от досадни обожател. Явитесь към него на среща в ужасна премяна и да се възприемат себе си грубо и не е културно. Като цяло, направете всичко, което предизвиква у човек нервен тик.

Какво още може да шокира човек


За тези, които искат да използват изненада, нито като начин за скъсване на връзката, ние предлагаме да имате предвид следните съвети.
Вкусна вечеря мъжете обичат. Така че вие лесно да можете да го изненада, подготвили изискано ястие. Нека това да е месо, а не десерти. Тъй като повечето момчета са много по-безразлични към сладки изкушения, отколкото жените. Само украсете своето ястие доста посуда и интериора. Организирайте всичко е като в петзвезден ресторант. Ако не знаете как да се готви, толкова по-голям е изненада за любимия на вашето ястие. Малка препоръка: готви рецепта, в която ще можете да опита ястие, преди да сервирате. Да в този случай, е възможно да се избегне срамно положение.
Как може да изненадате любимия човек (мъж)

Ако човек си активно се занимава с фитнес зала, както вие се отнасяте към тип момичета далеч от физически натоварвания, но красиви по природа, ще бъдете в състояние да го изненада, записване в фитнес . Само нека това да не е фитнес, който посети вашия мъж. Човек иска да бъде един, по време на занимания, трябва да спазват това решение. А това, че момичето иска да направи подобряване на неговата физическа форма, страхотно ще му настроение.
Изненада човек на целеустремленностью. Намерете добра работа, четене на книги и отпадъци парите си за добри неща. Нека той вижда, че се стремите към самостоятелна финансова живот. Мъжете това изненадва и радва.
Ако връзката ви да продължи дълго време, и обективно да погледнете на себе си в огледалото, не може да се нарече себе си най-неустоим момиче в света, повярвайте ми, един млад човек възникват същите мисли. Дошло е време да се присъединят към външния си вид, надграждане на гардероб, направете полагане и стилен грим. А още по-добре да се запишете на сесия на козметик.
Как може да изненадате любимия човек (мъж)

Спонтанно го дайте на вашия любим човек малък подарък. Нека това ще билети за концерт или кино. Важното е, че това е нещо, което вие явно инициативата. За да може вашият подарък не се превърна в банален нещо, важно е да настроението отговаряше на събитието. По време На концерт бъдете спокойна, но не пошлой. А в киното е задължително целуйтесь по време на филма. И не е важно колко време сте помежду си знаете.

Как да изненада човек в леглото


Правенето на любов с един и същ човек да е прекрасно, особено ако партньорът се стреми постоянно ви изненада и да моля. Можете да хубаво да изненада мъжа си целувки. Само, че трябва да бъде необичайно. Целувките трябва да се разпространява по цялото тяло, за визуален, може предварително да свърже партньор (но това само с негово съгласие). Подобни игри ще ви позволи да намери по тялото му ерогенни зони, за които по-рано дори не мислех.
Как може да изненадате любимия човек (мъж)

Момчета обожавам жени, които поемат инициативата в леглото. Само вашите желания трябва да озвучиваться секси, а не команден тон. Все пак той е вашият партньор, а не роб. Предлагайте нови пози, и дори смели експерименти. Внесете предложения леко, но без да губи при това сексуалност.
Можете да изненадате партньора си луксозен стриптизом , интимна прическа и шик татуировка. Както можете да се забавлявате с помощта на боди-арт . Купете си необходимите боя и предложете на партньора си разрисовать вас, повярвайте ми, е силно възбуждаща.
Като цяло за да изненадате своята половинка достатъчно да провеждате несвойственные ви постъпки. Само важното е да сте били органичны, а не изглеждаше глупаво и неловко. Всичко зависи от вашата увереност в себе си. Правенето на любов към природата - това е страхотен експеримент, само ако все време няма да изглежда страшно. Така че първо подреди нещата в себе си и да решите, готови ли сте всъщност изненада на любим човек.