Всичко от света на
модата
» » Как да угоди на човек в училище?

Как да угоди на човек в училище?

8-10-2014, 13:22
891
0
Как да угоди на човек в училище? Този въпрос често се проявява при момичета 12-16 години. Точно в това време ние започваме да се опита първо, истински чувства към противоположния пол. Ние мечтаем за всичко беше като в приказка: сладък и докосва, но в живота не винаги се случва точно така. Най-често представляват се сблъска със стена от неразбиране и липса на взаимни чувства.
Как да угоди на човек в училище?

Училищна любов най-искрена и честна. В толкова ранна възраст за щастие още не сме се научили да заблудят околните, а най-важното нещо на себе си. Това, което ние преживяваме и усещаме, идва от сърцето ни, тези чувства не е предмет на разума. Ето защо първата училищна любов остава спомен за цял живот, понякога става важен урок.
Да се влюби в българия може всяка момичето, в това няма нищо срамно и изненадващо. Всичко започва не само с банального комуникация, но и от самото присъствие до този човек.
Какви момчета харесвам в училище?
Обект на вашата симпатия може да стане всеки ученик. Могат да бъдат идентифицирани основните типажи ученици, в които най-често се влюбват момичета.
Пример за подражание. Сигурно в училище има един човек, който винаги и всички се поставят в един пример. Той добре се учат, хубава е чист вид, се занимава със спорт и умее да учтиво и добре да се говори с момичетата. В този принц е трудно да не се влюби.
Има обратния тип момчета. Първият му да критикува и скара, смятат основното наказание, което е дошло до главата в училище. Той е хулиган номер едно и ако някъде се случва сбиване, той е задължително в нея участва. Този човек има стръмен нрав, може да се грижат за себе си и приятелите си, не се страхува да се шегува и да се присмиват на учителите. Често от него страдат съученици, и може би, той се тревожи за теб. Но, от този на лошите момчета не стават по-малко интересни.
Как да угоди на човек в училище?

Третият тип хора, които покоряют сърцето одноклассниц - това е просто приятел. Вие със сигурност многократно извършват заедно с него домашното, изобретил, като се спускат с уроци, прикрити от един на друг от родители и учители. Можете просто да общуват и много прекарват време заедно, но един ден идва разбирането, че между вас вече няма приятелство, а има нещо по-голямо.

Като разбере, че ти си се влюбих в едно момче - съученик?


Това не е толкова трудно. Ето основните признаци, че ти си се влюбих в едно момче в училище:

 • Вас иска да го види на всяка минута;

 • Ти си засыпаешь с мисълта за него;

 • От неговия поглед ти става приятно и неудобно;

 • Ти си краснеешь, когато той говори с теб;

 • Просто го свали вината върху себе си;

 • Постоянно влизаш в страницата си в социален. мрежа;

 • Не можеш да свърже думите в негово присъствие.


 • Ако поне две точки от този списък се намират в живота си, значи, ти си наистина се влюбих в един човек.

  Как да угоди на човек (старшекласснику) в училище?


  Да се влюби в българия по-лесно, но все пак много време прекарано заедно, и от това ти със сигурност радостно. Но какво да правите, ако сте се влюбили в човек, в училище, които учат в друг клас, или като цяло по-възрастен от вас. Ние подскажем.
  Да покори сърцето на един човек от висш клас трябва да изработи една малка план за действие или стратегия. Вариант с факта, че ще ти е да му помогне с това, което учат, няма да мине, затова е необходимо да се използват други възможности.
  Как да угоди на човек в училище?

  Старши човек, в училище може да се хареса на по-младите по възраст на момиче. Само за това тя трябва да бъде сладък, защото за момчета - тийнейджъри е важно мнението на приятелите. Ако той ще се срещне с страшилкой, а след това неговите приятели засмеют. Това е жестоко, но това е светът. Затова ти трябва да промени външния си вид, но без фанатизъм. По-здрави коса и добрата прическа, не ярка, но стилен грим, готин маникюр, модни дрехи и точеная фигурка - ще спечели сърцето не само гимназист тук, но и на всички твои съученици.
  Сега добър външен вид трябва да се допълни с характер. В никакъв случай не превращайся в фанатку, не преследват човек. Дойде време да учат показване на тяхната гордост и неуязвимост, когато в душата всичко се разкъсва от желание да бъде с него. Постоянно находись в очите старши ученик в гимназията, но това не влезай в неговата компания. Проходи покрай него в красиви дрехи, на каблучках, выпрямив гърба и приятно усмихнат, и след това той да забележи тебе.
  Перебарщивать гордо не си струва. Твоята задача е да привлече вниманието му (задължително попълването на входа възгледи) и да чакам, когато той пръв ще влезе в контакт. След това хубаво и спокойно с него поддържане на връзка. Ти трябва да покаже, че ти си не само красива, но и умна.
  Как да угоди на човек в училище?

  Възможно да се прояви хитрост. Выясни от вълнува харесвани теб човек. Ами, например, той организира концерти в училище. Е време да се отворят в себе си талант звезди. Не е задължително да умее да пее, в концертната дейност на излишни ръцете не пречат. Ти можеш да помага направи костюми или да рисува плакати. Важното е, да бъде край него и да се покаже, че ти не dummy и също нещо в този живот умееш.
  Важно е при първия контакт не се проявява своята тъпота. Говори с него, тъй като, ако това за теб не е най-важното събитие. Малко руж може да бъде, но ето заекват точно не е необходимо. Предварително настроение на себе си морално.

  Как да угоди на момчето (однокласснику) в училище?


  По принцип със съученици е желателно да се използват едни и същи съвети, че и с старшеклассниками. Да покори сърцето на един човек в класната стая, дори малко по-лесно. В края на краищата, виждате помежду си постоянно.
  Как да угоди на човек в училище?

  Помогни му с проучвания. Само не трябва да първа да му предложи отписване на домашна работа. Дори в толкова ранна възраст момчета харесват горделив, момичета. Нека той те помоли за отписване. А ти, разбира се, с усмивка на лицето си и как нищо не се е случило, помогни му. Ето видиш, той ще оцени това.
  Бъди му интересна. За това е важно да бъде ярък и забележим. Поддържане на връзка с други девченками, независимо дали лидер в класната стая и приветлива с всички. Човек Не трябва да бъде твърде правилно, лесна е в състояние да покори всеки.
  Във всеки клас има не най-ярките личности. Те се наричат "бели врани". Такива хора рядко забелязват или по-лошо нещо постоянно се подиграват на тях. Скромен момиче на последната parte, която носи не е най-луксозни дрехи и слуша алтернативна музика, същия има право на внимание в българия.
  Как да угоди на човек в училище?

  Как я покори сърцето на българия? Просто трябва да бъде себе си. Разбира се, може да се отървете от застрашаващи елементи на външния вид: шипове на браслетах, ярки косата, ужасен пуловер. Но при това е важно да не се съобразяват с другите. Паси спорт, ухаживай за себе си и игнорируй нападки одноклассниц. Ако не работи - тогава отговори. Само направи това силно, спокойно и достойно. Например, в челото задай обидчикам въпрос, поради което те са толкова към вас да се отнасят. Ако в адреса си ще отидат обиди, просто развернись и дай обидчику по лицето. Не е чудно, че ти правиш спорт. Ако човек продължи да се присмиват над вас, тогава просто го забрави. Той не е достоен за такава личност като теб.
  Сега ти знаеш, как да угоди на човек от училището. Надяваме се, че имаш успеете да завладее сърцето му.