Всичко от света на
модата
» » Ако един мъж охладел какво да правя?

Ако един мъж охладел какво да правя?

8-10-2014, 13:23
1225
0
Ако един мъж охладел, какво да правим в тази сложна ситуация? Със сигурност всяка жена дълго време, тъй като в отношенията с мъжете, се появи този въпрос. Когато идва осъзнаването, че вие започвате да губят предишната си страст и любов, се превръща в горчиво. Но това още не е повод да изразят своята половина претенции и да се раздели.
Ако един мъж охладел какво да правя?

В отношенията с любимия човек може да възникне усещане за рутинна и монотонността. Въпреки това, не бързайте да изпадате в паника и да се излее в сълзи. Абсолютно всяка сфера на живота ни те се изравнят с невеселые усещания. Спомни си, как ви хареса първи път от месеци да дойдат на любимата си работа, колкото и да е ентусиазъм, тъй като са били щастливи, като изпълните първата мисия. А с течение на времето, като изпълнява всеки ден една и съща работа, ще стана като все пак.
Ето и в отношенията на всички по същия начин. Страстта не може да съществува вечно. Охладеть към партньора си може като жена, така и мъж. Определено е доста обидно, когато вашият съпруг в един ужасен ден, престава да ви говори комплименти, да се правят подаръци и да показват чувствата си, а ако се появи смразяваща в интимния живот, а след това изобщо е голямо скръб.
Как би мъжете не са оправдани себе си, говорейки, че жените променят в една връзка най-често, отколкото те, според статистиката именно силната половина от човечеството, на първата изпитва охлаждане.
Момичета наистина често страдат от депресия и преживявания. Нас по-лесно да се извадят от равновесие. За всяка жена осъзнаването че любимият мъж не желае повече да я превръща в удар.
Трудно е да се разбере защо преди месец ни носи на ръцете си, глезят и боготворили, а сега всички отношения се свеждат до приготвяне на храна и банални фрази "hi - до".
Преди да как да започнете да спаси връзката с любимия, помислете, искате, или не. Може би е време да се възползват от охлаждане към вас и да се сложи точка на вашата любов. Ако такива мисли водят ви в ужас, тогава вие трябва да направите всичко възможно за това да си млад човек воспылал нови чувства.

Защо любим човек охладел


Един млад човек може да охладеть по различни причини. Най-тъжната от тях е смъртта любов. Това може да се случи на всеки, така че трябва да намерим в себе си сили да прости и да пусне.
Ако един мъж охладел какво да правя?

Охлаждане към любимата жена може да възникнат поради големия брой на работа. На заседание на къщата момичетата често започват да страдат от високо егоизъм без да разбират , че след двенадцатичасового на работния ден при мъжете няма сила, говори комплименти.
Имам мъжете може да пропаст интерес към момичето, поради факта, че тя просто спря да изглеждат красиви. Располнеть и да спре да ходи на фризьор просто, но за мъжете не е ясно защо той започва връзка с елегантна жена, а сега е в непосредствена близост до него се намира не е интересна и не е хубаво една дама.
Охлаждане при мъжете може да се появи във връзка с появата в него на други хобита. И това не трябва задължително да е друга жена. Понякога хоби, например, автомобили, способни да убиват в мъжа желанието на всички да обърнат внимание на жена си.

Как да се разбере, че съпругът охладел ви


Важно е колкото се може по-бързо да разберат, че човек започва да губи интерес във вас. За това трябва да се откъснете от проблемите си и гледане на сериали. Спазвайте своята половина и си направете изводи.
На среща с приятели, да обърнете внимание на това, в какво настроение е отседнал приятелят. Ако с приятелите си той се шегува, е в центъра на вниманието, а после, когато останаха двамата става мрачен и раздразнителен, означава, че той е до вас охладел.
Не само, че жените отказват секс партньора си. При мъжете, разбира се, не е извинение под формата на израза "боли главата". Но когато човек охладевает да си жена, той не бърза да се погрижат за нея в леглото. По-рядко между вас секс, толкова повече между вас пропастта.
Ако един мъж охладел какво да правя?

Вашия човек е абсолютно безинтересно, което се случва с вас, той не ви се обажда, не пита за вашите хобита и опит, тогава в отношенията започнаха да имат проблеми. Казвам на мъжа ми за проблема, гледайте на неговото лице, ако в него не промелькнуло интерес, хлад проникнали в семейството си.

Какво да правя ако един мъж охладел?


Ако успее да открие проблема, означава, имате шанс не само да възобнови стари отношения, но и да излязат на по-дълбоко ниво.
Ако един мъж охладел какво да правя?

Говорете с любимия човек, откровено и честно. В спокойна атмосфера да ми кажете какво ви тревожи. Ако човек започне да се изнервя, груб и отрече проблема, означава, че той няма желание да продължи с вас отношения и може би той имаше любовница.
Това е най-лошият вариант на развитие на събитията. Най-вероятно мъжът ще ви каже какво го тревожи. Може би ще трябва да слушат критика за себе си - отреагируйте на нея спокойно. И се опитайте да чуете и да се коригират недостатъците.
Не подредете мъжа избухване с търсенето на внимание, любов и изненади. Човек всичко това трябва да правя искрено и от сърце. Така че капризи - това не е решение на проблема.
Однообразность скучно на всеки човек, така че външния си вид може да бъде коз за завръщането на искра в отношенията. Има един важен момент - правете си преображение, преди всичко за себе си. Получавате от вашия промяна удоволствие. Посетете добър козметик, фризьор, отделете пари не за картофи и продукти, както на красиви и модерни съоръжения. При това не трябва да дойдат до един мъж, и да му говори за неговата промяна. Напротив, дръж се гордо, като че ли нищо не се е случило. Повярвайте ми, той сам ще забележи вашата красота, и вие заинтересуете като за първи път.
Ако един мъж охладел какво да правя?

Никога не преследуйте мъжа. Не му се обаждаш по хиляда пъти на ден, не проверявайте го на лични телефона, компютър и документи. Не губете и собственото си достойнство.
Вземете и дайте своята половина на свобода. Само расставаясь не трябва да седи у дома и да залъгва себе си изживявания. Разъехаться на няколко седмици може и по друг начин. Например, тръгнете с приятелка за няколко седмици на почивка в друга страна. Нови емоции ще ви осигури, а вашият съпруг със сигурност ще започне да ревнува. След завръщането си, за студа по отношение вие дори не си спомня.
Изненада го сексуалния раскованностью. Подредете му неочакван секс в наличното погледа на публично място. Или станцуйте красив стриптийз . Капка комплекси и изненадайте партньора си .
От време на време нека поводи за ревност . Само това трябва да бъде красиво и не натрапчиво, а след това ще изглеждаш като пълен идиот.
Дори ако си човек, охладел за вас, не се плашите, може би просто е време да започне нов етап в живота.