Всичко от света на
модата
» » Как да спра да мисля за човека

Как да спра да мисля за човека

8-10-2014, 13:23
5277
0
Когато човек малко му наистина добрите живеят по-лесно. Той няма глобални материални и психически проблеми. Взрослея, ние започваме да познават всички изкушения на такива силни чувства, като любов, негодувание, омраза, щастие. Ние започваме да се изгради връзка, губим главата и в някакъв момент от време се опитваме да намерим отговор на въпроса как да спра да мисля за човека, когото обичаме.
Как да спра да мисля за човека

В света на възрастните хора е жесток. Докато живее в него, е проблематично да намерите отговорите на тревожните ни въпроси. Всичко трябва да направите сами. Но понякога да разберем как да се действа в сегашната ситуация много трудно.
Една мъдра майка каза на дъщеря си добри думи: "Когато обичаш не мисли като човек " мисли като жена". В тези совах има смисъл. Понякога е нужно изключване на съзнанието, за да може да се насладите на щастието. Любовта е дадена на човечеството с една и цел, че тя никога не утрачивало смисъл на живота.
Но, понякога жените и мъжете правят боли един на друг. За съжаление, ние винаги се постави собствените си интереси над всичко останало. Измама и предателство разрушена нито една силна връзка.
Най-тъжно преживявам раздяла, ако са живели или да се срещнат с човек с няколко години. Само в редки случаи скъсване на отношенията - това е съвместно, информирано решение. В повечето случаи един от партньорите дори не се досеща за намеренията на другия. В крайна сметка, ние чуваме набързо брошенную фраза за това, че имаме различни характери и човек просто си отива, затворих вратата зад себе си.
Как да спра да мисля за човека

А ние оставаме да живеем с усещането за празнота, болка и разочарование в сърцето и душата. Съгласете се, неприятно е, когато непознат минувач нахамит или да навреди, настроението веднага пада до нула. А какво тогава да говорим, ако да вмъква нож в гърба на човек, на когото преди няколко дни целува. Това да се забрави е трудно. Но опита ви трябва.

Как да забравя за предишни любимия си човек


Не забравяйте, че имате само един живот, така че е време да започне терапия, наречена "Аз да забравя човек, когото обичам". Постоянно мисля за нещо, едно е вредно за здравето. Още повече, ако това предизвиква у вас тъжни емоции.
За начало трябва да вземете съзнателно решение, за това, че е време да изхвърли човек от главата си и собствения си живот. Забрави за любимия си човек - това означава да се сложи точка в историята си и да унищожи в сърцето си надежда, че отново ще бъдете щастливи заедно. Само осъзнавайки, че искате да забравите за човека, вие ще бъдете в състояние да постигне целта си.
От момичета често може да се чуе фразата за това, че те искат да забравят, но не могат. Значи, леко искат, и това говори за това, че съществуват фактори, които дърпат назад. И докато с тях не ще бъде премахнато, вие няма да можете да да забравите бившия си приятел .
Как да спра да мисля за човека

Понякога колкото повече ние не искаме да мислим за нещо, толкова повече мисли в главата ни влезе. Да, в главата си постоянно не изскочи образ на едно вас мъжете, започнете да мислите за нещо друго.
За да накара мозъка си да преминете към други проблеми трябва да си ги създадете. Добре, отвлича вниманието от грустных мисли решение важните битови въпроси. Ами, например, имате отдавна имал проблеми с батерии. Да ги ремонт. Разбира се, сега за вас не са от значение битови проблеми, но вие сами трябва да накара да се обадя ремонтникам. Както знаете може сред тях ще бъде този, който ще унищожи всички мисли за бившия един човек.
Спрете да пестим собствената си персона. Жалко все още никой и нищо добро не е довело. Ако постоянно плачат и да се оплакват от съдбата си, животът ви ще се превърне в кошмар. За да выплакать всички слезные запаси, имате на разположение три дни след това вие сте длъжни да се вземат в ръце и никога повече да не плаче за бившия си приятел.
Как да спра да мисля за човека

За да не си спомним за човека, на когото вие се оказаха не са необходими, трябва да спрете да произнася името му и свързаните с тях истории. Достатъчно избави от неудобството на приятелите си, карайки ги да слушат за това, тъй като вие сте нещастни.
Почистете територията, за която има сведения за бившата си любов. И изхвърлите всички съвместни с него на снимка, подаръци сувенири. Не може да се ангажира толкова смел ход? Тогава запрячьте всичко това е в картонена кутия, покрива го с тиксо и скриване на далеч, например в мазето.
Осъществете своята мечта. Във всеки отношенията трябва да се откажат от някои неща. Например, вашият съпруг запрещала ви карам кола или да ходят на курсове на английски език . При вас най-накрая се появи възможност да правя това, което искам. Ето и правете. Запишете се на фитнес, просто трябва да отидете в нощен клуб или идете на самостоятелно пътуване.
Влез в любовна връзка с друг човек. По този начин може да се раздели на друг човек сърцето си, но ще си самочувствие и отвлечетесь от грустных мисли. Като цяло, за да престанат да страдат и да забрави за човека, трябва отново да се чувстват всички очарованието на свободен живот.
Как да спра да мисля за човека

Оптимистите преодоляват всички трудности по-лесно, защото искрено вярват в това, че утре ще бъде един добър ден за нови запознанства. Прочетете добра книга и вижте кино. Само не избирайте сополиви мелодрама, нека това да бъде нещо драйвовое и вълнуващо.
Ако след всичко това сте все още са налице постоянни мисли за бившия един човек, тогава приемайте всичко е пари, това, което имате и переезжайте да живеят в друг град. Да Смените работата си, външния си вид, на среда. По такъв начин, вие просто няма да има време, спомените за бившия.
За да забравя за човека, когото обича, ще изисква търпение и време. Ще успеете, само не забравяйте да изтриете телефонния номер на бившия любим човек.