Всичко от света на
модата
» » Как да разберете, женен ли е един мъж

Как да разберете, женен ли е един мъж

8-10-2014, 13:24
918
0
Как да разберете, женен мъж или той е ерген? Доколкото той е честен с вас? Дали си струва да му се доверите? Отговорите на всички тези безумно важни въпроси, ние дълго търсихме.
Всички жени мечтаят да се срещнат принца на бял кон, и тази мечта е актуална както в 13 години, така и 55. Ето защо ни е толкова лесно zapudrit мозъка. Когато сме влюбени, тогава просто губят способността да мислят разумно и рационално. Ние живеем в приказка, вярвам всичко, за което казва мъжът, сляпо се доверяваме и в крайна сметка се учим ужасна новина - той е женен и има деца.
Как да разберете, женен ли е един мъж

В момент, когато ние се учим от тази ужасна новина, се появява чувство на опустошение и на разбирането за това, че по-глупав от вас да намери човек е просто нереалистично. Продължително депресия ви гарантирани, особено ако излъгани вас не е един месец, или една година. За да се избегне подобно на състоянието и да се предпазят от още едно разочарование в живота, вслушайте се в съветите ни и изведете човек на "чиста вода".

Признаци женен мъжете • Печат в паспорта, за да скрие невъзможно. Така че, ако сте влюбени в човек и намерение с него сериозни отношения , погледна в паспорта трябва да е задължително! Само направете го дискретно, ами, например, като го видя на документи на бюрото си, погледни в тях е задължително!

 • Ако в почивните дни и важни празници, постоянно няма до теб - това е сигнал за това, че той просто не може в това време някой напусне, например за семейството.

 • Никога не са били у дома? Той не иска да сте прекарали нощта при него? Повярвайте ми, мъжете са за това има важни причини: той не иска да има жена или съседи застукали в гореща.

 • На среща в хотел или апартамент под наем - със сигурност това е романтично, но само в случай, ако това не се случва постоянно. Обяснение за това е, че просто сега той ремонт на къщата, трябва да ви уведомяват.


 • Външен вид женатика


  Да се съди по облеклото, това е малко не е правилно, но и за определяне на семейното положение си любовник - това е отлично средство. Така че, това, което трябва да се обърне внимание. Всяка нормална жена си съпруг изглежда чист, спретнат и чист. Няма смачкан панталони и мръсна риза, а още по-порванных чорапи. Ако пред вас винаги добре облечен човек, това може да се говори за следното:

 • той е женен, и неговата законна съпруга по всякакъв начин опекает;

 • майка ми все още пази си външен вид;

 • той е толкова самовлюблен, че няма да толерира небрежност в своя образ и подобие.


 • Как да разберете, женен ли е един мъж

  Вижте му ръцете, и по-точно на хензел, на който обикновено е изписана годежен пръстен. Ако той е женен, а след това, най-вероятно ще носи пръстен, който оставя коварно бял отпечатък. Но, ако с пръст всичко е нормално, все пак не губете бдителност. Някои мъже носят пръстен в живота си веднъж - за сватба.

  Поведение женен мъжете


  Да бъдеш в близост с мъж, не забравяйте да стреля, макар и за кратко "розови очила". Не се страхувайте да си направо да се пита за това, защо той вчера внезапно отмени среща, или не се обажда ви да посетите. Когато човек е отговорен, гледайте на него и сега наблюдавай поведението му. Ако той не гледа в очите и по всякакъв начин увиливает от отговор - това е знак, че той ви лъже!
  За да се определи омъжена ли е един мъж, и да поискате от него домашен телефонен номер, под предлог, че на мобилен често не може да мине. Ако на него няма какво да крия, нещо такова искане не го обърка.

  Ако сте с него никога не ходи на кино, популярни кафенета и ресторанти, клубове и супермаркети - това говори за това, че той не иска да си някой, който видях с една жена.

  Той иска от вас да не звъни б първата му? Това изобщо не е знак за това, че имал много работа и вие ги правите да оставят определените си. Просто той не иска жена му да научи за вас. Един разговор, в неудобно време и всички го разкрита изневяра.
  Женените мъже обичат експериментите в леглото не със своята съпруга, разбира се, а с вас. Ако сексът за него е по-важно за комуникация под звездите, той казва, че обсъждат ежедневни проблеми той има с кого и без вас.
  Разберете истината за мъжа е лесно, за това просто е необходимо поне за кратко "включване на мозъка." Ако вашият любовник се предлагат по-горе признаци, помислете, имате ли нужда от връзка с него. В крайна сметка въпросът дори не е в това, че той има семейство, а в това, че той ви лъже и не се изчервява.