Всичко от света на
модата
» » Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

8-10-2014, 13:24
1225
0
Физиогномика - наука, с помощта на която могат да се научат да разбират хората и без думи. Човек може да контролира речта, а ето жестове - не. Точно това и се занимава с физиогномика, тя заклеймява всички разпространени жестове, изражения на лицето и възгледи на човека.
Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

Всички хора лъжат, и абсолютно всички, не искат да ги излъга. Ние искаме да знаем истината, но понякога, с помощта на думи - не я разберете. А ето с помощта на жестове да направите, е реалистично!

Физиогномика за части на тялото


Факт е, че ни е трудно да се контролира жестове, погледи - всичко това се случва на подсъзнателно ниво. Жените са същества впечатлителен. Какво да крие, ние всички обичат да слушат с ушите си, а после се чудим, защо ни е толкова често разбивам сърцето. Искате ли да знаете как мъжете се отнасят към вас в действителност? Коя част от тялото ги привлича най-много? Как да разбере човек? Отговорите на всички тези въпроси може да получите лесно, просто погледнете мъжа в лицето.
Анализираме поглед. Първите три секунди изключително важно, точно за такова време ще разберете истинското отношението на мъжете към вас. В този момент внимавайте къде устремлен поглед на един млад човек, а именно каква част от ваша страна на тялото, той да гледа. Така че, ако гледа на:
Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

- гърдите, значи той иска от вас близост. И не е важно, в какъв размер бюст ви е надарила природата. Ако ви в зоната на деколтето поглядывает с женен мъж, това означава, че той иска да разнообразят сексуалния си живот. И ти за него мимолетно лудост.
- на устните. В тази част на тялото, обръщат внимание романтични мъже, ако тя втренчено гледа в устата си, това означава, че към него да има топли чувства.
- очите му, важен е вашият ум и интелект.
- ръце, колкото и странно да привличат притесняват и пошлых мъже. Най-вероятно той има сериозни проблеми с личния си живот и той отдавна не е имало секс.
- шията, по-добре стойте от такъв мъж настрана. Любителите на тази част на тялото, склонни към насилие, и дори садистични извращению.
- свещеника и бедрата, поздравления иска от вас на бебето.
- краката харесват на мъжете, които обичат да се хвалят.
Сега понаблюдаем за позой и жестикуляцией мъжете. В зависимост от това, как човек си, може да се определи за степен неговата увереност в себе си. Ако той е мърляч, значи си в отношения, той винаги ще бъде всичко недоволен, ще се оплакват и доста утомит теб това.
Спазвайте го попой, ако той выпячивает си, това означава, че той е ужасен самохвалко и често не държи на думата си. Човек постоянно се шегува и се възхищава на своите чувство за хумор? Това говори, че пред вас и самонадеян тип, който е убеден в това, че той е най-добрият.
Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

Ако, напротив, буквално всяка дума, от един човек трябва дърпа, това означава, че той недоговаривает нещо. Така че бъди нащрек.
Поза "ръце в панталоните" ни информира за това, че човек е абсолютно сигурен в своята сексуалността . Бъдете готови за това, което амбиции у него са на първо място.
По тембру глас също може да разкрие много страхотни неща. Слушайте другаря внимателно и обръщайте внимание на малките неща. Подходящият човек говори спокойно, гладко. Тези, които бързо говорят, винаги в живота бързаме, докато все още в този случай са възможни проблеми с нервите.
Ако един мъж при вас говори бавно, най-вероятно той иска заворожить вас с интелект. Важното е в този случай да не заспя.
Физиогномика или как да се разбере от всеки човек

Изобилие от нежните реч и комплименти говори за намерението си да затащить вас в леглото. Не забравяйте, всичко трябва да бъде умерено.
Нормален човек няма да позволи употребата на тепиха във ваше присъствие. Ако при вас се кълне - това означава, че той е далеч от културно възпитание.
Да разбере човек може да се гледат след него. Правете това само дискретно, случайно. В противен случай може да силно да плашат всеки млад човек.