Всичко от света на
модата
» » Как да угоди на мъжа: 12 съвета

Как да угоди на мъжа: 12 съвета

8-10-2014, 13:25
1374
0
Как една жена да угоди на един мъж, за да може той изцяло е загубил ума си и мислех само за Вас? Това е достатъчно, за да бъде истинска жена и да се знаят някои малки трикове.
Как да угоди на мъжа: 12 съвета

Вероятно всяка жена си е била такава ситуация: тя безумно се хареса на един мъж, и той е, защо е, не обръща внимание на нея. Нас това, разбира се, започва да се разстрои, да се напряга и дори дразнят. В крайна сметка, ние сме тъжни вечери, страдащи по най-забележителен човек на света. Крайно време е това да спре! За щастието трябва да се борим и ако Можете, каквото и да стане, искам да завърже връзка точно с този мъж - пристъпи към действие.
Дори и за най-отчаяна феменистки е важно да бъдат наясно с факта, че тя се харесва на мъжете. Това винаги подобрява настроението и самочувствието. Ние винаги се харесва да получават това, което ние искаме, и без значение чанта или женен мъж. Да завладее и покори може всеки.
Всеки представител на нежния пол трябва да притежава знания за завладяване на сърце, като на млад мъж, така и по-възрастни. Знаейки минимални сведения за изкуството за завладяване на мъжкото тялото и ума ви се появят силни козове в ръцете си. Благодарение на които вие ще можете не само да оздравее личния и интимния живот, но и да постигнете желаните кариерата на височина.
Не забравяйте че, след като завладява мъж, можете да се сблъскат с някои нюанси. Например, за вас това е просто забавление, а той е влюбен в теб. Така че играейки, не забравяйте да мисля за това, което ви очаква след това.

Като кука на човек: доказани съвети


1. Обективно оценете мъж и себе си. Това е много важен етап. От това колко Сте демонтирани в него, ще зависи начинът На поведение. Например: ако един човек е активен, повернутый на съвременни джаджи, не си струва да се разиграва пред него вычурную дама, това едва ли ще проработи. Но, в същото време, спокоен домоседу няма да се хареса на заядлая посетител на нощните клубове. Имайки представа за това, какво точно може да се поинтересувате мъж, изберете най-подходящия стил на поведение.
2. Мини полата и обувки на висок ток. Мъжете обичат с очите, те всички без изключение обожавам момичета в красиви и изрично облекло. Особено, те идват в екстаз, ако една жена е облечена в къса пола, но при това да не изглежда като момиче на повикване. Рокля , подчеркивающее достойнствата на фигурата - най-добрият избор, ако искате да се сдобият с нечие внимание.
Как да угоди на мъжа: 12 съвета

3. Научете се да говорите с него. Красив външен вид не е достатъчно, на мъжете не е интересно да говоря с едно момиче, което и две думи не може да свърже. Интересуйтесь живота на мъжете, който Ви е симпатичен, да зададете въпроси. Само не се превърне разговора в разпит. Нека човек знае, че той Ви е интересен.
4. Намерете това, което Ви обединява. Това може да бъде любов към футбола, театъра или конна езда. Това е чудесен повод за дълги разговори. Мъже идват в екстаз, когато тяхната жена, възраст споделят момичетата.
5. Бъдете успешни и самодостатъчна. За да угоди на един мъж, трябва да покажете, че Сте личност, знам си цената и да се застъпи за себе си!
6. Бъдете различна. Дори ако Ви мъж харесва много силно, не си струва всеки път, когато в него да гледат предани очи. Първо ще му равно, а след това ще започне да се напряга. Бъдете приветлива с него днес, а утре скромно поздоровайтесь и минете покрай нея. Това ще го накара да се обърне внимание на Вас.
Как да угоди на мъжа: 12 съвета

7. Морето е положителен. С весела, добра момиче не може да не се говори. Ето и помислете дали Можете хареса човек ако постоянно ще ходи с кисело лице и вината на всички наоколо в техните неволи. Разбира се, не. Всеки мъж иска по-скоро да избяга от Вас. Така че научете се да сте позитивни.
8. Не пропадайте дълго време от погледа. Постоянно се издигат пред него, също не струва, но тук поне няколко пъти на ден "случайно" се изправи в коридора можете да. Не давайте на мъжа възможност да се забрави за Вас. Да, и непрекъснати срещи, ще помогнат на един мъж свикне с Вас.
9. Не подредете при него избухвания и скандали. Човек може да не специално да стане свидетел На нервно разстройство, едва ли след това той ще иска от Вас нещо, което има.
10. Приятелство с неговите приятели. За мъже, мнението на неговите приятели и познати е от голямо значение. Така че опитайте се, да, за Вас те отговарят добре.
Как да угоди на мъжа: 12 съвета

11. Най-добрият начин да покажете на мъжа, че той Ти е симпатичен, е флирт . Правете това е хубаво, не превращайтесь в вульгарную особу, и мъж ще бъде в краката ви.
12. Опитайте се да се срещне с мъж, в неформална обстановка. Колега не винаги може да намекват за чувствата си в офиса (все пак други служители може да се нарушава). А ето фирмено парти или командировка дават повече шансове. Възползвайте се от ситуацията.
Сега Вие знаете как да се подчини на мъжа си, че той иска с Вас да се срещат. Просто бъдете честни пред себе си. Дори ако много дълго време се стремяхме вниманието на мъжете, но разберете го по-близо, осъзнахме, че той не е подходящ - стъпка назад. Близо до Вас, да бъде най-достоен!