Всичко от света на
модата
» » Как най-добре да отговори на грубост

Как най-добре да отговори на грубост

8-10-2014, 13:25
1189
0
Грубост - това е неадекватно поведение, с които ние трябва да се изправи всеки ден. На всички е позната ситуацията, когато ходиш по улицата, настроение луксозно и тук те избутва някакъв вид, и вместо да се извини той се нахвърли върху Вас с викове и руганью. И най-важното, Вашата вина за случилото няма, както развали настроението за целия ден.
Как най-добре да отговори на грубост

Невоспитанность на обществото ни в последно време е просто поразителен. Нагрубить Ви може всеки човек: съсед, млад човек, минувач, да се чувствате. За някои хора получена доза негативизъм става тежко ношей, много хора не знаят как да се държат в подобна ситуация и просто изпадат в ступор. Затова е важно да се научите правилно да отговори на хамское поведението на околните хора.
Как най-добре да отговори на грубост

Как реагират правилно


1. Не приемате всичко близко до сърцето. В пристъп на гняв и агресия и хората не могат да контролират своите емоции и език. Така че Можете да чуете за себе си много за това, което не е приятен. Като цяло, най-често може да чуете обида за Вашите външни данни. Сказанный хамом коментар за фигурата Си, Ще запомни за дълго. Особено, ако Сте впечатлителен човек и зависят от мнението на другите. Най-често хамы след десет минути забравя за случилото инцидента. Трябва да се научат да идват също, особено ако в случилото конфликт няма вината Си. Това да не е просто, но трябва да опитам.
2. Малко високомерие не боли. Ако Вие сте изправени пред хамом, в никакъв случай "не прогибайтесь" под него. Дори ако някой безцеремонен тип смееше подобряване на Вас глас, просто погледнете в него арогантно. Често хората се грубят се дължи на комплекси, но в края на краищата, вината Си на този няма. Така че имате пълното право да се отнасяме с пренебрежение към грубияну.
3. Бъдете учтиви. Въпреки факта, че по време на конфликт на нервите се намират на границата, опитайте се да бъде учтив. Това точно от Теб не се очаква. Встъпва в конфликт с хора хамы жадуват за да получите емоции, да видя Вашата негативна реакция или сълзи. Вместо това учтиво кажи: "Уважаеми, не Сте разбрали правилно ситуацията". Вашият глас трябва да бъдат строги, ясни и сигурни.
4. Отнасяйте се към всичко с чувство за хумор. За да се приложи този начин срещу грубост, човек трябва да има силен характер и добро чувство за хумор . Само си представете лицето на хам, когато му обида Вие сладък улыбнетесь. Да кажа няколко "колких" майтап, това подразни го още повече. Важно е да след конфликт Имате добро настроение.
Как най-добре да отговори на грубост

5. Пълно игнориране. Нахамить могат във всеки един момент, няма смисъл да си губим нервите на невоспитанных хора. Възможно отиваш около страна на агресивни хора, ако по някаква обстоятелства не може да направи това, като непрекъснато Ви hamit ръководител, опитайте се по време на конфликта мислим за нещо добро и абсолютно не слушайте риба.
6. Знайте правата си. Ако Ви hamit служител заведения, например, келнерът в кафе или охрана в супермаркета, не си губете него сила. Веднага изискват срещи с шефовете си. Повярвайте ми, това е бързо охлади страстите на хам.
7. Отговори хамством. Това е най-неприятният и най-распространительный начин на реагиране. Постоянен стрес и проблеми водят до това, че всеки човек се превръща в мина със закъснител. Грубост може да се превърне в детонатором, и след това на риба може да посыпаться целия Си филм. Ако от това ще бъде по-лесно, а след това този метод за отговор на грубост съвсем нормално.
Как най-добре да отговори на грубост

Това е проблем на нашето общество и държава. За да хамовитости е станало по-малко в живота си, започнете със себе си. Не са ядосани на хората и не выплескивайте на тях своите проблеми.